İbret-i Alem ....

Şöyle de bir durum var.
Burada baba anneye ihanet ederek evliliği yuvayı terk ediyor.
Çocuklar nasıl bu durumda babayı tercih ediyor.
Baba hatali.
Baba evden ayrılıyor .
Bu çocuklar küçük yaşta değil.
Bunu idrak edebilecek yaşta.
Şimdi bu kadın başka adamı sevip gitse anne diye bagirlarina mi basacaklardi?
Şimdi ben anne babanın çok severim iyisiyle kötüsüyle.
O yaşta bosanan arkadaşlarımın anne babalari vardi ihanetten dolayi.
Hepsi de olması gereken duruşu sergiledi.
Ben babama aşırı düşkün kız çocuğu olmama rağmen o durumda da safim belli olurdu.
Yani adam klasik anne baba kavgası sonrası ayrılmıyor bu adam kadına ihanet ediyor.
Bu kadın ihanet olmasa bu adamı cekerdi bile.
Kimse onlara babalarıyla görüşmesin demiyor ama duruş sergilemeleri lazim.
Çocuklar iste yanan dönen yıldız gibiler.

Şimdi tatil bitince çocukları geri mi gondereceksiniz ? Bu anlatılanlari kanitlayip tekrar velayet davası açın bence

Ben babam anneme bağırınca bile tiksiniyorum ondan neden seveyim ki mesela anneme kötü davranan onu yataklara kadar düşüren yapmadığı adilik kalmayan adamı
Valla konuda çok şasırdığım mesajlar var ben babamla anlaşamiyorum daha doğrusu sevmiyorum buna en büyük sebep anneme davranısları daha küçükken neler gördüm bu adam bana ağzıyla kuş tutsa benim hiç birseyim olamaz hadi onu geç bu tarz seyleri herhangi biri yapsa annene katil olursun ne yani baba diyemi herşey toz pembe kan bağı benim için önemsiz

Konunuzu yeni gördüm. Allah sabır versin ama üzülmemeye çalışın, çocuklar genetik mirası babalarından almışlar demek ki, bırakın kendi soylarıyla yaşasınlar. Siz de huzurunuza bakın. O çocukların sorumluluğu sizin kadar babalarına da ait, alsın sahip çıksın yetiştirsin. Hep anneler alıyordu bu ağır yükü sizde tersi olmuş. Hep beraber hakettikleri şekilde yaşasınlar

kusura bakmayın ama bu senaryoyu çok düşündünüz mü ya da bir yerden alıntı mı yani o kadar fake akıyor ki yazdıklarınızdan..ben mükemmel bir insanım kariyerim var harika ev hanımıyım ibadetimi yaparım ama karşımdaki şu bu..yok alkolikmiş yok iş yapmıyormuş pismiş yok çocuklar o kadar olayda size demezler miydi hiç imkanı var mı.. baya iyi senaryolar buradakilerde inanıp ciddi ciddi cevap yazıyor yaaa

Eski konularına baktım
Uzun zamandır üye ve benzer konular açmış
Konularında tutarsızlık yok
O sebeple ben inandım

Fake değil arkadaşım ister inanırsın ister inanmazsin sana kalmış okumaz yorum yaomazsin geçer gidersin

Bende babamı hiç sevmiyorum , anneme davranışları , bağırması yüzünden ve hatta evlenmekten de korkuyorum hayatımdaki insanı sürekli babama benziyor mu diye yargılıyorum içim çok kötü, babasıula arkadaş gibi olan , çocuğunun dertlerini güzellikle paylaşan , anlayışlı babalara o kadar özenirim ki

Hiç babama benzemeyen bi adamla evlendim çok huzurluyum

Ben ilk defa konu açınca siz yorum yapmıştınız aynı şeyleri yaşadık diye. Evet ama umarım benim kızım bana bunu yapmaz nasıl dayandınız çocukların gidişine Allah yardımcınız olsun. Bak güzel Rabbim nasıl büyük nasıl, adaletli. Allahım bizlere herşeyin en güzelini versin. Çok çektik zira. Babanıza Allah rahmet eylesin.
Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz lafı gerçekmiş meğer şükürler olsun.

Konuyu okuyunca şok oldum, sizi destekleyen insanların olmasına daha çok şok oldum. Kendinizi çok yüksek görüyor ve çevrenizi aşağılıyorsunuz. Konu boyunca kendinizi övüp eski eş ve evlendiği kadını ezmişsiniz. Aldatılmanıza ve yaşadıklarına üzülsem de kadının boşanmış ve çocuk sahibi olmasının ne alakası var? Sadece bence basit birisi yazabilirdiniz. Bir kez bulaşık bırakmamanızın ne alakası var? Siz temizsiniz diye mükemmel eş/anne mi oldunuz? Evinde bulaşık olan insanlara neyin iması bu? Çocuklarınıza nasıl davrandınız ki babayı seçtiler? Nasıl onlara kinlenebildiniz? @Vander yazmış zaten çocukların yaşadığı korkuları, bunları bir anne olarak düşünmediniz mi? Madem kadın basit babaları da beş para etmezdi nasıl o evde bıraktınız çocukları? Kusura bakmayın ama siz mükemmel değilsiniz, hatasız da değilsiniz.

Napsaydı babaya gitmek isteyen çocukları eve mi bağlasaydı? Zaten baba velayet davası açmış, çocuklar pedogoga babaya gitmek istiyorum demiş. 2-3 yaşında da değiller isterlerse babaya giderler. Bunda bile kadını suçlayacak şey bulmak büyük başarı tebrikler.

Hepimiz faniyiz. Ben haksızlığa uğradığımda, aldatıldığımda, ölümle tehdit edildiğimde bana bunu yaşatanlara hiçbir laf söylemem çünkü ben müko bir insanım gibi bir iddiası olan varsa yalan söylüyordur. Bu olayları yaşayan bir kadının vereceği klasik reaksiyonu vererek yazılmış bir konu. duyar kasılacak bir şey yok.

Gerçekten efso bir duyar olmuş. Bu kadar duyar bünyeye fazla

Son düzenleme:
Gerçekten zaman ayırıp emek vererek arkadaşı cevapladiginiz için çok tşk ederim. Hayatta bazı gerçekler var tabiki farklılıkları görmek gerekiyor ben her ne kadar çok geç kalsam da ...çok geç gorebildim anlatabildim aradaki her yönden seviye farkını böbürlenme büyüklenme değil zaten başıma ne geldiyse fazla mütevazı olmamdan geldi . Kadına gelince bende boşanmış biriyim evliliği devam eden biriyle görüşmem yada ilişki yaşayıp kimsenin yuvasını yikmam Allah'a büyük soylemeyim. Çocuklar babalarını seçtiler çünkü dolduruşa geldiler elim kolum bağlandı gerçekleri göremediler . Bir sene olmadı on ay oldu gerçeği anlamaları şimdi yanimdalar tatilde her günümüz birbirinden güzel geçiyor . Allahtan bu arkadaşlara da dusmanimada benim yaşadıklarımı yaşamamalarını dilerim

Duyar ile alakası yok. Sanırım başlığı takip eden üyelerin bazıları maalesef aldatılmış. Öfke ile yorumlar yazılmış. Aldatılması konusun da konu sahibi tabiki yerden göğe haklı. Boşanarak iyi yapmış, kurtulmuş. Adam ve yeni eşi zaten yuva yıkıp mutlu olamamış. Ben üyeyi tanımıyorum. Belki tanınan biridir, niyeti biliniyordur, siz ters algılamamışsınızdır. Ama benim gerçekten garibime gitti, neden kadını tarif ederken dul ve çocuklu yazılmış? Bu bir eksiklik mi? Neden sürekli kendisinin ne kadar iyi ev temizlediği vurgulanmış? İyi ev temizlemeyenler terkedilmeyi daha çok mu hakediyor? Gerçekten çok garip bir bakış açısı ve yaklaşım. Açarsın başlığı hayatımı düzene koydum diye tebrik ederiz. Ben açıkçası mesajda yüksek bir ego hissettim. Kimse eleştirecek diye bu egoyu yanlış bulduğumu saklayacak değilim.

Babalarının kusurlu olduğunu bilseler bile, çocuklar babaları evden gidip evlendiği için kaybetme korkusu yaşamış olabilir. Bu süreçte etraf tarafından anneyi kötüleyecek fikirler empoze edilmiş olabilir. Baba parayla vs göz boyamış olabilir. Başlıkta çocuklara kin güdenlere şaşırmamak elde değil. Sanki yetişkinler... Tamam tabi ki annelerine bunu yaşatmasalar iyiydi ama bir şekilde gitmişler ve yeni eş kişisi eve almayınca anneleri üzülmesin diye söylememişler bile. Çocukların kötü olduğunu düşünmüyorum, ufak oldukları için hatalı davrandıklarını düşünüyorum. Konu sahibide içerlemiş sanki bu durumu o dönem, madem yeni eş kişisi çok basit bir kadındı gerçeken daha farklı davranabilirdi. Konuda defalarca ben çok iyi anneyim yazılmasa bu konuda da laf etmezdim. Ama bunu konu sahibi defalarca ima etmiş. Bence çocuklarına içerlenmesi doğru değil. Hadi konu sahibi büyük acılar yaşıyor, konuyu takip eden üyeler nasıl çocuklar için iyi olmuş sürünmeleri yazabiliyor o kısmı zaten aklım hiç almıyor.

Gerçekten o kadar az yorum var ki sizin yazdığınız tarza. Baştan sona kadar katılıyorum. Çoğunluğun aksine çocuklar hakettiğini bulmuş tarzında yorum yazmadığınız için rahatladım. Çocuklar kesinlikle çok farklı psikolojilerden geçiyorlar. Suçlamak doğru değil. Herkes annesini sever. Vardır böyle davranmalarının bir sebebi ve uzman yardımıyla çözülebilinir.

Sizin gördüğünüz egoyu ben göremedim, daha ziyade isyan gördüm, çalış didin sonra koca gitsin garip gurip bir kadına, çocuklar gitsin düğününde göbek atsın. Çocuklar babayı kaybetmekten korkmuş, anneyi sokakta mı bulmuş? Kimse bu kadar ağır şeyler yaşayıp iyi niyetlerini koruyamaz.

Çocuklar sürünsün falan demiyoruz nerden çıktı o? Bir kadın yüzünden kendilerini babanneye postalayan adam hala kahraman baba, en iyi hamlesi de kadının kızını kovmak olan babaları hala süpermen. Anne öf dese kabahat. Kadın yine evlat demiş, demese ne yapacak? Önlerinde durma, gitsinler kahraman babalarına istiyorlarsa dedik, sokağa mı at dedik?

Siz beni alıntılamadığınız için ben sizin bu mesajınızı görmeden Mirta e açıklamamı yazdım. Dilerseniz okursunuz. Ben gece başlığı okuyunca gerçekten çocuklarınıza iyi olmuş yazan her üyeye tek tek o kadar sinirlendim ki sinirlerimin daha da bozulalacağını bilmesem tek tek onları da alıntılayacaktım. İsteyen istediği kadar beğenmedim atsın. Çocuklara laf söyleyen kimseyi ciddiye almam. Yok ufak değilmişler, sizi üzdükleri için haketmişler... Saçmalık! Siz de böyle düşünmeyin, içerlemeyin. Koca adamlar terkedilmeyi kolay hazmedemezken, gerçekleri görmemek için elinden geleni yaparken babalarının evi terkedişine şahit olan çocukların verdiği tepki babalarının yanına gitmeyi tercih etmek olabilir. Yaşadığınız kötü olayların üzüntüsüyle konu açmışsnız belli ki, yine de mesajınız da hissettiğim büyüklüğü yanlış bulduğumu yazmıştım zaten. Konunuzu okuduğumda çocuklarınızı birazcık suçladığınızı hissedip size de kızmıştım, ilk mesajımı o sinirle yazmıştım. Ama sizi tanımıyorum, ilk kez bir konunuza denk geliyorum. Mesajıma cevap olarak amacım böbürlenmek değildi ve çocuklarım ile tatildeyim yazmışsınız, yanılmışım. İnanın çok mutlu oldum. Benim korktuğum gibi olmamış, çocuklarınız ile mutlu zaman geçiriyormuşsunuz. Sizin yerinizde olsam çocuklarınızı suçlayan mesajları görmezden gelirdim. Çocuklarınız ile tekrardan mutlu bir aile olmanızı dilerim.

Çocuklara kin güden mesaj gördüyseniz onları alıntılayabilirdiniz. Resmen konu sahibine saldırıp çocukları nasıl babaya bırakırsın demişsiniz. Sanki zorla tutucak gitmek isteyen çocuları. İlk yazdığınız mesajla bunun arasında dağlar kadar fark var. Zaten çocukları gittiği için üzülen bir insana nasıl çocukları verirsin diye saldırmak çok acımazca.

Yeni eş kişisinin ne kadar pis olduğundan vs. Bahseden konu sahibinin çocukları. Onların söylediğini yazmış. He egoda yapabilir, haksızlığa uğramış, kızmış bir insan o tarz düşünerek kendini daha iyi hissedebilir. Bu konuda takılacak konu bu değil. Konu sahibinin kendisi de dul çocuklu zaten.

Çocuklara içerlenmesin, ego yapmasın, kocasına ve o zamanlar ki metresine laf demesin vs. Robot değil ki bu kişi insanız hepimiz insan. Kızıcaz, sinirlenicez, içerliycez. Şu kadar kötü şeyler yaşayan insanla bu kadar iddialı ve saldırgan konuştuğunuza göre baya mükemmel bir insansınız herhalde. Kusura bakmayın biz faniler yazıdaki o kısımlara takılmadık. Ana fikir de orda değil zaten

Siz görmemişsiniz ama bana başta öyle geldi. Burası herkesin fikrini beyan ettiği bir plaftorm zaten insanlar fikir almak için konu açıyor. Siz çocuklar sürünsün dememiş olabilirsiniz ama ilk sayfalarda o tarz yorumlar var hem de baya var. Sizin isyan dediğiniz durumu zaten ben doğru bulmadım. Yaşaması çok zordur, insan evladı tarafından ihanete uğramış hisseder ama çocuklar hata yapabilirler bence farklı davranmak lazım. İlk sayfalardaki yorumları görünce sinirlerim bozuldu, konu sahibine çocuklarına tavır alması gerektiğini yazan bile vardı. Konu sahibinin durumu hakkinda yazdığı bir kaç paragraf yazıdan ve peşine gelen cevaplardan fikir edinip cevap yazdım. Aklımda oluşan senaryo açıkçası oldukça olumsuzdu. Neyse ki korktuğu, kızdığım gibi olmamış. Benim mesajımdan sonra konu sahibi çocuklarım ile mutlu ve tatildeyim demiş. Çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…