hymenoplasti yardım!!

çok şükür canım ağrın sızın olmasın sağ sağlım atlat.. bol şanslar diliyorum sana inş herşey güzel olur. Dr. gittikten sonra haberlerini bekliyorum canımm

kızlar dr.u aradım ctsi gününe randevu almak için. ama sabah ameliyatı varmış dr.un bnmde öğleden sonra dişçide randevum var eğer dişçide işim erken biterse arayıp gideceğim. yoksa da haftaya

Cnm arkadaşlarım bgn harun beye kontrole gittim :) sonuçta olumlu:)))) hiçbir risk yok dedi. Eski halini ve yeni halinin resimlerine baktım. İnanılmaz derecede fark vardı. Okadar mutluyum ki kelimelerle ifade edemem. Ben harun beyden memnun kaldım. Tavsiyede ediyorum. Evlenmeden önce gelmene gerek yok ama istersen gelebilirsin dedi. Evlenmeden önce dikiş tutmamış deyip tekrardan geçici dikiiş attırmama psikolojimi tekrardan bozmama gerek kalmadı. tutup tutmama derdimde olmadı. çünkü dr tutmaZ gibi birşey demedi. Darısı sizlerin başına. İçinizi ferah tutun. Korkulcak hiçbirşey yok. Ve zaman geçirmeden yaptırmanızı öneririm. Hepinizi çook çoook öpüyorum.

Geçmiş olsun, gözün aydın :) Risk olmamasına çok çok sevindim. Sen kurtuldun, darısı bize artık.

Maddi problemi çözsem hemen düşünüyorum da çözemedim henüz.

ozgem çok sevindim :):):):) darısı bizlerin başına bnde harun beye gidicem kendisiylede konuştum fakat maddi olarak hazırlayamadım kendimi hazırlıyım hemen gidicem bu dertten kurtulmak istiyorum.. Allah mutluluğunu daim etsin canım benmm.. benm için de dua et olurmu

:) inşallah cnm bnm. tabikide dua etcem.sende bana dua et. :) o kadar mutluyum ki sırıtıyorum sürekli. darısı sizlerin başına..

canm başka bi doktora gidip teyit alıcakmısın..doktorla konuştugumda ameliyattan 1 ay sonra başka bi kadındoğumcuya git anlamıcagına garanti veriyorum demişti..

bu arada yüzüm güldü ya çok sevindim kendim kurtulmuş gibi.. allah bi ömür mutluluk versin. rabbim bir daha kötülerle karşılaştırmasın.

Amin cnm inşallah. Banada anlamazlar dedi ama kafama yatmıyo bnm sonuçta iz falan bellidir yani. Gitmeyi düşünüyorum ama şuan gidemem. Gidersem zaten burdan yazarım. Öpüyorum.

ozgem, çok mutlu oldum :)) Güzel bir haberle geleceğini biliyordum, çok öpüyorum :)

kızlar kızlık diktirince bozulunca acı hissediyomusunuz rahat bir şekilde giriş oluyomu yoksa ilk günki gibimi bozuluyo zorlanıyomu yani:18:

google006, bana özel mesaj atmışsın uzun zaman önce ama çok uzun zamandır girememiştim buraya o yüzden mesajını şimdi gördüm geç cevabım için kusura bakma lütfen, özel mesaj da yazamıyorum henüz. Harun beyi düşünüyorum, düğün yakın zamanda değil, sizi bilgilendireceğim mutlaka merak etme.

tamam canım senden gelecek haberleri bekliyorum ben de harun beyi düşünüyorum benim de düğün yok

ya arkadaşlar zina denmiş kul hakkı denmiş ama acite etmişsiniz olayı ya. nolduş kandırıldıysanız karşınızdaki erkek bakiremiymişte size bu kadar yükleniyor. erkek yapar kadın yapamazmı hiçte bile kul hakkı felan değil gidin diktirin gerisini düşünmeyin pişmanda olmayın böle bişey başıma gelmedi sizi anlamıyor olabilirim ama erkeklerede bu kadar değer vermeyin siz onun için bu kadar zamete giriceksiniz madden ve manen yıprancaksınız amam onlar 2 kuruş düğün masrafına mırın kırın etsinler.

hiçte günay değil Peygamber efendimizin bakire olmayan zina yapan bir kadın haakında söylediklerini okuyum. ve artık üzülmeyi bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…