• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Adetin 3. Günü güzel haberler alırsın inşallah
benim sorun yok cnm 12 günde yum. 20 mm ulasıyo 14 gün catlatma ignesi vuruluyorum bakalım bu kez ne diycek dok. 3 kez asılamam negatif oldu hep klomen kullandım günde bi kez bu sefer sanırım iğne verecek insalllahhhh ikizim olur hayırlısıyla cok istiyorum ikiz

Onların bizi anlaması imkansız tabi.
Ama kızdığım konu düşüncesiz olmaları.
Tamam anlamıyorlar ama düşünemiyorlar mı ya
Yok bitanem dusunemiyolar iste bizim ne kadar uzuldugumuzu.Normal geliyo onlara cunku Rabbim aratmadan vermis birazcik kendileeini bizim yerimize koysalar inan bana boyle davranmazlar

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> ceren15
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................200
4=ŞENGÜL1976.......................200
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................
7=VOLHAT........... ..................
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................
15=HASRETİMSENSİN...............300

16=YENİBİDÜNYA......... ............250
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................
21=EMBİE..................................
22=YASEMİN.. ..........................200
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................
25=DEBORAH26........................200
26=ÖZGECAN19...:anneadayı:...............200
27=WHİTEROSE55...................
28=MGLİ...................................200
29=SECİDO................................
30=PORTAKALES......................
31=SEDAAAAAA.......................
32=FİLİZ2012............................
33=CGPBAS...............................
34=KELEBEGIMYAGMUR.........

KALAN...................................3.000

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..

Günaydın hanımlar :KK36:

tutmadı cnm aşılamam hastalandım akşamm
Canim uzme kendini desemde bos biliyorum..Hakkinda hayirlisi neyse onu yasa tatlim insallah Annelik vardir nasibinde hepimizin..
Kizlaaarr bu arada kan verdim sabah saglik ocagina yarin oglen sonuc alacam dua ederken beni de gecirin aklinizdan olur muuu :KK43:
Bizede haber ver gulcum merakla heyecanla bekliyorumm insallah guzel sonuclar alirsin:KK73:
http://www.fetvameclisi.com/fetva-cocugu-olmadigi-icin-bunalim-geciren-hanimefendiye-46161.html
zeynep paylaşım için saol okuyunca cok etkilendim gerçekten çok etkileyici herkesin okumasını isterim.
Rica ederim tatlimmm tam bizlere gore
Kızlar bugün bi komşumu gördüm.
Günün mü geçti yoksa bana dedi. Bende yoo daha hafta sonu adet günüm dedim.
Sen hamile olabilirsin dedi.
Nasıl nerden biliyorsun ki dedim.
Gözlerinden dedi. Kirpiklerinden dedi. Öyle anlaşılır hamilelik dedi

Kızlar gözden kirpikten hamilelik anlaşılırmı.

Hamileliğe dair hiçbir belirti yaşamazken. Kendimi adet olmaya hazırlarken. Komşunun dedikleri beni heyecanlandırdı.
Daha önce hiç kimse böyle bişey dememişti bana.
Aynaya baktım aynı göz aynı kirpik geldi bana.

Siz böyle bişey duydunuz mu

Dun aksam buraya girdim yazini gordum arkadsima sordum evet bende yasadim bazi insanlar anliyor dedi.Hamilelikte kirpikler yapisirmis birbirine..
Umut olan insanlari bagrima basasim geliyo ama sonra bosa umutlaninca kendime kiziyorum:KK23:
Insallah komsun haklidir canim yarin insallah gelmez kirmizilar dua ediyorum senin icin :KK36:
Canim esimde sperm sorunu vardi hiz dusuktu iki kere varikosel ameliyati oldu ayni yerden ama ikiside spermleri etkilemedi. Doktor tup bebek dedi. esimde keciboynuzu kuruyle caksir suyu icmeye basladi baska hic bi ilac kullanmadi. Bende sorun yoktu ama dedim sogan suyu iciyim. Ictigim ay geciktim dedim sogan suyundandir bekledim olmadim sonra test yaptik cikti Cok sukur. Keci boynuzunu felanda 1 aydir iciyodu esim.

Tebrik ederim tatli anne :KK37::KK46:insallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder
canm bizimkilerde mubarek adetiine 1 hafta kala test yapip bana hamileyimmmmmm diye msj atiyolar:KK43: insan seviniyo ama ne bilim buruk oluyor işte...ins bizde hayirla anne oluruz canlar benim bebek konusunu çok taktiğimi bile bile çok yakin akrabam aşermelerini bana msjla bildiriyor bide hanimefendiye ozel servis yapip goturuyorum..sabah gene msj atmis durduk yere ne nasilsin ne bsy direk lafa girmis .. yemek yiyemiyorummm bana zorla yemek yedirmeye çalisiyolar yaaa diye. banane ya banane bu nisbet kime :KK43: Allahim ben mi çok hassasim insanlar mi düşüncesiz
Tubacim seni gecen kuzeninde uzmustu dimi :(
Su insanlarla arana biraz mesafe koysan.Tas degilim bende insanim ne bu nispet yapar gibi desen mesela:KK20:

cnmm heycanla bekliyoruz sonucunu rabbimmmm el actım da ediyorum senin için inasaaallllahhhhhhh pozitifif olur sonucun hamişsindir varya ne akraba ne arkadas burda birbirimizi görmesekte birbirimize kalpten dua ediyoruz bu topikler iyi geliyo bize en azından ben öle düşünüyorum kendim kadar hepiniz için dua edip hepiniz için istiyorum hamile haberi duymayı inşallaahhhh bi gün bizde anne olcaz
Ayyy insallah bitanem zeynebim yaaa valla suan stresle korkarak bekliyorum hala adet olmadim diye umitlenmeye bile korkuyorum bakalim 12 gibi belli olur sanirim hemsire evi arayacak cikarsa sonic ogkeden onve.Cikmazsa ben gidcem.Bende sabah namazinda hepinz icin dua ettim inanin sizler bana o kadar iyi geliyosunuz ki iyi ki girmisim bu foruma senelerdir bulsaydim keske diyorum birbirimizin destegi olduk valla cok iyi anliyoruz cunku birbirimizi canlarimm iyi ki varsiniz :KK19:

Canim uzme kendini desemde bos biliyorum..Hakkinda hayirlisi neyse onu yasa tatlim insallah Annelik vardir nasibinde hepimizin..

Bizede haber ver gulcum merakla heyecanla bekliyorumm insallah guzel sonuclar alirsin:KK73:

Dun aksam buraya girdim yazini gordum arkadsima sordum evet bende yasadim bazi insanlar anliyor dedi.Hamilelikte kirpikler yapisirmis birbirine..
Umut olan insanlari bagrima basasim geliyo ama sonra bosa umutlaninca kendime kiziyorum:KK23:
Insallah komsun haklidir canim yarin insallah gelmez kirmizilar dua ediyorum senin icin :KK36:

Tebrik ederim tatli anne :KK37::KK46:insallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder

Tubacim seni gecen kuzeninde uzmustu dimi :(
Su insanlarla arana biraz mesafe koysan.Tas degilim bende insanim ne bu nispet yapar gibi desen mesela:KK20:
Gunaydinzennepcim insallah guzel haber verieim ama benim pek umudum yok sanirim.ilaclardan dolayi gecikti :(

Zeyneb21 Zeyneb21 evet canim kuzenimde uzmustu,dun uzende çok yakınim cok açik yazamiyorum o da kk da ama benim uyeligim oldugunu bilmiyor :) olayi açikca yazarsam belki gorur :D ne yazikki cok kotu bi huyum var insanlarin karsisinda afedersin mal gibi kaliyorum cvp veremiyorum kiramiyorum :( ama cocuk hasreti cektigimi biliyor herkesten dua istiyorum onla da cok konusuyorum uzuntumu herseyimi biliyor buna ragmen surekli sikayetlerini asermelerini bebegini hissetmesini bebek odasinin fotolarini vs benle paylasiyor tamam belki kotu niyetli degil ama insanin azcik dusunmesi lazim bu kiz bebek hasreti cekiyor ona bu kadar dillendirmeyeyim diye :( herkese masallah tum hamileler sag salim bebeklerini kucaklarina alsinlar ins. ummeti muhammede isteyen hepimize hayirli saglikli evlatlar versin ins. Rabbimi anlatacagimiz onlara dini anlatacagimiz evlatlarimiz olsun

Gunaydinzennepcim insallah guzel haber verieim ama benim pek umudum yok sanirim.ilaclardan dolayi gecikti :KK43:
ins hamilesindir cnm benim. benim bi komsumun 7 sene cocugu olmadi sonra tedavi vs herseyi birakti olmuyosa olmuyor herkes anne olmak zorunda degil dedi rabbim sabrini verdi. sonra grip olmuş saglik ocagina gitmis igne vurdurmak istemis cok hastaymis. Allahtan tecrubeli bi hemsireye denk gelmis. ben sana gebelik testi yapmadan antibiyotik vermem diye israr etmis. yazik kadin da benim cocugum olmuyo demis bakma bosuna vs vs. sonra testte pozitif çikmasin mi kadin hungur hungur aglamis hic beklemedigi bi anda rabbimin lutfu. ikizleri oldu masallah dogal yolla. Rabbim cok buyuk umidimizi kaybetmeyelim , ins guzel haberlerini aliriz

]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> ceren15
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................200
4=ŞENGÜL1976.......................200
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................
7=VOLHAT........... ..................
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................
15=HASRETİMSENSİN...............300

16=YENİBİDÜNYA......... ............250
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................200
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................
21=EMBİE..................................200
22=YASEMİN.. ..........................200
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................
25=DEBORAH26........................200
26=ÖZGECAN19...:anneadayı:...............200
27=WHİTEROSE55...................
28=MGLİ...................................200
29=SECİDO................................200
30=PORTAKALES......................
31=SEDAAAAAA.......................200
32=FİLİZ2012............................200
33=CGPBAS...............................
34=KELEBEGIMYAGMUR.........

KALAN...................................2.000

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..
[

benim sorun yok cnm 12 günde yum. 20 mm ulasıyo 14 gün catlatma ignesi vuruluyorum bakalım bu kez ne diycek dok. 3 kez asılamam negatif oldu hep klomen kullandım günde bi kez bu sefer sanırım iğne verecek insalllahhhh ikizim olur hayırlısıyla cok istiyorum ikiz
Benim de sorunum yok canım kendiliğinden yumurta büyüyor çatlıyor ama tutmuyor malesef

Tubacim seni gecen kuzeninde uzmustu dimi :KK43:
Evet Zeyneb cim benimde içimde bi umut oldu ama sanki adet olacak gibi hissediyorum kendimi.

Ayyy insallah bitanem zeynebim yaaa valla suan stresle korkarak bekliyorum hala adet olmadim diye umitlenmeye bile korkuyorum bakalim 12 gibi belli olur sanirim hemsire evi arayacak cikarsa sonic ogkeden onve.Cikmazsa ben gidcem.Bende sabah namazinda hepinz icin dua ettim inanin sizler bana o kadar iyi geliyosunuz ki iyi ki girmisim bu foruma senelerdir bulsaydim keske diyorum birbirimizin destegi olduk valla cok iyi anliyoruz cunku birbirimizi canlarimm iyi ki varsiniz :KK19:
Canım mutlu haberlerini bekliyorum.
Merak ettim ben ya. Biri sonuç almaya gidince onunla beraber bende heyecanlanıyorum

Zeyneb21 Zeyneb21 evet canim kuzenimde uzmustu,dun uzende çok yakınim cok açik yazamiyorum o da kk da ama benim uyeligim oldugunu bilmiyor :) olayi açikca yazarsam belki gorur :KK70: ne yazikki cok kotu bi huyum var insanlarin karsisinda afedersin mal gibi kaliyorum cvp veremiyorum kiramiyorum :KK43: ama cocuk hasreti cektigimi biliyor herkesten dua istiyorum onla da cok konusuyorum uzuntumu herseyimi biliyor buna ragmen surekli sikayetlerini asermelerini bebegini hissetmesini bebek odasinin fotolarini vs benle paylasiyor tamam belki kotu niyetli degil ama insanin azcik dusunmesi lazim bu kiz bebek hasreti cekiyor ona bu kadar dillendirmeyeyim diye :KK43: herkese masallah tum hamileler sag salim bebeklerini kucaklarina alsinlar ins. ummeti muhammede isteyen hepimize hayirli saglikli evlatlar versin ins. Rabbimi anlatacagimiz onlara dini anlatacagimiz evlatlarimiz olsun
Bende öyleyim ya. Bi cvp veremiyorum millete ayıp olur diye düşünüyorum.
Bize en çok etrafımızdakilerin destek olması lazım ama beni strese sokan tamamen etrafımdakiler.

Back