Kızlar bnm yarın 1.ayım. Şükür ağrım sızım kanamam yanmam olmadı şu 1 ay içinde. 2 gün oturamadım o kadar. Brnden hbr bekleyen arkadaşlar var biliyorum. Bi aksilik çıkmazsa haftaya ctsi gitmeyi düşünüyorum. Bana şans dileyin.. Hbr veririm zaten size. Randevu falan almadım henüz.. İşten izin alabilirsem haftaiçide gidebilirim. Bakalım.
Cnm arkadaşlarım bgn harun beye kontrole gittim :) sonuçta olumlu:)))) hiçbir risk yok dedi. Eski halini ve yeni halinin resimlerine baktım. İnanılmaz derecede fark vardı. Okadar mutluyum ki kelimelerle ifade edemem. Ben harun beyden memnun kaldım. Tavsiyede ediyorum. Evlenmeden önce gelmene gerek yok ama istersen gelebilirsin dedi. Evlenmeden önce dikiş tutmamış deyip tekrardan geçici dikiiş attırmama psikolojimi tekrardan bozmama gerek kalmadı. tutup tutmama derdimde olmadı. çünkü dr tutmaZ gibi birşey demedi. Darısı sizlerin başına. İçinizi ferah tutun. Korkulcak hiçbirşey yok. Ve zaman geçirmeden yaptırmanızı öneririm. Hepinizi çook çoook öpüyorum.
Cnm arkadaşlarım bgn harun beye kontrole gittim :) sonuçta olumlu:)))) hiçbir risk yok dedi. Eski halini ve yeni halinin resimlerine baktım. İnanılmaz derecede fark vardı. Okadar mutluyum ki kelimelerle ifade edemem. Ben harun beyden memnun kaldım. Tavsiyede ediyorum. Evlenmeden önce gelmene gerek yok ama istersen gelebilirsin dedi. Evlenmeden önce dikiş tutmamış deyip tekrardan geçici dikiiş attırmama psikolojimi tekrardan bozmama gerek kalmadı. tutup tutmama derdimde olmadı. çünkü dr tutmaZ gibi birşey demedi. Darısı sizlerin başına. İçinizi ferah tutun. Korkulcak hiçbirşey yok. Ve zaman geçirmeden yaptırmanızı öneririm. Hepinizi çook çoook öpüyorum.[/Q
canim çok sevindim darısı bizim başımıza :):)
Cnm arkadaşlarım bgn harun beye kontrole gittim :) sonuçta olumlu:)))) hiçbir risk yok dedi. Eski halini ve yeni halinin resimlerine baktım. İnanılmaz derecede fark vardı. Okadar mutluyum ki kelimelerle ifade edemem. Ben harun beyden memnun kaldım. Tavsiyede ediyorum. Evlenmeden önce gelmene gerek yok ama istersen gelebilirsin dedi. Evlenmeden önce dikiş tutmamış deyip tekrardan geçici dikiiş attırmama psikolojimi tekrardan bozmama gerek kalmadı. tutup tutmama derdimde olmadı. çünkü dr tutmaZ gibi birşey demedi. Darısı sizlerin başına. İçinizi ferah tutun. Korkulcak hiçbirşey yok. Ve zaman geçirmeden yaptırmanızı öneririm. Hepinizi çook çoook öpüyorum.
ozgem çok sevindim :):):):) darısı bizlerin başına bnde harun beye gidicem kendisiylede konuştum fakat maddi olarak hazırlayamadım kendimi hazırlıyım hemen gidicem bu dertten kurtulmak istiyorum.. Allah mutluluğunu daim etsin canım benmm.. benm için de dua et olurmu
:) inşallah cnm bnm. tabikide dua etcem.sende bana dua et. :) o kadar mutluyum ki sırıtıyorum sürekli. darısı sizlerin başına..
canm başka bi doktora gidip teyit alıcakmısın..doktorla konuştugumda ameliyattan 1 ay sonra başka bi kadındoğumcuya git anlamıcagına garanti veriyorum demişti..
bu arada yüzüm güldü ya çok sevindim kendim kurtulmuş gibi.. allah bi ömür mutluluk versin. rabbim bir daha kötülerle karşılaştırmasın.
Amin cnm inşallah. Banada anlamazlar dedi ama kafama yatmıyo bnm sonuçta iz falan bellidir yani. Gitmeyi düşünüyorum ama şuan gidemem. Gidersem zaten burdan yazarım. Öpüyorum.
özgem naptın başka bir doktora göründünmü acaba canım
google006, bana özel mesaj atmışsın uzun zaman önce ama çok uzun zamandır girememiştim buraya o yüzden mesajını şimdi gördüm geç cevabım için kusura bakma lütfen, özel mesaj da yazamıyorum henüz. Harun beyi düşünüyorum, düğün yakın zamanda değil, sizi bilgilendireceğim mutlaka merak etme.