- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
Ayyy 2 saat kaldi sonuca dimi 12de cikar heralde..Hayal kirikligi yasama insallah canimm olmazsada uzme kendini cokGunaydinzennepcim insallah guzel haber verieim ama benim pek umudum yok sanirim.ilaclardan dolayi gecikti
Zeyneb21 evet canim kuzenimde uzmustu,dun uzende çok yakınim cok açik yazamiyorum o da kk da ama benim uyeligim oldugunu bilmiyor :) olayi açikca yazarsam belki gorur ne yazikki cok kotu bi huyum var insanlarin karsisinda afedersin mal gibi kaliyorum cvp veremiyorum kiramiyorum ama cocuk hasreti cektigimi biliyor herkesten dua istiyorum onla da cok konusuyorum uzuntumu herseyimi biliyor buna ragmen surekli sikayetlerini asermelerini bebegini hissetmesini bebek odasinin fotolarini vs benle paylasiyor tamam belki kotu niyetli degil ama insanin azcik dusunmesi lazim bu kiz bebek hasreti cekiyor ona bu kadar dillendirmeyeyim diye herkese masallah tum hamileler sag salim bebeklerini kucaklarina alsinlar ins. ummeti muhammede isteyen hepimize hayirli saglikli evlatlar versin ins. Rabbimi anlatacagimiz onlara dini anlatacagimiz evlatlarimiz olsun
Yok canim anlatma.Simdi anlatiyosun diye haksizken hakli olmaya calisirlar boyle insanlar.Bende gecen kurban bayramında yengemi aramistim.Bayrami kutlamasi hal hatir fasli gecti.Varmi bebek dedi.Yok yenge henuz nasip dedim.Ayyyy bos geziyosun desene dedi.Bende Rabbim nasip etmedikten sonra ne yapsak bos dedim.Oysa sonradan ogrendim kendide 2 sene sonra hamile kalmis.O gunden beride aramiyorum ne kandilde nede normal zamanda.Boyle insanlar Naber denmeyi bile haketmiyor.Kinci degilim ama cok moralimi bozmustu.Bayram gunu esimde yanimda degildi zaten ana babadanda uzagim ne kadar aglamstm.Yalnizligimi yuzume iyice vurmustu cok agrima gitti..Suan dusununce yine gozlerim doldu bak
Hissetme ya cagirma kirmizilari.Koy elini karnina dua oku.Benim son 1 haftam oyle geciyor hep Allah im elimden geleni yaptim hakkimda hayirlisini nasip et diyeEvet Zeyneb cim benimde içimde bi umut oldu ama sanki adet olacak gibi hissediyorum kendimi.