- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Canim ovulasyon test inde yumurta test çift çizgiden sonra tekrar siliklesmeye baslayinca çatlama oluyor ama her ihtimale karşı çift çizgiyi aynı köyulukta yakaladığımız zamandan başla değerlendirmeye çünkü yumurta içerde sadece 8 24 saat arası canlı kalıyor sperm ise 48 72 saat arasi o yüzden spermin içerde hazır durması gerek catladiginda hemen hazır olursa yumurtayı yakalar. Sen çift çizgi koyulasmaya başlayınca günde 2 defa testi tekrarla ve ilişkiyi de çift çizgiyi yakaladığı günden itibaren gün aşırı devam et. Zaten yumurtan catlayacagi zaman akinti ve kasik agrilari artiyor onu da takip et .Yumurta 18 23 ml arası olduğunda catliyor kişiden kişiye değişir bu bence . Ben de kullanıyorum LH testiKızlar cvp verirseniz sevinirim. Bu ovulasyon testini ben meğersem yanlış anlamışım. Ben koyu çift çizgiyi görür gormez akşamında ilişki oluyordu. Biraz önce başka bir yerde okudum. Böyle yazmışlar : ( çift koyu çizgi gördügünüzde. Ertesi günü testi tekrarlıyorsunuz ve silik çizgi oldugunda ilişki oluyor.
Diğer sorum da bu ay sadece biri yumurtam büyüyordün gittigimde 16mm dedi yumurtayi ve perşembe tekrar cagırdı 16 mm yeterli midir büyüklügü sizce?