İbret-i Alem ....

Biz misyon yüklemiyoruz, onlar kendilerine anneye dik gelip babayı koruma misyonu yüklemişler zaten. Bir yıl cehennem gibi bir evde yaşamış, üstüne kovulmuşlar ama gıkları çıkmamış. Neden, çünkü kahraman baba hakkında annenin ağzına laf verilmemeli. Anne öf dese owww ama. 9 yaşında olanı bilmem de 14 yaş küçük değil. Küçüğü de büyük yönlendiriyor demek ki.

Evren her şeyi kaydediyor. O yuzden hic beddua edip kötü enerjiyi cekmeyin üzerinize

Zamanı gelınce ne 1 saniye eksik, ne fazla
Herkes yaptığını çekecek.

Ay bırak kız, ne ölsün ne sürünsün. Başına bela olur aç kalcam korkusuna, senin canın sıkılır.

Bende kırgınım çocuklarıma bana yarattıkları için içimde affedemedigim yanları var hala ...
Ailem cok sorunlar yasardi kendinden biliyorum, kardesimle anne ve babamiza karsi hislerimiz ne olursa olsun, ayrilma durumlarinda hep birimiz birinde kalalim yalniz birakmayalim, ikimizde ayni kiside kalirsaj digeri uzulur vs falan derdik. İlkokuldaydik o zaman, baya kucuktuk. Ki anne babam bize baya cektirdiler kucukken.Cocuklar hayirsiz olma potansiyelinde, aman sacimi supurge ederim, cocuklar bana donsun diye ugrasmamani tavsiye ederim. En kucuk seyde yine giderler islerine geldigi kisiye. Baska arkadaslarin yazdigi gibi, senden kacmayi biliyorlar ama uvey annenin yaptiklarini gizliyorlar. Ne bileyim ya, Allah hayirli evlat versin isteyen herkese. Yoksa dogmasi cok onemli degil gibi hayirsiz olduktan sonra.

Olmayınca olmuyor demekki.. Onun güzel bir karakter ceketini sırtına giyesi yokmuş.. Siz iş güç sahibi yapıp para sahibi etmişsiniz ama o ceket olmadığından sırtında o yine basitliğini gösterecek bir yol bulup başka kadın için kendini rezil rüsva etmiş..

Acaba esinizin eksik kalan yanlarini cocuklar sezmesin diye, klasik bir "guclu baba" durusu sergileyebilsin diye cok mu rol yaptiniz da cocuklar bu derece kahraman baba hayrani oldu. Sanki kendinizi de inandirmak icin fazlasiyla caba sarfedip sonra bu tablonun kurbani olmus gibisiniz. Karsida karakter olarak bombos bi erkek var oysa ki. Fedakar ve deger gormemis bir anne var ve de. Cok klasik aslinda. Biraz kendinizin kuyusunu kazmışsınız galiba. Benim de 2 oglum var. Kinamiyorum asla. Ama sadece karakter geregi babalarini seçmiş olmalarina cok ihtimal vermiyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun

Kimse kimseyi korumuyor bence aşırı kişisel düşünüyorsunuz
Çocuk bunlar adı üstünde kimse kimseyi korumamalı baba ile anne durumu iyi yönetmek için yardım almalı

varsın öyle yapsın ne olacak ne olmalı bu kadar kişisel düşünülecekse bu iş olmaz
Babalarına gitmişler annelerine de gidilebilirdi

ama aynı şeyi anneleleri için yapsalar ses çıkmayacaktı çünkü baba aldatmış anneyi

ne yapsın anne eve almasın bunları o zaman
Bu arada ben de anlatmazdım çocuklar yerinde olsam aşırı komplike hale gelecek saçma durum büyüyecek diye
Fazla yükleniliyor çocuklara

E diyorum ki bu da babalarıyla anneleri arasında
Kadın kapının önüne çocukları koymuş ee onlarda gelmiş annelerinin yanına
Tepkisel davranmışlardır gitmişlerdir babayı da haklı bulmuyorum
Ama bahsedilenler de çocuk
Neden ikisi arasındaki ilişki için çocuklar hak teslim etmek zorunda mesela

annenin kırgınlığını anlıyorum da burada kadını yükseltmeyi anlamıyorum çünkü olay belli
Ay çocuklar vicdansızmış bilmem ne

Cok uzuldum ya size, herkes bosaniyor ama iki cocugundan da darbe alan kadin cok nadirdir. Hem aldatilmis, hem cocuklar terketmis, bide cici annelerini resmen anne yerine koyup dugunde gobek atmislar, anneleri tek basinayken. Biri 14 yasinda. Allah size mutluluk versin bundan sonra cektiginiz tum acilari unutturacak guzel gunler yasayin insallah. Omur kisa, ye ic gez hayatini yasa, kimseye degmiyor iste.

Ya bakın öantıklı düşünelim mesela annemle babam ayrı artık iki seçenek var
Annemin darladığını düşünüyorum ergen kafası artık iki
Seçenek de var çoğu çocuk gider yani

ki burada bence doğru yönetilmemiş süreç söz konusu

Çocuklarınıza evet kırgın olabilirsiniz. Ama çok da içinizden kızmayın. Belki geldiklerinde yüzlerine bişiler söyleyebilirdiniz.

Ama dediğim gibi olan olmuş
Bu saatten sonrada giderseler gitsinler
aklınız elbette kalır ama, bilinçli oldukları ve küçük olmadıkları için daha rahat olur kafanız.

Küçük çocukla insan kahrolur sanirim.bakıma muhtaç olduğu için o yuzden soyledım. Sonucta evlat her yasta evlat.
Ama küçük olunca daha bi insanın gözü arkada kalır.

En ufak kavganızda sizi suçlayacaklar
En ufak kavgalarında babasındayken de babayı suçlayacaklar.
Böyle böyle geçecek hayat.

Siz hayatınıza bakın, kurban kesin kendi adınıza. Bağış yapın bısıler yapın.
Takmayın artık
Insanoğlu nankördür ama evlattır bir yerde de .

O iş öyle değil işte. Burda kişisel düşünen çocuklar. Anne öf dese kabahat, babanın zehri bal. Amcamın bir lafı vardı, çocuğa acımayacaksın. Adam tam bu durumlar için söylüyormuş, gün geçtikçe daha iyi anlıyorum.

Çok ilginç değil mi ya?
Nasıl bir yapı çözemedim ben

Çok ilginç değil mi ya?
Nasıl bir yapı çözemedim ben
Çünkü ben kendilerini bile götürmeden bedenlerini bildiğim için alır getirir çeşit çeşit giydirir suslerdim kim nereden almış nereden getirmiş ne kadarmış hiç bilmemislerdiki.simdiki aklım olsa yanımda götürür verdiğim.parayi yaptığım seçimleri mağazada harcadigim süreyi beden bulmadaki yaşadığım güçlüğü görmelerini saglardim

Gerçekten haklısınız, bu tecrubeyi eşimin çocukları ile yaşadık...
Şu an biri 17, diğeri 23 yaşında artık büyüdüler ama huy değişmiyor, bu devirde iyi olana vefa yok maalesef
Vermekle en doğrusunu yapmışsınız, umarım bundan sonra çok mutlu, çok güzel bir hayatınız olur, kıymet bilmiyorsa evlat bile olsa gitsin candan aziz değiller... Dualarım sizinle Rabbim akla gelmeyecek güzellikler nasip etsin size

Özellikle de erkek çocuklar icin

Ben de bu yüzden boşanma işini ağırdan alıyorum. Yaşadıklarımız aldatma dışında çok benzer. Benim çocuklarımın da babayı seçme ihtimali var malesef. Aldatma şiddet olmadığı için beklemedeyim sadece. Allah kolaylık versin size. Güç kuvvet versin.

Neyi bekliyorsunuz
Büyümelerini mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…