- 19 Mayıs 2020
- 46.520
- 208.387
Biz misyon yüklemiyoruz, onlar kendilerine anneye dik gelip babayı koruma misyonu yüklemişler zaten. Bir yıl cehennem gibi bir evde yaşamış, üstüne kovulmuşlar ama gıkları çıkmamış. Neden, çünkü kahraman baba hakkında annenin ağzına laf verilmemeli. Anne öf dese owww ama. 9 yaşında olanı bilmem de 14 yaş küçük değil. Küçüğü de büyük yönlendiriyor demek ki.O sizin kendi durumunuz ama resmen 14 yaşındaki çocukla 9 yaşındaki çocuğa sağlıksız bir misyon yüklenilmeye çalışılıyor
büyüdüklerinde kendileri ne istiyorlarsa yaparlar
O ayrı ama şuan ay nasıl annelerini korumazlar bilmem ne durumu cidden bencilce
ya neden taraf tutturulmak zorunda bırakılıyorlar bu sağlıklı mı?
bu arada her insan bencildir fedakarlık dediğimiz şey sadece karşı taraf için yapılmaz
akılcı düşünmek gerek
14 yaşındaki bir çocukla böyle saçma durum içine girmek normal değildir görüşümce
Evren her şeyi kaydediyor. O yuzden hic beddua edip kötü enerjiyi cekmeyin üzerinizeİnsanız acizim ama inanın o günlerini rabbim bana göstersin inşallah.ayni aldığımda ki gibi kuruşa metelik attığı günleri göstersin rabbim bana .bir bağkur maaşına muhtaç kaldığı günleri izleyeyim inşallah
Ay bırak kız, ne ölsün ne sürünsün. Başına bela olur aç kalcam korkusuna, senin canın sıkılır.İnsanız acizim ama inanın o günlerini rabbim bana göstersin inşallah.ayni aldığımda ki gibi kuruşa metelik attığı günleri göstersin rabbim bana .bir bağkur maaşına muhtaç kaldığı günleri izleyeyim inşallah
Ailem cok sorunlar yasardi kendinden biliyorum, kardesimle anne ve babamiza karsi hislerimiz ne olursa olsun, ayrilma durumlarinda hep birimiz birinde kalalim yalniz birakmayalim, ikimizde ayni kiside kalirsaj digeri uzulur vs falan derdik. İlkokuldaydik o zaman, baya kucuktuk. Ki anne babam bize baya cektirdiler kucukken.Cocuklar hayirsiz olma potansiyelinde, aman sacimi supurge ederim, cocuklar bana donsun diye ugrasmamani tavsiye ederim. En kucuk seyde yine giderler islerine geldigi kisiye. Baska arkadaslarin yazdigi gibi, senden kacmayi biliyorlar ama uvey annenin yaptiklarini gizliyorlar. Ne bileyim ya, Allah hayirli evlat versin isteyen herkese. Yoksa dogmasi cok onemli degil gibi hayirsiz olduktan sonra.Bende kırgınım çocuklarıma bana yarattıkları için içimde affedemedigim yanları var hala ...
Kimse kimseyi korumuyor bence aşırı kişisel düşünüyorsunuzBiz misyon yüklemiyoruz, onlar kendilerine anneye dik gelip babayı koruma misyonu yüklemişler zaten. Bir yıl cehennem gibi bir evde yaşamış, üstüne kovulmuşlar ama gıkları çıkmamış. Neden, çünkü kahraman baba hakkında annenin ağzına laf verilmemeli. Anne öf dese owww ama. 9 yaşında olanı bilmem de 14 yaş küçük değil. Küçüğü de büyük yönlendiriyor demek ki.
E diyorum ki bu da babalarıyla anneleri arasındaBu taraf tutmak değil ki bencillik de değil haklıya hakkını teslim etmek. Her boşanma böyle adice olmuyor eski eşin yaptıklarını üvey annenin yaptıklarını yazmış konu sahibi güzel bi ayrılık olsa saygılı seviyeli şekilde elbet babalarını da sevmeye iletişimde olmaya devam etsin ama annesini yataklara düşüren kadınla babası evlendiğinde göbek atmak nedir ki kadın iki güne kapının önüne koymuş
Ya bakın öantıklı düşünelim mesela annemle babam ayrı artık iki seçenek varAcaba esinizin eksik kalan yanlarini cocuklar sezmesin diye, klasik bir "guclu baba" durusu sergileyebilsin diye cok mu rol yaptiniz da cocuklar bu derece kahraman baba hayrani oldu. Sanki kendinizi de inandirmak icin fazlasiyla caba sarfedip sonra bu tablonun kurbani olmus gibisiniz. Karsida karakter olarak bombos bi erkek var oysa ki. Fedakar ve deger gormemis bir anne var ve de. Cok klasik aslinda. Biraz kendinizin kuyusunu kazmışsınız galiba. Benim de 2 oglum var. Kinamiyorum asla. Ama sadece karakter geregi babalarini seçmiş olmalarina cok ihtimal vermiyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun
O iş öyle değil işte. Burda kişisel düşünen çocuklar. Anne öf dese kabahat, babanın zehri bal. Amcamın bir lafı vardı, çocuğa acımayacaksın. Adam tam bu durumlar için söylüyormuş, gün geçtikçe daha iyi anlıyorum.Kimse kimseyi korumuyor bence aşırı kişisel düşünüyorsunuz
Çocuk bunlar adı üstünde kimse kimseyi korumamalı baba ile anne durumu iyi yönetmek için yardım almalı
varsın öyle yapsın ne olacak ne olmalı bu kadar kişisel düşünülecekse bu iş olmaz
Babalarına gitmişler annelerine de gidilebilirdi
ama aynı şeyi anneleleri için yapsalar ses çıkmayacaktı çünkü baba aldatmış anneyi
ne yapsın anne eve almasın bunları o zaman
Bu arada ben de anlatmazdım çocuklar yerinde olsam aşırı komplike hale gelecek saçma durum büyüyecek diye
Fazla yükleniliyor çocuklara
Bayramlarda her gün için ayrı bayramlık alırdım iki oğluma ikiz olacak şekilde. cici anneleri kendi kızına almış benimkileri yok öyle iki bayram geçirmişler bana haber vermeden . Ama kendi tercihleri halada kahraman babalari
Çünkü ben kendilerini bile götürmeden bedenlerini bildiğim için alır getirir çeşit çeşit giydirir suslerdim kim nereden almış nereden getirmiş ne kadarmış hiç bilmemislerdiki.simdiki aklım olsa yanımda götürür verdiğim.parayi yaptığım seçimleri mağazada harcadigim süreyi beden bulmadaki yaşadığım güçlüğü görmelerini saglardimÇok ilginç değil mi ya?
Nasıl bir yapı çözemedim ben
İnanın iki yıldır yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir her telefon kapatmalarında her gün ağladım ağlamaktan gözlerimde hastalık oluştu. Belki beni yargilayabilirsiniz ama inanın ki kendinizi kendi canınızı bedeninizi ruhunuzu gozardi etmeyin evlatta bir yere kadarmış bizler yine anne babalarına senelerce baktık hastanelerde yogunbakimlarda alttlarindan aldiksimdiki çağ o çağ değil ..
Özellikle de erkek çocuklar icinO iş öyle değil işte. Burda kişisel düşünen çocuklar. Anne öf dese kabahat, babanın zehri bal. Amcamın bir lafı vardı, çocuğa acımayacaksın. Adam tam bu durumlar için söylüyormuş, gün geçtikçe daha iyi anlıyorum.
Neyi bekliyorsunuzBen de bu yüzden boşanma işini ağırdan alıyorum. Yaşadıklarımız aldatma dışında çok benzer. Benim çocuklarımın da babayı seçme ihtimali var malesef. Aldatma şiddet olmadığı için beklemedeyim sadece. Allah kolaylık versin size. Güç kuvvet versin.