Ibret olsun diye yaziyorum. Sevildigimi sandim ama kandirildim !

madem öyle neden ayrılmak istememiş senden nasıl bir insanmış ki bu ya

Allah böylelerinden korusun bizi :19:

daha dün lise arkadaşımın başına da böyle bişi geldiğini duydum.
ama bunu yapan kızdı çocuk değil.
ailesi birlikte olduğu adamı istemeyince 2 yıllık ilişkisini kesip, ailesinin bulduğu köylüsü adamla 15 günde nişanlandı.
kız hala nişanlı olduğu adamı sevmiyor sırf ailesi istiyor güveniyor diye...
tabi kızın eski sevgilisi yedirememiş nası yaparsın edersin diye haklı olarak kendisini aldattığını düşünmüş yoksa 2 yıldır sevdiği adamı bırakıp 15 gün içinde başkasıyla nası nişanlanır ne ara sever de nişanlanır diye düşünmüş.

acaba böyle bişi olabilir mi?
yani ailesi belki seni onaylamıyordu ama adam senden vazgeçemiyordu sonunda sen de ayrılınca adamda ailesinin bulduğu kızla nişanlanmış olabilir diye düşündüm nedense. :44::44:

daha dün lise arkadaşımın başına da böyle bişi geldiğini duydum.
ama bunu yapan kızdı çocuk değil.
ailesi birlikte olduğu adamı istemeyince 2 yıllık ilişkisini kesip, ailesinin bulduğu köylüsü adamla 15 günde nişanlandı.
kız hala nişanlı olduğu adamı sevmiyor sırf ailesi istiyor güveniyor diye...
tabi kızın eski sevgilisi yedirememiş nası yaparsın edersin diye haklı olarak kendisini aldattığını düşünmüş yoksa 2 yıldır sevdiği adamı bırakıp 15 gün içinde başkasıyla nası nişanlanır ne ara sever de nişanlanır diye düşünmüş.

acaba böyle bişi olabilir mi?
yani ailesi belki seni onaylamıyordu ama adam senden vazgeçemiyordu sonunda sen de ayrılınca adamda ailesinin bulduğu kızla nişanlanmış olabilir diye düşündüm nedense. :44::44:

ama adam sevmiyosa face e foto da koymaz ki hem sevmediği biriyle sırf aile istiyo diye nişanlanacak hem fotoğraf yükleyecek

Zorla nişanlanmış olsaydı bir şekilde bunu dert yanar,isyan eder ve seninle paylaşırdı...O kadar da iyi niyetle düşünmeyin bence...Herşey ortada adam ikinizi aynı anda idare etmiş...Ve eminim ki sen ve o nişanlısından başka kızlar da vardır...Benimki de bana herhafta çikolata ,çiçek,hediye kıyafet yollayan bir tipti...Yarım saatte 1 arar,mesaj yollar seni özledim derdi..Ben senin eski erkek arkadaşının nişanlısı konumundaydım.. Biz tanıştıktan 2 ay sonra nişanlanmıştık..1,5 aylık nişanlılık süremiz var...2 ay sonra evlenecektik...Ayrıldıktan 2 ay sonra başka bir kızla evlendi...Bambaşka biri daha varmış yani listesinde ..Yani 3. bir kız daha...:)))

Bizim de uzak mesafemiz vardı...Benimle görüşürken aynı zamanda 1 senedir çıktığı ve evlilik hayelleri kuran kız arkadaşı varmış...Durumu ilk öğrenen ben oldum...Kız mahfoldu tabi...:(( Ne o kızın suçu vardı ne benim..Tabi ikimize de ayrı yalanlar söylemiş.....Keşke senin eski erkek arkadaşının nişanlısı da öyle öğrense....Biz ikimiz de tekmeyi attık o adama.....

Son düzenleyen: Moderatör:
ama adam sevmiyosa face e foto da koymaz ki hem sevmediği biriyle sırf aile istiyo diye nişanlanacak hem fotoğraf yükleyecek

böyle bi durum da var tabii bilemiyorum ben sadece dün duyduğum benzerliği paylaşmak istedim.
ama yanii madem başkasıyla nişanlanma yolunda ozamn ne diye ayrılmak istiyorum diyip duran bu kızdan vazgeçmiyor.
nası insanlar var Allahım sen koru!

Annesinin bu iste parmagi var ben onu zaten biliyorum,
o buldu büyük ihtimalle ama bu beni ilgilendirmez
resmen ikimizi birden idare etti, eminimki mayistan beri yada 6ci aydan beri o kizla görüsüyor tanisiyor
ve bu adam gecen sene 11ci ayda, yani asagi yukari 1 sene önce yeni face acmis kendisine,
yani 2 tane facesi varmis, resmen 2 tane hayati varmis bu adamin,
biri benimle olan yalan hayati, biride gercek hayati, ben artik böyle düsünüyorum.
Nisanlisina kesinlikle hicbirsey anlatmiyacam, ben kendimi kücük düsürmicem,
Evlensinler beni hic ilgilendirmiyor, zaten seneye yaparlar dügünü büyük ihtimalle.
Biz kurardik evlilik hayalleri, nerde yasiyacagimizi düsünürdük,
bizim cocuklarimiz olacakti 5 tane, isimleri bile belliydi bazilarinin,
Bana kocaman büyük bi araba alacakti, 5 cocuguda okula birakcaktim sonucta,
bunlarin hepsi bizim hayallerimizdi,
simdi o hayalleri o kizlami kuruyor ne aci ??
Allah büyük yanina koymiyacak..

böyle bi durum da var tabii bilemiyorum ben sadece dün duyduğum benzerliği paylaşmak istedim.
ama yanii madem başkasıyla nişanlanma yolunda ozamn ne diye ayrılmak istiyorum diyip duran bu kızdan vazgeçmiyor.

iste bende bunu merak ediyorum,
madem annenin begendigi biriyle evlenmek istiyorsun tamam anlayisla karsilarim,
ama ozaman beni neden oyaliyorsun ?
bana neden ümit veriyorsun?
Neden ayrilmiyorsun benden ?
ya diyorum size kac kere ayrilmak istedim tamam bitti bu is dedim,
adam ayrilmadi benden
kesinlikle ayrilmicaz, yine baslama ayrilik laflariyla diyordu
ayrilmiyordu benden

ben biz artik ayriyiz ben senin sevgilin degilim diyordum,
hayir sen ayrildin ama ben ayrilmadim diyordu
nasil is bu ???????

niye olacak hem evlenene kadar sevgilisi olucak kendini tatmin edicek sevgilim var diye bi taraftan evlilik hazırlıklarını sürdürecek. yani son ana kadar istediği hayatı yaşayacak beyefendi

Annesinin bu iste parmagi var ben onu zaten biliyorum,
o buldu büyük ihtimalle ama bu beni ilgilendirmez
resmen ikimizi birden idare etti, eminimki mayistan beri yada 6ci aydan beri o kizla görüsüyor tanisiyor
ve bu adam gecen sene 11ci ayda, yani asagi yukari 1 sene önce yeni face acmis kendisine,
yani 2 tane facesi varmis, resmen 2 tane hayati varmis bu adamin,
biri benimle olan yalan hayati, biride gercek hayati, ben artik böyle düsünüyorum.
Nisanlisina kesinlikle hicbirsey anlatmiyacam, ben kendimi kücük düsürmicem,
Evlensinler beni hic ilgilendirmiyor, zaten seneye yaparlar dügünü büyük ihtimalle.
Biz kurardik evlilik hayalleri, nerde yasiyacagimizi düsünürdük,
bizim cocuklarimiz olacakti 5 tane, isimleri bile belliydi bazilarinin,
Bana kocaman büyük bi araba alacakti, 5 cocuguda okula birakcaktim sonucta,
bunlarin hepsi bizim hayallerimizdi,
simdi o hayalleri o kizlami kuruyor ne aci ??
Allah büyük yanina koymiyacak..
Neden kendini küçük düşürmüş olasın ki...Kızın gözünü açmış olursun...Ben olsam söylerdim o kıza da...Vicdanım rahat etmezdi...İster inansın ister inanmasın sonra...Araştırsın görsün kendi...Tabi eski erkek arkadaşın seni kötüleyip türlü yalanlarla gözünü boyamak isteyecektir...
iste bende bunu merak ediyorum,
madem annenin begendigi biriyle evlenmek istiyorsun tamam anlayisla karsilarim,
ama ozaman beni neden oyaliyorsun ?
bana neden ümit veriyorsun?
Neden ayrilmiyorsun benden ?
ya diyorum size kac kere ayrilmak istedim tamam bitti bu is dedim,
adam ayrilmadi benden
kesinlikle ayrilmicaz, yine baslama ayrilik laflariyla diyordu
ayrilmiyordu benden

ben biz artik ayriyiz ben senin sevgilin degilim diyordum,
hayir sen ayrildin ama ben ayrilmadim diyordu
nasil is bu ???????

Seni metres mi yapacakmış kendine beyefendi....Ahlaksız yaaa....Boşver,iyi oldu,yol yakınken kurtuldun..... Şimdi üzülüyorsun ama zaman geçince şükredersin ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Cokmu sey istiyorum ?
Kafami vurayim biyere ve hafizami kaybedeyim.
Girmesin sürekli rüyalarima
hatirlamiyayim aklima bile gelmesin,
adini unutayim, her gördügüm yerde icimdeki nefret canlanmasin
Nerde ANKARA okusam, haberlerde görsem, sinirden ölmiyeyim
hergün gectigimiz yerlerden gecip, kafami cevirmiyeyim, hatirlamamak icin..

aynı cümleleri şehir farkıyla ,zamanında ben de çok söyledim.. çok şükür geçti hem de hiç ummadığım şekilde .. zaman sadece biraz zaman .. sonrasında ah bile edemeyecek kadar nötr oluyorsun.. Allah yardımcın olsun...

boşver canım boşver sen...
zaten bitirmişsin uzun zaman önce kafanda.
olanlar yeniden yara açmış yüreğinde ama gör bikez daha değmicek bi adammış işte
hiiçç kanatma yüreğini çünkü biraz da senin elinde.
düşünme hiç onlarııı olan olmuuşşş yapan kendine yapmışş
kendi haysiyetine yapmışş hhiiiççç üzme o tatlı canını böyle bi adam için.
Allah korusun benm başıma böyle bişi gelseydiii sanırım kii o kıza da anlatırdım herşeyii.
yıkardım o adamın kurmaya çalıştığı bütün hayatları son olarak da o kıza böyle bi iyilik yapardım.
Allah yolunu açık etsin bundan sonra her zaman...:16:

Sagolun canlarim hepinize cok tesekkürler
simdi annemle babamla biraz disari cikcaz oyalanmam lazim
gece rüyamda gördüm kötü oldum yine,
simdi biraz daha iyim ama icimi döktügüm icin

tesellilerinize cok ihtiyacim varmis..

tatlım bılıyorum yuregını soylenebılınıcek hıcbır soz hafıfletmıcek ama butun bunların hayatını sabote etmesıne engel olmalısın.benım sana verebılecegım tavsıyeler oncelıkle sakın ona 2 senemı verdım vs dıye dusunme.bu ınsanın ıcını daha fazla acıtmaktan baska bır ıse yaramaz.soyle dusun evet 2 sene boyunca hıc degmeyecek bır ınsanla beraberlık yasadın ama bu ıkı senede sende cok mutlu oldun guzel anılar yasadın.ayrıca ben bunun senın ıcın bır tur ımtıhan olduguna ınanıyorum.rabbımın sana gonderdıgı bır mesaj belkıde bu ılıskınde yasadıgın malesef acı olan tecrubelerınle ılerde cok buyuk bır hata yapmayı engellıceksın.hayatta yasadıgın herseyı ıyı kotu ayırt etmeksızın tecrube olarak nıtelendır canım hepsı ılerde daha kotu anılar yasamanı engelleyecek bırıkımler.ayrıca eger ben senın yerınde olsaydım suankı nısanlısına mutlaka bır sekılde ulasmaya calısırdım.kavga cıkarır gıbı degılde bu adamın benle boyle boyle bır ılıskısı vardı ıkımızle beraberdı demen lazım.yoksa sende kızı bıle bıle bu adama teslım ettıgın ıcın kızın ahını alırsın canım bu senın ınsanlık gorevın.

Arkadaslar ben bu kiza ulasmak istemiyorum, kimseyle muhattap olmak istemiyorum,
sultan zaten kötü biriymis iyiki ayrilmisim dedirttirip icini rahatlatmak istemiyorum.
ki zaten ben o kiza ulasamam,
dedigim gibi herseyi kapali, mesaj felanda atilmiyor

Allah korumuş seni, şükret ki evlenme kararı almadınız.

O zavallı kızcağıza da sabır versin, ileride çok pişman olacak belli.

bu tabıı senın tercıhın canım kımse karısamaz ama benım dıkkatımı ceken hala onun ne dusundugunu onemsemen.kıza ulasamıyorsan tabııkı bırsey yapamassın ama senı hayal kırıklıgına ugratmanın bedelını bır sekılde odemesı lazım oyle degılmı bu hem senın yuregını de sogutur.ustelık dusunsene bu kız onunla evlenıcek sen sadece 2 yılını verdıgın ıcın bu adama bu kadar ofkelısın belkı bu kız butun genclıgını bu adama verıcek cocuk sahıbı olucak ve sonrasında sana yapılanın aynısı ona da yapılınıcak.sen bu adamdan en az hasarla kurtuldun ama zavallı kızın akıbetı bellı degıl.tabıı ne olur bılınmez belkı kocası onu cok sever ve bır omur mutlu olurlar ama yınede kızın nısanlısının gecmısını bılmesı lazım tabıı eger boyle bır ımkanın varsa

Birdaha da kimseye güvenmekmi ??
Bitti o is
Erkeklere güvenim sifirin altinda artik, ve asla da kimseye birdaha güvenmiyecem,
böyle birseyi birdaha kaldiramam

Nasil bukadar kandin demeyin, inanki öyle iyi rol yaptiki,
etrafimdaki herkes emindi onun beni sevdigine, herkes ya

Daha o kadar yeni ki.Üzerinden zaman geçince ki çok klişede olsa gerçek bu.
Herşey unutulur,bu geçmez sandığın acı emin ol günün birinde aklının ucundan geçmeyecek.

Öyle kendini kandırılmış,aptal yerine konmuş vs. gibide hissetme hiç.
Karşısındakini ayakta uyuttuklarını sananlar aslında en gafil uykudalar.

Son düzenleme:
ah bebeğim sultanım :( inan okurken gözyaşlarıma hakim olamadım çünkü 3 aşağı 5 yukarı aynı durumu ben de yaşadım. tabi ki olaylar farklı gelişti. ben de 2 sene birlikte oldum, farklı şehirlerdeydik, ayrılan da bendim. ama 2 ay sonra başkasıyla sevgili oldu, ona dönmek istedim o istemedi. aradan 3 sene geçti ve şu an tahmin ediorum ki başkasıyla. ve o da bana sensiz yapamam, divaneye dönerim, kafayı yerim vs. bi ton söz sölerken daha 2 ay geçti başkasıyla birlikte oldu. ama o sözler köprüyü geçene kadarmış belli ki. bu sözlerini ona hatırlatınca da çocukmuşum bunları sölerken dedi. velhasılıkelam senin durumuna gelirsek, tek yapman gereken onu Allah'a havale etmek. çünkü gün gelir devran öle bir döner ki, kendini şaşırıır. ve bunu yaşıcak da zaten.

canım benim annem hep der ki: "iyisi beride yavrum, üzülme". ben de şimdi sana sölüorum, o adam seni haketmemiş, zaten senin kısmetin de değilmiş. iyisi beride!!!

Back