- 19 Ağustos 2008
- 17.902
- 54.073
E diyorum ki bu da babalarıyla anneleri arasında
Kadın kapının önüne çocukları koymuş ee onlarda gelmiş annelerinin yanına
Tepkisel davranmışlardır gitmişlerdir babayı da haklı bulmuyorum
Ama bahsedilenler de çocuk
Neden ikisi arasındaki ilişki için çocuklar hak teslim etmek zorunda mesela
annenin kırgınlığını anlıyorum da burada kadını yükseltmeyi anlamıyorum çünkü olay belli
Ay çocuklar vicdansızmış bilmem ne
Çocuklara bu melektir saftır misyonunu yüklemek bence yanlış olan
Çocuk bunlar, çocuktur, çocuğun psikolojisi fazla abartılıyor
Şuraya iki çocukla yaşadıklarımızı yazsam aklınız almaz
Gerçekten devir çocukların masum olduğu o eski devir değil artık
Boşanmalar ister istemez çocuklara da sirayet ediyor ama evlat kendisine emek eden, iyiliğini düşünen ebeveyni anlayabilmeli, anne baba arasında seçim yapmak / yaptırmak doğru bir davranış değil ama her şeyi yıkan ebeveyne kral mualemelesi yapmakta doğru değil, bunun bir ayrımı olmalı çocuk tarafında. Konu boşanma olunca tüm bilinen kavramlar değişebiliyor, bende boşanmış ebeveynlerin çocuğuyum o kadar nefret ettim ki çocuk paylaşımından çocuk sahibi olmadım, inanın akla hayale gelmez işler yaşanıyor ve evet erken büyümek zorundalar maalesef şartlar bunu gerektiriyor, büyüyorlar da ama şu yaşadığımız devirde janjanlı olana doğru büyüyorlar. Bu olayda mağdur olan anne , babanın da mağdur olduğu durumlar yaşanabiliyor ama kendi ailemde ve çevremde ne kadar çocuk gördüysem inanın bana işlerine geleni seviyorlar, haksız olduğunu bile bile destekliyorlar bunu yüzlerce kez gördüm. Durumun çocuk psikolojisi ile değil çıkarını düşünen insan fıtratı ile ilgisi var bence. Bu arada önceki mesajlarınızı da okudum, bu platformda düşüncesini sizin kadar güzel anlatan insan çok azdır, keyifli seviyeli düşünceleriniz ve yazı diliniz için tebrik etmek isterim sizi.