Çocuklar anneyi istemiyor kiŞimdi tatil bitince çocukları geri mi gondereceksiniz ? Bu anlatılanlari kanitlayip tekrar velayet davası açın bence
Valla konuda çok şasırdığım mesajlar var ben babamla anlaşamiyorum daha doğrusu sevmiyorum buna en büyük sebep anneme davranısları daha küçükken neler gördüm bu adam bana ağzıyla kuş tutsa benim hiç birseyim olamaz hadi onu geç bu tarz seyleri herhangi biri yapsa annene katil olursun ne yani baba diyemi herşey toz pembe kan bağı benim için önemsizBen babam anneme bağırınca bile tiksiniyorum ondan neden seveyim ki mesela anneme kötü davranan onu yataklara kadar düşüren yapmadığı adilik kalmayan adamı
kusura bakmayın ama bu senaryoyu çok düşündünüz mü ya da bir yerden alıntı mı yani o kadar fake akıyor ki yazdıklarınızdan..ben mükemmel bir insanım kariyerim var harika ev hanımıyım ibadetimi yaparım ama karşımdaki şu bu..yok alkolikmiş yok iş yapmıyormuş pismiş yok çocuklar o kadar olayda size demezler miydi hiç imkanı var mı.. baya iyi senaryolar buradakilerde inanıp ciddi ciddi cevap yazıyor yaaa
Fake değil arkadaşım ister inanırsın ister inanmazsin sana kalmış okumaz yorum yaomazsin geçer gidersinkusura bakmayın ama bu senaryoyu çok düşündünüz mü ya da bir yerden alıntı mı yani o kadar fake akıyor ki yazdıklarınızdan..ben mükemmel bir insanım kariyerim var harika ev hanımıyım ibadetimi yaparım ama karşımdaki şu bu..yok alkolikmiş yok iş yapmıyormuş pismiş yok çocuklar o kadar olayda size demezler miydi hiç imkanı var mı.. baya iyi senaryolar buradakilerde inanıp ciddi ciddi cevap yazıyor yaaa
Bende babamı hiç sevmiyorum , anneme davranışları , bağırması yüzünden ve hatta evlenmekten de korkuyorum hayatımdaki insanı sürekli babama benziyor mu diye yargılıyorum içim çok kötü, babasıula arkadaş gibi olan , çocuğunun dertlerini güzellikle paylaşan , anlayışlı babalara o kadar özenirim kiValla konuda çok şasırdığım mesajlar var ben babamla anlaşamiyorum daha doğrusu sevmiyorum buna en büyük sebep anneme davranısları daha küçükken neler gördüm bu adam bana ağzıyla kuş tutsa benim hiç birseyim olamaz hadi onu geç bu tarz seyleri herhangi biri yapsa annene katil olursun ne yani baba diyemi herşey toz pembe kan bağı benim için önemsiz
Hiç babama benzemeyen bi adamla evlendim çok huzurluyumBende babamı hiç sevmiyorum , anneme davranışları , bağırması yüzünden ve hatta evlenmekten de korkuyorum hayatımdaki insanı sürekli babama benziyor mu diye yargılıyorum içim çok kötü, babasıula arkadaş gibi olan , çocuğunun dertlerini güzellikle paylaşan , anlayışlı babalara o kadar özenirim ki
Ben ilk defa konu açınca siz yorum yapmıştınız aynı şeyleri yaşadık diye. Evet ama umarım benim kızım bana bunu yapmazKızlar merhaba ,
Hatırlamayanlar için benım yaşadıklarımı özet geceyim : 13 yıllık evliliği yaklaşık 2 yıl önce biten 2 erkek çocuk annesiyim. 13 yıllık evlilik hayatımda borçların içinde yüzen görgüsüz aileden gelen 2 yıllık elektrık mezunu bir adamı alıp senelerce didinip çalışıp kaliteli bir çevre kariyer iş güç ev araba çocuk sahibi yaptıktan sonra adamın ne oldum delisi olması ve aldatması sonucu boşandım. Boşanmayı ben istemedim ben salağa kalsa ömür boyu onun ailesinin borçlarını ödemeye görgüsüzlüklerini çekmeye devam ederdim.İnanın övünmek için söylemıyorum ama ben ayakları üzerinde durabilen bir kariyeri olan evi arabası ona göre cevresi olan becerikli kültürlü bir bayanım . 13 yıl boyunca evime işime eşime çocuklarıma dört dörtlük sarıldım bir güne bir gün evim pis olmadı mutfağımda bir bardak bulaşık kalmadı. Arı gibiyimdir.
Beni aldattığı kadın da boşanmış ve 12 -13 yaşlarında kızı olan hani derler ya tırnağım bile etmeyen basit bir kadındı. Boşanmanın ertesi günü kadını kapıma getirmesiyle karar alıp işimi ve evimi başka bir şehire taşıdım .Anlaşmalı boşanmada ıkı oglumda bende kalacak buda ayda 1000 er lıra cocuk basına para verecektı. Bu adam olamadık eski eş beni aldattığı bu kadınla çok görkemli bir şekilde nişanlandı .salonlar organizasyon şirketleriyle süslemeler pastalar ve bu kadına nişan hediyesi olarakda sıfır kırmızı bır araba çekti. İnstagram face whatsapp durumları ...yıkılıyor .Yaşadıkları çok büyük bir aşkmış ....Kuruluşunda kapı kapı gezip malzeme satmaya çalışarak destek olduğum şirketinden maaş bağladı. Kadın çalışmıyor.
Yeni evime şehrime yerleştim düzenimi kurdum çocukları okullarına spor salonlarına gitar kurslarına yazdırdım tam rahat edecem bu adam olamadık kişinin ne ailesi ne kendisi çocuklarımı bir türlü rahat bırakmadı . azgınlıkları hiç bitmedi . 4 görümce bir kaynana bir kayınbaba ve kendı Sabah 7 de başlıyorlardı ne yedınız ne ıctınız annen ıse gıttımı nerden geldınız kım geldı sız kıme gıttınız ....İki ay sonra aylık nafaka vermeyı bu yemedı ve sureklı annelerını cocuklarıma karaladı sureklı ama gece gunduz . Yaptığım işime gücüme bakmak ibadetlerimi yapmak evimi temizlemek ...vb. En sonunda çocuk velayet değişim davası açtı açtı ama davanın adı bu ama amaç nafakanın düşürülmesi paragraflarca bu yazıyor . İki oğlumda pedagog eşiliğinde biz babamızı istiyoruz deyince velayetlerini verdim babalarına gittiler . Hanı her anne gıbı oğlum derslerını yap oğlum ınternete saatlerce takılma kıyatfetlerını katla odanı topla deyip sesımı zaman zaman yukseltınce çocuklar benden kaçtılar. Ne yaptıysam yaranamadım çocuklarıma .O kadar ağır şeyler yaşattılarki sülalece çok ama çok ağır depresyondan geçtim. Günlerce yataktan kalkamadım işe gidemedim ağlamaktan gözlerim şişti benım gıbı fedakar bır anneye fedakar bır ese bunu nasıl yapabılırler dıye ...
Velayet babalarına gectı ve karaktersız adam bu kadınla muhtesem bır kına ve dugun merasımıyle evlendı ıkı oğlumda babalarının dugununde smokın gıyıp papyon taktılar göbek attılar . Öldüm öldüm dirildim yataklarda ağlamaktan . Sosyal medyadan goruyorum bende hesap herkese açık yayın yapıyorlar.1,5 sene çocuklarımı alamadım çünkü sağlık sektöründeyım ıkı defa ben korona gecırdım ve bakmakta olduğum babam düştü kalça ameliyatı yaptırdım sonra uzun bır hastane surecı sonunda koronadan kaybettım . Babamı kaybettıgımı duymuş oğlumdan bana bir mesaj atmıştı bırkaç ay once Allah senın gıbı kadından razı oldun sen evıne esıne cocuklarına ve babana hayır dolu bır ınsan oldun dıye . Boşanırken benı ıkı defa oldurmeye kalkan bır adamın boyle mesaj cekmesıne şaşırmıştım ama cevap bıle yazmadım . Bu 1,5 yıl telefonla konuştuk kapattık ama kısa öz ve onlarda bana hıcbırsey anlatmadılar meger saklamışlar . 1 temmuzda çocuklarımı aldım .Şu an tatılde yanımdalar .Anlattıklarından dizi film olur . O evlendıgı kadının nasıl bir şirret olduğunu ... Onlar evlenelı henuz 1 yıl olmadı su an anlaşmalı bosanma ıcın bır yılın dolmasını beklıyorlarmış . Birbirlerini öldürme noktasına gelmişler.Kadın iki defa evı terketmış . Terkederkende duvarlara varana kadar kırıp yağ salça zeytın ne varsa silip süpürüp götürmüş. Kadın benım cocuklarımı evden kovmuş ıkı uc hafta eve almamış babaannelerınde halalarında kalmışlar .Benım eskı adamda kadının kızını evden kovmuş. Başbaşa kalmak ve ıllakı cocuk yapmak ıstemış kadın !!! Kadın sabahtan alkole başlıyormuş içki sigara uyku ....Temızlık yemek çocuk bakımı ders felan yok . Bunlarıda çocuklar benden gızlemış bir defa bıle bana soylemediler telefonda ...Şok oldum . Kadın ıkıncı evlılığını yapınca bırıncı kocasından aldıgı nafaka kesılmış bedavaya da boşanmıyor . Şimdilerde nafaka ve tazminat vermemek için delil topluyormuş eve bakmadı temızlık yapmadı ( evın pis solduğuna dair fotograflar cekıyormuş dava dosyasında haklı olabılmek ıcın) çocuklarla ılgılenmedı kadınlık yapmadı . Neler neler diyorum ya film olur .... Buda arlı namuslu hanımlarını mis gibi ev düzenlerini bozup iki güne bir seni boşayacam derdine düşen 40 yaşında azgın teke sendromuna yakalanan erkeklere ibreti alem olsun ...
Çocuklarımla güzel bir aydır tatıl yapıyoruz yanımdalar bayramı bırlıkte gecırdık ama onlar ıcın babaları hala bır kahraman ...Telefonlarında bıle kahraman babam dıye kayıtlı ... Erkek çocuğu işte işyeri arabası felan gösterişli olunca babalarının kendılerıne cıcı anne kapısını yasattığını kadınla basbasa kalabılmek ıcın evden uzaklaştırıldıklarını babalarının gercek yuzunu bır turlu goremıyorlar ..... Sabırla ve duayla beklıyorum
Napsaydı babaya gitmek isteyen çocukları eve mi bağlasaydı? Zaten baba velayet davası açmış, çocuklar pedogoga babaya gitmek istiyorum demiş. 2-3 yaşında da değiller isterlerse babaya giderler. Bunda bile kadını suçlayacak şey bulmak büyük başarı tebrikler.Konuyu okuyunca şok oldum, sizi destekleyen insanların olmasına daha çok şok oldum. Kendinizi çok yüksek görüyor ve çevrenizi aşağılıyorsunuz. Konu boyunca kendinizi övüp eski eş ve evlendiği kadını ezmişsiniz. Aldatılmanıza ve yaşadıklarına üzülsem de kadının boşanmış ve çocuk sahibi olmasının ne alakası var? Sadece bence basit birisi yazabilirdiniz. Bir kez bulaşık bırakmamanızın ne alakası var? Siz temizsiniz diye mükemmel eş/anne mi oldunuz? Evinde bulaşık olan insanlara neyin iması bu? Çocuklarınıza nasıl davrandınız ki babayı seçtiler? Nasıl onlara kinlenebildiniz? @Vander yazmış zaten çocukların yaşadığı korkuları, bunları bir anne olarak düşünmediniz mi? Madem kadın basit babaları da beş para etmezdi nasıl o evde bıraktınız çocukları? Kusura bakmayın ama siz mükemmel değilsiniz, hatasız da değilsiniz.
Gerçekten zaman ayırıp emek vererek arkadaşı cevapladiginiz için çok tşk ederim. Hayatta bazı gerçekler var tabiki farklılıkları görmek gerekiyor ben her ne kadar çok geç kalsam da ...çok geç gorebildim anlatabildim aradaki her yönden seviye farkını böbürlenme büyüklenme değil zaten başıma ne geldiyse fazla mütevazı olmamdan geldi . Kadına gelince bende boşanmış biriyim evliliği devam eden biriyle görüşmem yada ilişki yaşayıp kimsenin yuvasını yikmam Allah'a büyük soylemeyim. Çocuklar babalarını seçtiler çünkü dolduruşa geldiler elim kolum bağlandı gerçekleri göremediler . Bir sene olmadı on ay oldu gerçeği anlamaları şimdi yanimdalar tatilde her günümüz birbirinden güzel geçiyor . Allahtan bu arkadaşlara da dusmanimada benim yaşadıklarımı yaşamamalarını dilerimNapsaydı babaya gitmek isteyen çocukları eve mi bağlasaydı? Zaten baba velayet davası açmış, çocuklar pedogoga babaya gitmek istiyorum demiş. 2-3 yaşında da değiller isterlerse babaya giderler. Bunda bile kadını suçlayacak şey bulmak büyük başarı tebrikler.
Hepimiz faniyiz. Ben haksızlığa uğradığımda, aldatıldığımda, ölümle tehdit edildiğimde bana bunu yaşatanlara hiçbir laf söylemem çünkü ben müko bir insanım gibi bir iddiası olan varsa yalan söylüyordur. Bu olayları yaşayan bir kadının vereceği klasik reaksiyonu vererek yazılmış bir konu. duyar kasılacak bir şey yok.
Gerçekten efso bir duyar olmuş. Bu kadar duyar bünyeye fazla
Napsaydı babaya gitmek isteyen çocukları eve mi bağlasaydı? Zaten baba velayet davası açmış, çocuklar pedogoga babaya gitmek istiyorum demiş. 2-3 yaşında da değiller isterlerse babaya giderler. Bunda bile kadını suçlayacak şey bulmak büyük başarı tebrikler.
Hepimiz faniyiz. Ben haksızlığa uğradığımda, aldatıldığımda, ölümle tehdit edildiğimde bana bunu yaşatanlara hiçbir laf söylemem çünkü ben müko bir insanım gibi bir iddiası olan varsa yalan söylüyordur. Bu olayları yaşayan bir kadının vereceği klasik reaksiyonu vererek yazılmış bir konu. duyar kasılacak bir şey yok.
Gerçekten efso bir duyar olmuş. Bu kadar duyar bünyeye fazla
Eşinizin yanlışları ve ona olan kırgınlığınız konusunda haklısınız. Ama çocuklar söz konusu olduğunda aynı şeyi söyleyemiyorum.
Anne baba ayrılmış, şehir, okul ve çevre tamamen değişmiş biri ergenlik yaşında o iki çocuğa sorulsa belki onların da kırgınlıkları vardır.
Siz duygusal olarak zor bir süreçle baş etmeye çalışırken belki babanın rolünü de üstlenmenin stresiyle farkında olmadan fazla kısıtlamacı ve baskıcı da davranmış olabilirsiniz ki bu koşullar altında bu da normal.
Çocuklarınızın ikisi birden babada kalmak istemiş. Üvey anne evden kovmuş, babaannede, halada kalmışlar ama yine çıtaları çıkmamış, dönmek istememişler.
Bu da o dönemde birşeylerin onlar için ters gittiğini gösteriyor.
Çocuklarınıza kızıp öfkelenmek yerine taşımakta zorlandıkları yüklerini uzman eşliğinde hafifletmeye çalışın.
Duyar ile alakası yok. Sanırım başlığı takip eden üyelerin bazıları maalesef aldatılmış. Öfke ile yorumlar yazılmış. Aldatılması konusun da konu sahibi tabiki yerden göğe haklı. Boşanarak iyi yapmış, kurtulmuş. Adam ve yeni eşi zaten yuva yıkıp mutlu olamamış. Ben üyeyi tanımıyorum. Belki tanınan biridir, niyeti biliniyordur, siz ters algılamamışsınızdır. Ama benim gerçekten garibime gitti, neden kadını tarif ederken dul ve çocuklu yazılmış? Bu bir eksiklik mi? Neden sürekli kendisinin ne kadar iyi ev temizlediği vurgulanmış? İyi ev temizlemeyenler terkedilmeyi daha çok mu hakediyor? Gerçekten çok garip bir bakış açısı ve yaklaşım. Açarsın başlığı hayatımı düzene koydum diye tebrik ederiz. Ben açıkçası mesajda yüksek bir ego hissettim. Kimse eleştirecek diye bu egoyu yanlış bulduğumu saklayacak değilim.
Babalarının kusurlu olduğunu bilseler bile, çocuklar babaları evden gidip evlendiği için kaybetme korkusu yaşamış olabilir. Bu süreçte etraf tarafından anneyi kötüleyecek fikirler empoze edilmiş olabilir. Baba parayla vs göz boyamış olabilir. Başlıkta çocuklara kin güdenlere şaşırmamak elde değil. Sanki yetişkinler... Tamam tabi ki annelerine bunu yaşatmasalar iyiydi ama bir şekilde gitmişler ve yeni eş kişisi eve almayınca anneleri üzülmesin diye söylememişler bile. Çocukların kötü olduğunu düşünmüyorum, ufak oldukları için hatalı davrandıklarını düşünüyorum. Konu sahibide içerlemiş sanki bu durumu o dönem, madem yeni eş kişisi çok basit bir kadındı gerçeken daha farklı davranabilirdi. Konuda defalarca ben çok iyi anneyim yazılmasa bu konuda da laf etmezdim. Ama bunu konu sahibi defalarca ima etmiş. Bence çocuklarına içerlenmesi doğru değil. Hadi konu sahibi büyük acılar yaşıyor, konuyu takip eden üyeler nasıl çocuklar için iyi olmuş sürünmeleri yazabiliyor o kısmı zaten aklım hiç almıyor.
Siz beni alıntılamadığınız için ben sizin bu mesajınızı görmedenGerçekten zaman ayırıp emek vererek arkadaşı cevapladiginiz için çok tşk ederim. Hayatta bazı gerçekler var tabiki farklılıkları görmek gerekiyor ben her ne kadar çok geç kalsam da ...çok geç gorebildim anlatabildim aradaki her yönden seviye farkını böbürlenme büyüklenme değil zaten başıma ne geldiyse fazla mütevazı olmamdan geldi . Kadına gelince bende boşanmış biriyim evliliği devam eden biriyle görüşmem yada ilişki yaşayıp kimsenin yuvasını yikmam Allah'a büyük soylemeyim. Çocuklar babalarını seçtiler çünkü dolduruşa geldiler elim kolum bağlandı gerçekleri göremediler . Bir sene olmadı on ay oldu gerçeği anlamaları şimdi yanimdalar tatilde her günümüz birbirinden güzel geçiyor . Allahtan bu arkadaşlara da dusmanimada benim yaşadıklarımı yaşamamalarını dilerim
Çocuklara kin güden mesaj gördüyseniz onları alıntılayabilirdiniz. Resmen konu sahibine saldırıp çocukları nasıl babaya bırakırsın demişsiniz. Sanki zorla tutucak gitmek isteyen çocuları. İlk yazdığınız mesajla bunun arasında dağlar kadar fark var. Zaten çocukları gittiği için üzülen bir insana nasıl çocukları verirsin diye saldırmak çok acımazca.Duyar ile alakası yok. Sanırım başlığı takip eden üyelerin bazıları maalesef aldatılmış. Öfke ile yorumlar yazılmış. Aldatılması konusun da konu sahibi tabiki yerden göğe haklı. Boşanarak iyi yapmış, kurtulmuş. Adam ve yeni eşi zaten yuva yıkıp mutlu olamamış. Ben üyeyi tanımıyorum. Belki tanınan biridir, niyeti biliniyordur, siz ters algılamamışsınızdır. Ama benim gerçekten garibime gitti, neden kadını tarif ederken dul ve çocuklu yazılmış? Bu bir eksiklik mi? Neden sürekli kendisinin ne kadar iyi ev temizlediği vurgulanmış? İyi ev temizlemeyenler terkedilmeyi daha çok mu hakediyor? Gerçekten çok garip bir bakış açısı ve yaklaşım. Açarsın başlığı hayatımı düzene koydum diye tebrik ederiz. Ben açıkçası mesajda yüksek bir ego hissettim. Kimse eleştirecek diye bu egoyu yanlış bulduğumu saklayacak değilim.
Babalarının kusurlu olduğunu bilseler bile, çocuklar babaları evden gidip evlendiği için kaybetme korkusu yaşamış olabilir. Bu süreçte etraf tarafından anneyi kötüleyecek fikirler empoze edilmiş olabilir. Baba parayla vs göz boyamış olabilir. Başlıkta çocuklara kin güdenlere şaşırmamak elde değil. Sanki yetişkinler... Tamam tabi ki annelerine bunu yaşatmasalar iyiydi ama bir şekilde gitmişler ve yeni eş kişisi eve almayınca anneleri üzülmesin diye söylememişler bile. Çocukların kötü olduğunu düşünmüyorum, ufak oldukları için hatalı davrandıklarını düşünüyorum. Konu sahibide içerlemiş sanki bu durumu o dönem, madem yeni eş kişisi çok basit bir kadındı gerçeken daha farklı davranabilirdi. Konuda defalarca ben çok iyi anneyim yazılmasa bu konuda da laf etmezdim. Ama bunu konu sahibi defalarca ima etmiş. Bence çocuklarına içerlenmesi doğru değil. Hadi konu sahibi büyük acılar yaşıyor, konuyu takip eden üyeler nasıl çocuklar için iyi olmuş sürünmeleri yazabiliyor o kısmı zaten aklım hiç almıyor.
Siz görmemişsiniz ama bana başta öyle geldi. Burası herkesin fikrini beyan ettiği bir plaftorm zaten insanlar fikir almak için konu açıyor. Siz çocuklar sürünsün dememiş olabilirsiniz ama ilk sayfalarda o tarz yorumlar var hem de baya var. Sizin isyan dediğiniz durumu zaten ben doğru bulmadım. Yaşaması çok zordur, insan evladı tarafından ihanete uğramış hisseder ama çocuklar hata yapabilirler bence farklı davranmak lazım. İlk sayfalardaki yorumları görünce sinirlerim bozuldu, konu sahibine çocuklarına tavır alması gerektiğini yazan bile vardı. Konu sahibinin durumu hakkinda yazdığı bir kaç paragraf yazıdan ve peşine gelen cevaplardan fikir edinip cevap yazdım. Aklımda oluşan senaryo açıkçası oldukça olumsuzdu. Neyse ki korktuğu, kızdığım gibi olmamış. Benim mesajımdan sonra konu sahibi çocuklarım ile mutlu ve tatildeyim demiş. Çok sevindim.Sizin gördüğünüz egoyu ben göremedim, daha ziyade isyan gördüm, çalış didin sonra koca gitsin garip gurip bir kadına, çocuklar gitsin düğününde göbek atsın. Çocuklar babayı kaybetmekten korkmuş, anneyi sokakta mı bulmuş? Kimse bu kadar ağır şeyler yaşayıp iyi niyetlerini koruyamaz.
Çocuklar sürünsün falan demiyoruz nerden çıktı o? Bir kadın yüzünden kendilerini babanneye postalayan adam hala kahraman baba, en iyi hamlesi de kadının kızını kovmak olan babaları hala süpermen. Anne öf dese kabahat. Kadın yine evlat demiş, demese ne yapacak? Önlerinde durma, gitsinler kahraman babalarına istiyorlarsa dedik, sokağa mı at dedik?