• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

canm bizimkilerde mubarek adetiine 1 hafta kala test yapip bana hamileyimmmmmm diye msj atiyolar:KK43: insan seviniyo ama ne bilim buruk oluyor işte...ins bizde hayirla anne oluruz canlar benim bebek konusunu çok taktiğimi bile bile çok yakin akrabam aşermelerini bana msjla bildiriyor bide hanimefendiye ozel servis yapip goturuyorum..sabah gene msj atmis durduk yere ne nasilsin ne bsy direk lafa girmis .. yemek yiyemiyorummm bana zorla yemek yedirmeye çalisiyolar yaaa diye. banane ya banane bu nisbet kime :KK43: Allahim ben mi çok hassasim insanlar mi düşüncesiz
Canım insanlar düşüncesiz. Ekim ayında evlenen komşumun gelini 4 aylık hamile.
Geçenlerde bana bebeğinin hareketlerini anlatıyodu. Oynamaya başladı. Birden hareket edersem çok dönüyo. Sonra eşinin karnını dinlediğini karnını sevdiğini anlatıyor.
Yav karşındaki insan hamile kalamıyor nasıl anlatır bunu bana ya

canm bizimkilerde mubarek adetiine 1 hafta kala test yapip bana hamileyimmmmmm diye msj atiyolar:( insan seviniyo ama ne bilim buruk oluyor işte...ins bizde hayirla anne oluruz canlar benim bebek konusunu çok taktiğimi bile bile çok yakin akrabam aşermelerini bana msjla bildiriyor bide hanimefendiye ozel servis yapip goturuyorum..sabah gene msj atmis durduk yere ne nasilsin ne bsy direk lafa girmis .. yemek yiyemiyorummm bana zorla yemek yedirmeye çalisiyolar yaaa diye. banane ya banane bu nisbet kime :( Allahim ben mi çok hassasim insanlar mi düşüncesiz
İnsanlar dusuncesiz arkadasim sanki hic gormemis gibi daha once cocuklarini benim hanimda sapur supur opup koklayip seviyolar yaaa valla kiskaniyosam insan degilim sadece imrendigim.icin uzuluyorum gozlerim doluyo cikiyorum ordan hala anlamiyolar yaa ben osam birak.opup koklamayi sevmem bile cocugu olmayan birinin yaninda.Bizi anca biz anliyoruz cunku arkadasim imkani yok onlarin bunlari dusebilmesinin....Evlat hasretuni bilmiyolar kiii

AYNI ANDA YAZMISIZ CNM BEN BURAYI UNUTMUSUM BUGUN.
SABAH DIGER TOPIKLERE OKUYUP BILDIRI YAPTIM CIKTIM .

Aynen bana da oyle oldu canim.Lisede 5 kizdik cok yakin dost.Evlendik hala gorusuyoruz.En yakin.arkadasimin birinin.kizi oldu onun dugununde ben 7 aylik hamileydim ama bebegimin kalbi durdu 8.5 aylikken.Simdi onun kizi 1 yasini gecti.Digeri benle beraber evlenmisti olmadi onunda bikac sene sonra asilamayla hamile kaldi simdi ikinciye hamileymis.Whatsapp ta grup kurdum besimiz kinusalim.diye hepsinin .haberi var bi bana soylememisler ben uzulmeyim diye.Suan 7,5 aylik oldu nerdeyse ikinci kendiligiden olmus medeyim Rabbim bize de tattirsin.insallahhh yarin test sonucunu alacam hic umudum yok ama korkuyla bekliyorum :KK43:
Rabbim den umut kesilmez canım
Sayfamızın 5. Hamişi sen olursun
Yarın güzel haberlerle dön canım

AYNI ANDA YAZMISIZ CNM BEN BURAYI UNUTMUSUM BUGUN.
SABAH DIGER TOPIKLERE OKUYUP BILDIRI YAPTIM CIKTIM .
Tamam canım bende sayfaları zor takip ediyorum çoğundan çıkıyorum duaların hatta burda esmerm91 yardım ediyo bana sağolsun.
Çok bunalıyorum canım artık herşey den

]]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> volhat
arkadaşımız için okuyoruz
TEST SONUCU POZİTİF ÇIKAR İNŞALLAH

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................200
4=ŞENGÜL1976.......................200
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................200
7=VOLHAT........... ..................200
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................
15=HASRETİMSENSİN...............200

16=YENİBİDÜNYA......... ............250
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................200
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................250
21=EMBİE..................................200
22=YASEMİN.. ..........................150+50
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................250
26=ÖZGECAN19...:anneadayı:...............200
27=WHİTEROSE55...................200
28=MGLİ...................................200
29=SECİDO................................200
30=PORTAKALES......................200
31=SEDAAAAAA.......................200
32=FİLİZ2012............................200
33=CGPBAS...............................200
34=KELEBEGIMYAGMUR.........200

KALAN...................................200

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..
[/QUOTE][/QUOTE]

İnsanlar dusuncesiz arkadasim sanki hic gormemis gibi daha once cocuklarini benim hanimda sapur supur opup koklayip seviyolar yaaa valla kiskaniyosam insan degilim sadece imrendigim.icin uzuluyorum gozlerim doluyo cikiyorum ordan hala anlamiyolar yaa ben osam birak.opup koklamayi sevmem bile cocugu olmayan birinin yaninda.Bizi anca biz anliyoruz cunku arkadasim imkani yok onlarin bunlari dusebilmesinin....Evlat hasretuni bilmiyolar kiii
Onların bizi anlaması imkansız tabi.
Ama kızdığım konu düşüncesiz olmaları.
Tamam anlamıyorlar ama düşünemiyorlar mı ya

Yasemin ben volhat için 200 okudum gibi hatirliyorum 250 yazilmis 50 daha okuyimda eksik kalmasin duasi.

Tamam canım bende sayfaları zor takip ediyorum çoğundan çıkıyorum duaların hatta burda esmerm91 yardım ediyo bana sağolsun.
Çok bunalıyorum canım artık herşey den
BENDE COGUNDAN CIKIYORUM LISTELER BITTIKCE.
BENDE OYLEYIM CNM.MORALIM SIFIR.
RABBIME SUKURLER OLSUN AMA YINEDE INSAN YORULUYOR DUSUNCESIZ KISILERLE UGRASMAKTAN.
LAFLAR HAREKETLER HAMILELIKLER DERKEN COK SIKILIYORUM ARTIK BAKISLARDAN VE SORULARDAN.

BENDE COGUNDAN CIKIYORUM LISTELER BITTIKCE.
BENDE OYLEYIM CNM.MORALIM SIFIR.
RABBIME SUKURLER OLSUN AMA YINEDE INSAN YORULUYOR DUSUNCESIZ KISILERLE UGRASMAKTAN.
LAFLAR HAREKETLER HAMILELIKLER DERKEN COK SIKILIYORUM ARTIK BAKISLARDAN VE SORULARDAN.
Allah yardımcımız olsun canım ya

Kızlar Duambelli dua almayacak galiba.
Esmerm91 kalanı bana yazıp listeyi yaparmısın. Müsait değilim ben

Ceren in duası beklemesin.

Kızlar bugün bi komşumu gördüm.
Günün mü geçti yoksa bana dedi. Bende yoo daha hafta sonu adet günüm dedim.
Sen hamile olabilirsin dedi.
Nasıl nerden biliyorsun ki dedim.
Gözlerinden dedi. Kirpiklerinden dedi. Öyle anlaşılır hamilelik dedi

Kızlar gözden kirpikten hamilelik anlaşılırmı.

Hamileliğe dair hiçbir belirti yaşamazken. Kendimi adet olmaya hazırlarken. Komşunun dedikleri beni heyecanlandırdı.
Daha önce hiç kimse böyle bişey dememişti bana.
Aynaya baktım aynı göz aynı kirpik geldi bana.

Siz böyle bişey duydunuz mu

ayy cok güldüm canım yaaa komsumda benim için aynılarılarını söledi gercektende öle bi sey varmıs ama bende tutmadı insaalah sen hamilesindir

Back