- 7 Kasım 2014
- 6.878
- 10.455
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Ben katılıyorum canımPapatyamveben-Mavi
A R Y A
A Arzumsunn
M MaviMabellee
ShiningLife
L a v i n
Canlar yeni listede olucak mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben katılıyorum canımPapatyamveben-Mavi
A R Y A
A Arzumsunn
M MaviMabellee
ShiningLife
L a v i n
Tabiki ben istiyorum listede olmakPapatyamveben-Mavi
A R Y A
A Arzumsunn
M MaviMabellee
ShiningLife
L a v i n
Ben varım canım , liste oluştuğunda beni de eklermisinPapatyamveben-Mavi
A R Y A
A Arzumsunn
M MaviMabellee
ShiningLife
L a v i n
Canım ben olmak istiyorumPapatyamveben-Mavi
A R Y A
A Arzumsunn
M MaviMabellee
ShiningLife
L a v i n
Olurum canimPapatyamveben-Mavi
A R Y A
A Arzumsunn
M MaviMabellee
ShiningLife
L a v i n
Eklerim tabiiMerhaba bu sitede yeniyim benide listeye ekler misiniz ? eklerseniz çok sevinirim :) şimdiden teşekkür ederim
Cok gecmis olsun kuzum bitirince bildirim yaparsınBenim kayınvalidem ameliyat oldu onunla ilgilendim yarın bitireceğim Allah’ın izni ile kusuruma bakmayın
Girilebiliyor kuzum aksam 8 de listeyi paylasana kadar bekleyecegimBen de listede olmak isterim M Mavi Menekse Öznurcuğum eğer hâlâ girilebiliyorsa tabii
Bir ayet okuyoruz kuzum kişi bası 100 er tane. Listeyi paylasırken ayeti de paylasıyorum konunun en basında da var. Kimseyi zorlamamak acısından yapıstırmadım canım görenlerle okuruz dedim ama tabiki siz arkadaslarınızı etiketleyebilirsiniz katılanlarla devam ederizMerhaba ben de katılmak isterim ama neler okunacak bilmiyorum keşke başa yapıştırsaydın kuzum okunacakları direkt buradan okurduk hem iki yerine üç arkadaşa da okuyabilirdik daha kolay olurdu herkes için? M Mavi Menekse
Ben de yeni liste de varım ne zaman oluşacak acaba?=)Ben varım canım , liste oluştuğunda beni de eklermisin
Bu aksam 8 de paylaşıcam canım eklemek istediğin arkadasın varsa onları da ekleyebilirsin. Hem belki katılmak isteyen olur diye bekliyorum aksama kadarBen de yeni liste de varım ne zaman oluşacak acaba?=)
Merhaba yeni listeye benide eklermisin? Duygu ismimKuzularım evlat sahibi olmayı nasip etsin Rabbim hepimize okudugumuz dualar Miraç kandilinde arşa yükselerek bize hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah Allahım sana el actık sen dualarımızı kabul eyle
Yeni listemize katılmak isteyenler icin yarın aksama kadar müsadee tanıyalım 28 Şubat 20.00'a kadar listeye katılmak isteyenleri bekliyor olacağım aynı saatte de listeyi oluşturup paylasacagım Allah'ın izniyle
Kuzum ekledim seniMerhaba yeni listeye benide eklermisin? Duygu ismim
Bu aksam 8 de paylaşıcam canım eklemek istediğin arkadasın varsa onları da ekleyebilirsin. Hem belki katılmak isteyen olur diye bekliyorum aksama kadar
Tamam teşekkür ederim dualarınızdan Allah rağzı olsun bebeğim tutundu. İnşallah keseyi ve bebeğide sağlıkla görebilirim,Kuzum ekledim seni