İbrahim Saraçoğlu Hamile Kalmak İçin İncir Kürü

Canım sen bebek düşünüyorsun ya hani folik asit alıyormusun verdimi doktorun ben düşükden sonra her gun içiyorum birtane araştır almıyorsan al mutlaka şimdi bi bayan bana da tavsiye etti yeni bi marka ona başlıcam ben benımkini değiştirip dur sana link atıyım orayı bi oku canım benım .http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anirim-hamileyim.587025/page-38#post-46867828

Tamam canım bakıyrum hemen :) benım kullandgm bı folık asıt var ama onuda bır ıkı ıctım bırdaha ıcmedım canım

hayır ya yolarımsacını başını madem bebek planın var mutla iç folik asit ordaki bayanın bana tavsiye etğini aldırdım ben bu akşam başlıcam ona zaten kullanıyordum ben bitane ama bu daha iyimiş hadi birlikde başlayalım onada gunde bitane sabahları yani sahurları içicez nasip olursa .ya çok önemli folik asit sen nasıl içmezsin inan çok üzüldüm doktoruna bile fırca at bence

hayır ya yolarımsacını başını madem bebek planın var mutla iç folik asit ordaki bayanın bana tavsiye etğini aldırdım ben bu akşam başlıcam ona zaten kullanıyordum ben bitane ama bu daha iyimiş hadi birlikde başlayalım onada gunde bitane sabahları yani sahurları içicez nasip olursa .ya çok önemli folik asit sen nasıl içmezsin inan çok üzüldüm doktoruna bile fırca at bence

Ayy dktor vermedı bıle ben kendım gııttım aldım :D tamam bu sahurda baslayalım o zmn ay benımkının adı neydı ya evde degılım eve gdınce bakayım belkı aynısıdır eczacı en cok satan en ıyı folık asıt bu denıstı 90tablet

İnofolic bunu kullanan arkadaş gebe kalmış bende ona b aslicam canim eskiyi bırakıp birazda araştırdım çok iyi bi ilaç sende bi arastir öpüyorum şifa olsun inşallah :dua:

Ben ıncıre adetımın ucuncu gunu havuca da adetımın 12ncı gunu basladım nasıl yapmıstın kurlerını baska bısey ıctın mı canım
valla canim hic hatirlamiyorum.olculerini miktarlarini ibrahim saracogulu sedanin progtaminda bu kuru tarif etmisti o ne dediyde onu uyguladim

Düzenli icmedin sanırım aksi hak de hatirlamaman mümkün değil.hayırlı uğurlu olsun Allah evladını sağlıklı kucakladığı zamani da nasip etsin.

Arı şutu yemeklerde bol roka bide folio marka folik asit canim şimdilik bunlar ama bu ay degistiricem folik asidi ve preseed sipariş ettim .

Canım bizim burdaki eczaneye söyledim pazartesi yi bekliyorum ınş.roka bi teyze demişti bol bol ye yoğurtlu diye .

Kızlaaar ya benım dun ıncırde 21gunum dldu bugun ıcmıycem ama ben havuc kurude ıcıyrdum ıkısını karıstryrdum sımdı nlcak havucuda mı brakayım yksa tek havuc mu ıceyım kafam karısık bı el atın durumuma

Tamam canım bende emın olamadım adetıme kaldı sekız gun ay şafak sayar gb sayıyrum vala :)

Hadi bakalım müjdeli bekliyorum inşallah tutunacak Allah ol desin ve olsun insallahhhhhhhhhhh

Back
X