- 10 Ağustos 2020
- 994
- 10.005
- 29
- Konu Sahibi Mavi Menekse
- #1.381
Olur gelirim tabi canım benimNovaa kuzum burda günde 2 kişiye 100tane okuyoruz.Müsaitsen gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur gelirim tabi canım benimNovaa kuzum burda günde 2 kişiye 100tane okuyoruz.Müsaitsen gel
Merhaba beni de ekler misiniz?Lütfen mesajın sonunu okuyalım
Bademimmmm Omrumu 7 A R Y A @MaviSasa234 Teach_Mavi -Arwen- DantelKiz seyaco Tiniminimavihanim madamseker papatyalikizz E c e civciv161616 ShiningLife the last chat bender Papatyamveben-Mavi Hali Cookiie A Arzumsunn Roosaa Meral01 OraEtLabora @Btlaydnz23 Papatyamelo @CYdA
Kızlaaarrım merhaabaa nasılsınız yeni bir liste olusturmak icin geldim sizleree
ShiningLife ilk sıralara yazıcam
madamseker 9-10 Nisan
-Arwen- 5-6 Nisan
Bunlar bildiklerim sizlerden de böyle tarih sırası isteyen varsa yarına kadar bekliyor olacağım
Olur gelirim tabi canım benim
Ekliyorum kızlar sizi deMerhaba beni de ekler misiniz?
Ayy maşallah hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayida nasip etsin rabbim inşallah darısı bana ve bu listedeki tüm arkadaşlara olsun tez vakitte inşallahben tek kaldım benim yanıma da bir arkadas bulalım
Ay kuzum ben öyle sey olsun diye koydum dua niyetinde yoksa henuz değilim hamile Rabbiimm hayırlı vakitte hayırlı saglıklı evlatlar nasip eylesin her birimizeAyy maşallah hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayida nasip etsin rabbim inşallah darısı bana ve bu listedeki tüm arkadaşlara olsun tez vakitte inşallah
Hali ve kendim için okudum Allah kabul etsin tez zamanda evlat sahibi olalım inşallah30 Mart Çarşamba
ShiningLife /Gamze
Hali /Elif
31 Mart Perşembe
Papatyamveben-Mavi /Özge
A R Y A
1 Nisan Cuma
Tiniminimavihanim /Esra
Cookiie
2 Nİsan Cumartesi
Bademimmmm
Omrumu 7 /Emine
3 Nisan Pazar
Papatyamelo
DantelKiz /Kübra
4 Nisan Pazartesi
Teach_Mavi /Meryem
seyaco
5 Nisan Salı
-Arwen-
papatyalikizz
6 Nisan Çarşamba
E c e
civciv161616 /Zahide
7 Nisan Perşembe
the last chat bender
A Arzumsunn
8 Nisan Cuma
Roosaa /Filiz
Meral01
9 Nisan Cumartesi
madamseker
OraEtLabora
10 Nisan Pazar
@Btlaydnz23
memurehanim
11 Nisan Pazartesi
Novaa
F FraRabia
12 Nisan Salı
M Mavi Menekse /Öznur
Ben katıldım kuzum teşekkür ederim etiketin içinMy_Moonlight06 Ginnys partalina_ Y ysmnbs Ruyaperisi Papatyamelo T Turuncucicekkkk siz de katılmak ister misiniz kuzular?
Yaaa bende hamilesin diye yazmıştımAy kuzum ben öyle sey olsun diye koydum dua niyetinde yoksa henuz değilim hamile Rabbiimm hayırlı vakitte hayırlı saglıklı evlatlar nasip eylesin her birimize
Olsun kuzum inşallah öyle olur bu ay Allah öyle hissettirmiştir inşallahYaaa bende hamilesin diye yazmıştım
Listenin en sonuna 12 Nisana benim yanıma ekliyorum canımM Mavi Menekse beni de ekleyin lütfen dualarınıza talibim