Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koydum canım var listede.Tatlım hamillerin karşısına hamile figürü koysak çok güzel olur
Yaa tutmadımı sende.ayy cok güldüm canım yaaa komsumda benim için aynılarılarını söledi gercektende öle bi sey varmıs ama bende tutmadı insaalah sen hamilesindir
Bence komşuların laf alma yöntemi ya rüyada görürler, ya falda çıkar, ya hamile birine benzetirler Ama inşallah inşallah doğrudur sende canımayy cok güldüm canım yaaa komsumda benim için aynılarılarını söledi gercektende öle bi sey varmıs ama bende tutmadı insaalah sen hamilesindir
ayy misafrm vardi bgn basimi kaldiramadm inan isten ve misafrden hemn yapym cnmKızlar Duambelli dua almayacak galiba.
Esmerm91 kalanı bana yazıp listeyi yaparmısın. Müsait değilim ben
Ceren in duası beklemesin.
Canm 250 yazdm sana ama altlarda yebi kisye 200 yazmssn onuda damlaya gectgmzde yazicm250 de Ceren için alıyorum Rabbim yüzünü guldursun inşallah
canm hakkini helal et o kadr kisiyz surda hepimzn gözündn kacti nasil oldysa..Volhat için 200
Sıradaki yeni kişi için 200 aliyirum
hiç unutmuyom cnm yaa aynaya yapışmıstım hiç bakmadıgım kadar bakmıstım günlerce o günler geldi aklıma iki aydır kafam rahat adet konusunda dogum kontrol hapı kullandım dun sonuncusunu içtim beklemedeyim bende adetin 3 günü gidecem tekrarYaa tutmadımı sende.
İnşallah bende tahmin doğrudur.
Ama karnım ağrıyor biraz. Cumartesi gelecek olan adet
Yarın mı gelcek acaba.
Hayırlısı artık
aynnennn öle cnm nasılda güzel anlatmıssınBence komşuların laf alma yöntemi ya rüyada görürler, ya falda çıkar, ya hamile birine benzetirler Ama inşallah inşallah doğrudur sende canım
Adetin 3. Günü güzel haberler alırsın inşallahhiç unutmuyom cnm yaa aynaya yapışmıstım hiç bakmadıgım kadar bakmıstım günlerce o günler geldi aklıma iki aydır kafam rahat adet konusunda dogum kontrol hapı kullandım dun sonuncusunu içtim beklemedeyim bende adetin 3 günü gidecem tekrar
Duambelli volhat a okumuş mu.SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.
==> volhat arkadaşımız için okuyoruz
TEST SONUCU POZİTİF ÇIKAR İNŞALLAH
LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................200
4=ŞENGÜL1976.......................200
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................200
7=VOLHAT........... ..................200
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................200
15=HASRETİMSENSİN...............200
16=YENİBİDÜNYA......... ............250
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................200
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................250
21=EMBİE..................................200
22=YASEMİN.. ..........................150+50
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................250
26=ÖZGECAN19..................200
27=WHİTEROSE55...................200
28=MGLİ...................................200
29=SECİDO................................200
30=PORTAKALES......................200
31=SEDAAAAAA.......................200
32=FİLİZ2012............................200
33=CGPBAS...............................200
34=KELEBEGIMYAGMUR.........200
KALAN...................................0
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..
okums canm istersn ceren icin sana 150 yazmstm 200 yapym onuDuambelli volhat a okumuş mu.
Bende okudum
cnmm heycanla bekliyoruz sonucunu rabbimmmm el actım da ediyorum senin için inasaaallllahhhhhhh pozitifif olur sonucun hamişsindir varya ne akraba ne arkadas burda birbirimizi görmesekte birbirimize kalpten dua ediyoruz bu topikler iyi geliyo bize en azından ben öle düşünüyorum kendim kadar hepiniz için dua edip hepiniz için istiyorum hamile haberi duymayı inşallaahhhh bi gün bizde anne olcazAynen bana da oyle oldu canim.Lisede 5 kizdik cok yakin dost.Evlendik hala gorusuyoruz.En yakin.arkadasimin birinin.kizi oldu onun dugununde ben 7 aylik hamileydim ama bebegimin kalbi durdu 8.5 aylikken.Simdi onun kizi 1 yasini gecti.Digeri benle beraber evlenmisti olmadi onunda bikac sene sonra asilamayla hamile kaldi simdi ikinciye hamileymis.Whatsapp ta grup kurdum besimiz kinusalim.diye hepsinin .haberi var bi bana soylememisler ben uzulmeyim diye.Suan 7,5 aylik oldu nerdeyse ikinci kendiligiden olmus medeyim Rabbim bize de tattirsin.insallahhh yarin test sonucunu alacam hic umudum yok ama korkuyla bekliyorum
Nasıl dersen canım farketmez.okums canm istersn ceren icin sana 150 yazmstm 200 yapym onu
Aminn inşallahhh olacaz bende inanıyorumcnmm heycanla bekliyoruz sonucunu rabbimmmm el actım da ediyorum senin için inasaaallllahhhhhhh pozitifif olur sonucun hamişsindir varya ne akraba ne arkadas burda birbirimizi görmesekte birbirimize kalpten dua ediyoruz bu topikler iyi geliyo bize en azından ben öle düşünüyorum kendim kadar hepiniz için dua edip hepiniz için istiyorum hamile haberi duymayı inşallaahhhh bi gün bizde anne olcaz