- 20 Aralık 2020
- 17.048
- 75.462
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yavrum cook cok sevindim inşallah Rabbim saglıkla kucagınıza aldırsınTamam teşekkür ederim dualarınızdan Allah rağzı olsun bebeğim tutundu. İnşallah keseyi ve bebeğide sağlıkla görebilirim,
Ekliyorum canım
Bebeğim teşekkür ederim davetin için çiçeğim ama hatimlerim var birde Parişin dua grubuna katılacağım çiçeğim kuran okumaya gidiyorum kuzum biliyorsun yoğunum biraz Allah niyetlerinizi kabul etsin çiçeğim
Kuzucum beni de ekler misinKuzum ekledim seni
Eklisin kuzumKuzucum beni de ekler misin
Kimin niyeti icin ve ne okuyoruz canim anlamadim ? Burda dua listesimi olacak
Liste olacak canım 1 ayet kişi bası 100 tane okuyoruzKimin niyeti icin ve ne okuyoruz canim anlamadim ? Burda dua listesimi olacak
Ekleyebilirsin canim elbette kısa zaten katilirim dua ederimListe olacak canım 1 ayet kişi bası 100 tane okuyoruz
Evet canım liste oluyormuşKimin niyeti icin ve ne okuyoruz canim anlamadim ? Burda dua listesimi olacak
Akşam bakim kuzum
Ekledim canımEkleyebilirsin canim elbette kısa zaten katilirim dua ederim
Aminn rabbim kim istiyorsa kim ellerini rabbime açıyorsa boş çevirmesinAy yavrum cook cok sevindim inşallah Rabbim saglıkla kucagınıza aldırsın
Ekliyorum Rabbim saglıkla kucagınıza aldırsın inşaAllah sanırım hersey düzenli beslenmeden geciyorBen okurum kızlar Bu arada ben zorlu süreçlerden sonra, aralıklı oruç yaparak ve avokado yiyerek hamile kaldım. Yani ben bunların vesile olduğunu düşünüyorum. Bol bol da dua Öyle bir aklınızda olsun
Avakodo nasıl hangi aralıklarla tükettin canımmBen okurum kızlar Bu arada ben zorlu süreçlerden sonra, aralıklı oruç yaparak ve avokado yiyerek hamile kaldım. Yani ben bunların vesile olduğunu düşünüyorum. Bol bol da dua Öyle bir aklınızda olsun
Kesinlikle öyle Kötü olduğum zamanlar çok karışık şeyler yiyordum. Aralıklı oruçtan 4-5 ay sonra hamile kaldımEkliyorum Rabbim saglıkla kucagınıza aldırsın inşaAllah sanırım hersey düzenli beslenmeden geciyor
Canım ben katılamıcam Allah kabul etsin