- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
- Konu Sahibi Mavi Menekse
- #1.421
Neden cnm bugün başladıkYarın listeyi kapatıyor olacagım kızlar haberiniz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden cnm bugün başladıkYarın listeyi kapatıyor olacagım kızlar haberiniz olsun
Kişi alımına kuzumNeden cnm bugün başladık
tamam cnm benimKişi alımına kuzum
Şimdi anladım bn çözene kadar siz bitireceksinizNasıl neden kuzum ben hamiş değilim kız listenin sonunda tek kalınca kendi kendime dua etmek niyetine yazmıstım mesajı
Peki hergün kime okuyacağımı nerden bileceğimEvet kuzum M Mavi Menekse liste oluşturuyor her gün 2 arkadaşa 100er tane okuyoruz bebek isteyenlere bebeği olsun diye hamile olanlara bebeği sağlıkla ilerlesin diye birbirimizin niyetine dua ediyoruz baştaki ayetle
Peki hergün kime okuyacağımı nerden bileceğim
Bak burda liste canımm30 Mart Çarşamba
ShiningLife /Gamze
Hali /Elif
31 Mart Perşembe
Papatyamveben-Mavi /Özge
A R Y A
1 Nisan Cuma
Tiniminimavihanim /Esra
Cookiie
2 Nİsan Cumartesi
Bademimmmm
Omrumu 7 /Emine
3 Nisan Pazar
Papatyamelo
DantelKiz /Kübra
4 Nisan Pazartesi
Teach_Mavi /Meryem
seyaco
5 Nisan Salı
-Arwen-
papatyalikizz
6 Nisan Çarşamba
E c e
civciv161616 /Zahide
7 Nisan Perşembe
the last chat bender
A Arzumsunn
8 Nisan Cuma
Roosaa /Filiz
Meral01
9 Nisan Cumartesi
madamseker
OraEtLabora
10 Nisan Pazar
@Btlaydnz23
memurehanim
11 Nisan Pazartesi
Novaa
F FraRabia
12 Nisan Salı
M Mavi Menekse /Öznur
Öznur her gün listeyi güncelleyerek paylaşıyor o gün hangi arkadaşlara okunacağını yazıyor kuzum, yeni liste başladı şimdi o yüzden henüz öncekiler gibi düzenlememiş yarın kapatacakmış tam haliyle atar ayetle birlikte epey kolay oluyorPeki hergün kime okuyacağımı nerden bileceğim
Tarihsel paylasıyorum kuzum zaten kızlardan da anlarsın az cok o gun kime okuyoruz okumayanlar olarak da paylastıgım icin kacırma sansın olmuyorPeki hergün kime okuyacağımı nerden bileceğim
Tamam sayfanın başına bakarım tarih te yazıyormuş o gün tarihinde kim varsa onlara 100 er tane okurum akşama ancak okurum ama çünkü benim dil okulum var sorun olur mu akşam okumamTarihsel paylasıyorum kuzum zaten kızlardan da anlarsın az cok o gun kime okuyoruz okumayanlar olarak da paylastıgım icin kacırma sansın olmuyor
Ben hergun sizi etiketleyerek bildiricem canım kişileri ve hayır istedigin zaman niyet ettigin kişiyi etiketle istedigin zaman istedigin sayıda kişiye okuyabilirsinTamam sayfanın başına bakarım tarih te yazıyormuş o gün tarihinde kim varsa onlara 100 er tane okurum akşama ancak okurum ama çünkü benim dil okulum var sorun olur mu akşam okumam
@ Bademimmmm @ Omrumu 7 adına okudum Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallahh, M Mavi Menekse30.03.2022 tarihli listemizin eenn güncel halidir kontrol ediniz..
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
1- ShiningLife /Gamze
2- Hali /Elif
3- Papatyamveben-Mavi /Özge
4- A R Y A
5- Tiniminimavihanim /Esra
6- Cookiie
7- Bademimmmm
8- Omrumu 7 /Emine
9- Papatyamelo
10- DantelKiz /Kübra
11- Teach_Mavi /Meryem
12- seyaco
13- -Arwen-
14- papatyalikizz
15- E c e
16- civciv161616 /Zahide
17- the last chat bender
18- A Arzumsunn
19- Roosaa /Filiz
20- Meral01
21- madamseker
22- OraEtLabora
23- @Btlaydnz23
24- memurehanim
25- Novaa
26- F FraRabia
27- CYdA
28- M Mavi Menekse
29- E ermale
30- Ruyaperisi
31- Ginnys
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR.
Yukarıdaki ayeti her bir arkadasımızın niyetine 100 defa okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşeAllah..
Ben ilk bi kısmını toplu okumak istiyorum okuyunca yazıcam Allah razı olsun. Adım Nesibe yazabilirsiniz.