İbrahim Saraçoğlu Hamile Kalmak İçin İncir Kürü

kızlar bu kürü uygulamaya başladığınızda, bardağın dibinde kalan incir taneciklerini de iiçmemiz gerekiyor mu acaba?

Merhaba Kizlar

ben 2,5 senelık evlıyım ve bebek ıstyoruz..2 defa klomen tedavısı gormeme ragmen hamıle kalamadım..yumurtam olusmasına ragmen gebelık gerceklesmedı..adet düzensızlıgı yasıyorum ve suan ıncır havuc kürüne basladım..yalnız bı sorunum var bu küre baslamadan once sanırım yeterınce arastırmamısım kı adetıme 2 hafta kala basladım..demın bahs ettıgım gıbı adet duzensızlıgı yasıyorum ve bu ay yıne gecıktıgı ıcın dayanamayıp ıncır havuc kürüne basladım..12 gün ıctıkden sonra adet oldum ve suanda devam etmekde..simdi nasıl devam etmem gerekır sızce 21 gün ıcıp bırakayım mı yoksa adetımın ılk gününden saymaya baslayıp 21 günü mü tamamlayım??

Canım benim araştırdığım kadarıyla adet günüyle alakalı bir beis yok yani içmeye devam ediyoruz .. 21 güne tamamla 7 gün ara ver tekrar 21 gün yap
İstersen sende bir araştır
İnşaallah şifa olur

Aslında bende ınternette kürü arastırdıgımda adetlıyken baslanması gerekıyor dıye saracoglunda duymadım ama bu kürü yapan bayanlar hep adetlıyken baslamıs..o yuzden kafam cok karıstı..yinede tesekkürler :)

Peki bu incir ve havuç kürü nasıl yapılıyor acaba dogrumu yapiyorum ben 3 bardak suda 8 tane inciri ikiye bölüp 15 dk kaynatiyorum sonra tekrar 3 bardak suda 3 tane havuç ikiye bölüp onuda ayrı tencerede 20 dk kaynatiyorum iliyinca karistiriyorum birleştirip iki bardak o gün İçiyorum iki bardak kalıp onuda ertesi gün İçiyorum 2 günde bir yenisini yapıyorum acaba doğru mu yapıyorum

Doğru kuzum aynen devam

Canimsin soğan kurunu günde iki defa iç yazılıp sabah akşam ama anca bir bardak dayanabiliyorum adetin ikinci günü başladım bakalım insss bende faydasını gorurum
Kuzum iki kürü aynı anda yapamazsın...
Önce soğan kürünü yapacaksın iki ay
Daha sonra incir+havuç kürünü yapacaksın
Yanlışlık olmasın

7 gundur canım ama saracoglunun sitesinde önce soğan kuru demiyordu bende o yüzden başladım zararı olmaz herhalde

7 gundur canım ama saracoglunun sitesinde önce soğan kuru demiyordu bende o yüzden başladım zararı olmaz herhalde
Önce derken iki kür onu bitirip sonra incir kürüne geçin diyor...
Hatta ısrarla dile getiriyor bunu Canım.. Bu kürleri tek tek yapmanız gerekiyor hatta Yeşilçay ıhlamur bile içmiyorsun birbirini etkileyebiliyorlar çünkü....
İstersen saraçoğluna bir mail at o daha iyi bilgi verir sana
Durumunu yaz açık açık 7 gün içtim yaz bakalım ne der kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

Kızlaaar bacılaaaar bana bı bakın hele cok kararsızım ben ıkı defa asılama oldum bugun ıkıncı asılamamın snucunu ogrndm yıne negatıf bırdaha asılamaya gtmek ıstemyrım olacagı varsa zaten olur dıyrum ama bos bos da durmak ıstemyrm bu kur aklıma geldı yapsammı dıye brde bununla havuc bır arada yapılyrmus reglme ıkı gun var artık cok kararsızım acaba bı defa asılamamı denesem yksa bunu mu yapsam bana bı akıl verın hıc duydunuz mu bundan snuc alanı

Bende şu şekilde youtubedan dinledim incir kuru ile havu kurunu ayrı kaplarda yarımşar litre suda kaynatıp iliyinca birleştirip iki bardak içip kalan bardaklarida buz dolabına koyarak ertesi gün icebilirsiniz iki günde bir yenileyim yazıyordu soğan kurunu de günde iki defa için önce diyordu ben de birlikte başladım bakalım kafam karıştı benimde iyice

Güzelim bence dene çok araştırdım ben bu kür sayesinde çok hamile kalan varrr hemde cokkkk allahtan umut kesilmez denemekten de bir şey gelmez bence dene canimmmm

Ben ne yapayım şimdi acaba 20 gün deniyim böyle ara veriyim sonra sadece incir ve havuç kurune devam ederim olmadı sence en iyisi hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…