Nişanlım düğünü bekleyemedi olan bu oldu ..
Merrhaba kızlar üzülerek yazıyorum kanamam oldu .... Kontrolede gitmedim ... Düğün hazırlıklarımız hızlandı sadece ... Akın beye yaptırmıştım
sevgili sekizkek öncelikle darısı başımıza. ama söylemeden geçemeyeceğim; sen bu haltı yedin, pişman oldun, günlerce burda ağladın, uykularını kaçırdın, o dr şöyle bu dr böyle diyerek içini çürüttün, ömründen ömür gitti, uykuların kaçtı, yaptığın yanlışı yanlışla kapamaya çalıştın (bnm gibi) ama yine bi yanlış yaptın. neyine güveniyosun acaba? hata insana mahsustur ama ''birincisi hata ikincisi aptallık'' diyenler boşuna dememiş. umarım bu sefer doğru insandır karşındaki çünkü birçoğumuzu bu sayfada birleştiren nişanlısıydı.... !!!!
sevgilerr..
Ozgem sana katiliyorum bende nisanlima olan sevgim ve askimdan dustum boyle bi duruma insann akillanmasi gerekir ins dugunu olur ve cok mutlu olur. Evet biz yanlisi yanlisla kapatmaya calisiyoruz ama guven die bsey var ve bende cok guveniyodum cok pismanim ama pismanlik cozum olmuyor Allah affetsin hepimizi
sevgili sekizkek öncelikle darısı başımıza. ama söylemeden geçemeyeceğim; sen bu haltı yedin, pişman oldun, günlerce burda ağladın, uykularını kaçırdın, o dr şöyle bu dr böyle diyerek içini çürüttün, ömründen ömür gitti, uykuların kaçtı, yaptığın yanlışı yanlışla kapamaya çalıştın (bnm gibi) ama yine bi yanlış yaptın. neyine güveniyosun acaba? hata insana mahsustur ama ''birincisi hata ikincisi aptallık'' diyenler boşuna dememiş. umarım bu sefer doğru insandır karşındaki çünkü birçoğumuzu bu sayfada birleştiren nişanlısıydı.... !!!!
sevgilerr..
Ozgem sana katiliyorum bende nisanlima olan sevgim ve askimdan dustum boyle bi duruma insann akillanmasi gerekir ins dugunu olur ve cok mutlu olur. Evet biz yanlisi yanlisla kapatmaya calisiyoruz ama guven die bsey var ve bende cok guveniyodum cok pismanim ama pismanlik cozum olmuyor Allah affetsin hepimizi
Harun beyden randevu aldım bakalım özgemin gittiği doktordan bayanlar cumartesi günü için kontrole gdcem amelıyat tarihim belli değil onu kararlaştrcaz doktor beyle hemde kontrol olucam
Inss iyi haberlerle donerain tatlim bekliyorum haberlerini. Allah yardimcin olsun
sağol canım baklım bir gideyimde süreci paylaşırım sizlerle düğün yok evlilik yok bende hiç olmayablirde kafam bi nebze rahat olsun ..
kızlar bende şişlimed akın bey e yaptırdım yaklaşık bi 10 gün oluyor şimdilik herhangi bi sıkıntım yok umarım sonuçta da sıkıntı olmaz yazarım size
aman dikkat et canım kabız olma önemli olan yaptırdıktan sonraki süreç düğün falan var mı senin
Dün operasyonu oldum arkadaşlar biraz ağrım oldu ilk başta nerdeyse bayılsaktım heycandan korkudan çok korkulack bir şey değilmiş arkadaşlar . umarım herkesin herşey gönlüne göre olsun şimdilik iyiyim çok ağrım sızım olmadı.
gözün aydın cnm. hangi dr.a oldun?
sağolasın canım Harun Beye oldum.