- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.344
- Konu Sahibi Mavi Menekse
M Mavi Menekse Teach_Mavi Papatyamveben-Mavi the last chat bender A R Y A adına okudum Allah kabul etsin insallah böylece listeyi bitirdim=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbım razı olsun canımmm, amınnnM Mavi Menekse Teach_Mavi Papatyamveben-Mavi the last chat bender A R Y A adına okudum Allah kabul etsin insallah böylece listeyi bitirdim=)
Yaparız tabi kuzuummM Mavi Menekse Öznurcum yeni liste olcak mı olursa beni unutma küserim mektubu keserim
amınnnn amınnn kuzum cok amınTüm listeye okudum , Allah kabul etsin inşallahh
Hayalimizi kucağımızda görmeyi nasip etsin Rabbim
Ben su an ailemin yanındayım canım listenin son günü kendi evimde olacagım o gün mesajları kontrol edip etiketlicem gecen listenin sonunda etiketlediğim gibi..M Mavi Menekse canım bu son liste de dahil olup okumayan arkadaşlar var bildirim yapmamışlar sana yazdılar mi özelden okuduk diye ben baktım bana cicks szrsz mylv48 arkadaşlarım okudum diye bildirim yapmamışlar siteye girdikleri halde unuttular mı acaba dicem ama onlara okuduk diye etiket yapıp bildirim yapıyoruz görmüşlerdir böyle hakka giriliyor okuyamayanlar söylesin ona göre biz kendimize okuyalım
Tamam canım teşekkür ederimBen su an ailemin yanındayım canım listenin son günü kendi evimde olacagım o gün mesajları kontrol edip etiketlicem gecen listenin sonunda etiketlediğim gibi..
Öznur hanım yeni listede beni de eklemeyi unutmayın15.02.2022 tarihli listemiz
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
1- Hayyal / Rüya
2- DantelKiz / Kübra
3- @Ssevincli
4- @Jane Jetgil / Duygu
5- Nefes0858 / Ferda
6- Tiniminimavihanim / Esra
7- @Szrsz
8- papatyalikizz
9- L a v i n / Ceren
10- @Mylv48 / Aysun
11- Hali / Elif
12- @ShiningLife / Gamze
13- @Mabellee / Nesibe
14- @Cicsk
15- civciv161616 / Zahide
16- A Arzumsunn
17- the last chat bender
18- A R Y A
19- M Mavi Menekse / Öznur
20- Teach_Mavi / Meryem
21- Papatyamveben-Mavi / Özge
Listemizin tamamlanma tarihi 26.02.2022
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR.
Yukarıdaki ayeti her bir arkadasımızın niyetine 100 defa okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşeAllah..
canımmmm, Rabbım razı olsun amın kuzum ınsallaahhhM Mavi Menekse (Öznur)
Teach_Mavi (Meryem)
Papatyamveben-Mavi (Özge) arkadaşlarımın niyetine okudum.Rabbim kabul etsin.Hepimize hayırlı evlatlar versin.
Bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın