Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha dün lise arkadaşımın başına da böyle bişi geldiğini duydum.
ama bunu yapan kızdı çocuk değil.
ailesi birlikte olduğu adamı istemeyince 2 yıllık ilişkisini kesip, ailesinin bulduğu köylüsü adamla 15 günde nişanlandı.
kız hala nişanlı olduğu adamı sevmiyor sırf ailesi istiyor güveniyor diye...
tabi kızın eski sevgilisi yedirememiş nası yaparsın edersin diye haklı olarak kendisini aldattığını düşünmüş yoksa 2 yıldır sevdiği adamı bırakıp 15 gün içinde başkasıyla nası nişanlanır ne ara sever de nişanlanır diye düşünmüş.
acaba böyle bişi olabilir mi?
yani ailesi belki seni onaylamıyordu ama adam senden vazgeçemiyordu sonunda sen de ayrılınca adamda ailesinin bulduğu kızla nişanlanmış olabilir diye düşündüm nedense. :44::44:
ama adam sevmiyosa face e foto da koymaz ki hem sevmediği biriyle sırf aile istiyo diye nişanlanacak hem fotoğraf yükleyecek
böyle bi durum da var tabii bilemiyorum ben sadece dün duyduğum benzerliği paylaşmak istedim.
ama yanii madem başkasıyla nişanlanma yolunda ozamn ne diye ayrılmak istiyorum diyip duran bu kızdan vazgeçmiyor.
nası insanlar var Allahım sen koru!
böyle bi durum da var tabii bilemiyorum ben sadece dün duyduğum benzerliği paylaşmak istedim.
ama yanii madem başkasıyla nişanlanma yolunda ozamn ne diye ayrılmak istiyorum diyip duran bu kızdan vazgeçmiyor.
nası insanlar var Allahım sen koru!
Neden kendini küçük düşürmüş olasın ki...Kızın gözünü açmış olursun...Ben olsam söylerdim o kıza da...Vicdanım rahat etmezdi...İster inansın ister inanmasın sonra...Araştırsın görsün kendi...Tabi eski erkek arkadaşın seni kötüleyip türlü yalanlarla gözünü boyamak isteyecektir...Annesinin bu iste parmagi var ben onu zaten biliyorum,
o buldu büyük ihtimalle ama bu beni ilgilendirmez
resmen ikimizi birden idare etti, eminimki mayistan beri yada 6ci aydan beri o kizla görüsüyor tanisiyor
ve bu adam gecen sene 11ci ayda, yani asagi yukari 1 sene önce yeni face acmis kendisine,
yani 2 tane facesi varmis, resmen 2 tane hayati varmis bu adamin,
biri benimle olan yalan hayati, biride gercek hayati, ben artik böyle düsünüyorum.
Nisanlisina kesinlikle hicbirsey anlatmiyacam, ben kendimi kücük düsürmicem,
Evlensinler beni hic ilgilendirmiyor, zaten seneye yaparlar dügünü büyük ihtimalle.
Biz kurardik evlilik hayalleri, nerde yasiyacagimizi düsünürdük,
bizim cocuklarimiz olacakti 5 tane, isimleri bile belliydi bazilarinin,
Bana kocaman büyük bi araba alacakti, 5 cocuguda okula birakcaktim sonucta,
bunlarin hepsi bizim hayallerimizdi,
simdi o hayalleri o kizlami kuruyor ne aci ??
Allah büyük yanina koymiyacak..
iste bende bunu merak ediyorum,
madem annenin begendigi biriyle evlenmek istiyorsun tamam anlayisla karsilarim,
ama ozaman beni neden oyaliyorsun ?
bana neden ümit veriyorsun?
Neden ayrilmiyorsun benden ?
ya diyorum size kac kere ayrilmak istedim tamam bitti bu is dedim,
adam ayrilmadi benden
kesinlikle ayrilmicaz, yine baslama ayrilik laflariyla diyordu
ayrilmiyordu benden
ben biz artik ayriyiz ben senin sevgilin degilim diyordum,
hayir sen ayrildin ama ben ayrilmadim diyordu
nasil is bu ???????
Cokmu sey istiyorum ?
Kafami vurayim biyere ve hafizami kaybedeyim.
Girmesin sürekli rüyalarima
hatirlamiyayim aklima bile gelmesin,
adini unutayim, her gördügüm yerde icimdeki nefret canlanmasin
Nerde ANKARA okusam, haberlerde görsem, sinirden ölmiyeyim
hergün gectigimiz yerlerden gecip, kafami cevirmiyeyim, hatirlamamak icin..
Birdaha da kimseye güvenmekmi ??
Bitti o is
Erkeklere güvenim sifirin altinda artik, ve asla da kimseye birdaha güvenmiyecem,
böyle birseyi birdaha kaldiramam
Nasil bukadar kandin demeyin, inanki öyle iyi rol yaptiki,
etrafimdaki herkes emindi onun beni sevdigine, herkes ya