İbrahim Saraçoğlu Hamile Kalmak İçin İncir Kürü

Canım ben hic iyi değilim bat a 3 gün var sağ kulağım şişmiş fena zonk luyor ila da istemiyorum akşam test alçak kardeşim onu yapım sonra acile giderim

Yok canım ya dünden beri ağrı vardı zaten bugün beni mahvetti bu.iftardan sonra hastaneye git cem

Sağ ol canim çok şükür krem ve damlalar iyi geldi iyi gibiyim sen nasılsın havucda devam ediyorsun değilmi.çalışmalar nasıl yumurta belirtisi varmi

Sağ ol canim çok şükür krem ve damlalar iyi geldi iyi gibiyim sen nasılsın havucda devam ediyorsun değilmi.çalışmalar nasıl yumurta belirtisi varmi

Canım devam edyrum ama hıc bısı anşamadım ben kendımı dınleyemyrum heralde ya zaman zaman adet agrısı gıbı agrım olyo belım falan agrıdı gecen gun sımdıde gguslerım sıstı adet olcam sankı umutlarım tukenıyr :(

Adet ine da var canim seninyaniliyormuyum kac gun car adete.bel ağrısı iyi canim sen güzel düşün olurmu güzel olacak insallah

kızlar merhaba 15 günlük soğan kürüm dün bitti. incir kürüne başlasam mı başlamasam mı çok kararsızım. pkoluyum zaten pkoda yumurta çok olup gelişemiyor. incir de çok şekerli bi meyve. hormonlarımı alt üst eder mi acaba? çok yumurta yapıp kistleştirmesinden korkuyorum. var olan düzenimi de bozmak istemiyorum. var mı incir küründen şikayeti olan? of bıktım artık ya :kızgın:

Kızlar bi yardım edin 10 günden beri İncir kürü yapıyorum son 4 günden beri feci şekilde kasıklarımda sancım oluyor sizlerdede oldu mu

Merhaba arkadaşlar bende 7 aydır tedavi görüyorum 4 kutu klomen bitirdim 2 kez çatlatma iğnesi oldum artik aşılamaya gidiyor sonuc. Sorum şu olacak şimdi ben bu durumda sadece incir kürünu mü uygulamam gerekiyor yoksa havuçla birlikte mı yapmam gerekiyor. Veya havuc için belli bir Zaman mı var?. Bu yontemle hamile kalan varmi kızlar? Şimdiden teşekkür ederim

Back
X