kızlar harun bey plastk cerrahimiş ama ? bu konuda ne düşünüyorsunuz ?tamam canım senden gelecek haberleri bekliyorum ben de harun beyi düşünüyorum benim de düğün yok
kızlar birde bu kalıcı yöntemden sonra sürtünme yoluyla birlikleği de dikkat etmeniz gerekiyomuş sanırsam esneme olabiliyormuş :26:
Kızlar çok kafam karıştı lütfen yardım edin hangi doktora gideceğimi şaşırdım kim iyi kim kötü anlayamıyorum okudukça sıkıntı basıyor
malatyadayım buralarda imkansız böyle birşey napcam bilmiyorum isteyerek yaşamadımki ben bunları hayatım alt üst düğünüme kaldı 4 aycanım sen hangi şehirdesin sana yakın olan şehirde yapan doktor bul kendini riske atma hadi son kontrole gitme durumun olmadı kötü sonuçla karşılaşmanı kimse istemez
malatyadayım buralarda imkansız böyle birşey napcam bilmiyorum isteyerek yaşamadımki ben bunları hayatım alt üst düğünüme kaldı 4 ay(((((
canım malatya antepe yakın bir yer istersen sana yardımcı olabilirim doc.dr.özkan aydın leylek var burda yapan yaptıran arkadaşların kanaması oldu bence bi düşün taa istanbula gitme durumun yoksa kendini riske atma bende şartları zorlayacağım eğer olmazsa özkan hocaya olacağım[/QUOT
teşekkür ederim mail adresini yazmıştın galiba sana ulaşırım ya çok övüyorlardı harun özkanı aradım adamı 2500 dedi bide son kontrole gelsen iyi olur dedi hiç bişey anlamadım bu işten ya ordaki doktor ne kadara yapıyo bilgin var mı
canım malatya antepe yakın bir yer istersen sana yardımcı olabilirim doc.dr.özkan aydın leylek var burda yapan yaptıran arkadaşların kanaması oldu bence bi düşün taa istanbula gitme durumun yoksa kendini riske atma bende şartları zorlayacağım eğer olmazsa özkan hocaya olacağım[/QUOT
teşekkür ederim mail adresini yazmıştın galiba sana ulaşırım ya çok övüyorlardı harun özkanı aradım adamı 2500 dedi bide son kontrole gelsen iyi olur dedi hiç bişey anlamadım bu işten ya ordaki doktor ne kadara yapıyo bilgin var mı
ama özgem yaptırdı hiç ona son kontrole falan gel dememişti ama yaptırdıktan bir ay sonra bütün doktorlar görmek istiyor zaten flep tuttu mu tutmadı mı diye canım burdaki doktor en son 2000tl ye yapıyordu şimdi bilmiyorum istersen bi ara
Bayanlar nasılsınız zaman az kaldıkça rüyalar kabuslar görmeye başladım. rüyamda karnımı harun özkan açıyordu sonra boydan boya dikiyordu. sıkıntı stres içindeyim telefonla nasıl randevu alıcam o bile bende stres yaratıyo birbirimizden destk mesajlarımızı esirgemeyelim arada acıp bakıyorum kimse bir şey yazmamış oluyor genital estetik formuna bende çıkıyorum. sağlıcakla kalın bayanlar.
Merrhaba kızlar üzülerek yazıyorum kanamam oldu .... Kontrolede gitmedim ... Düğün hazırlıklarımız hızlandı sadece ... Akın beye yaptırmıştım
noldu canım hayrola
Nişanlım düğünü bekleyemedi olan bu oldu ..
canım iyimi oldu kötümü olmuş dersen, bence iyi olmuş gözün aydın çok sevindim senin adına :) darısı başımıza inşallah nasıl gelişti peki canm çok detay olmadan anlatsan zorlandınmı
Ben ama ağladım( nasıl olduğunu anlamadım bireden oldu herşey .. açık renk te kan geldi ... biraz sızı var o kadar.
Nişanlım düğünü bekleyemedi olan bu oldu ..
Canim senn adina sevindim ins bir sorun olmadan dugununuz olur kendine cok dikkat etMerrhaba kızlar üzülerek yazıyorum kanamam oldu .... Kontrolede gitmedim ... Düğün hazırlıklarımız hızlandı sadece ... Akın beye yaptırmıştım
canım iyimi oldu kötümü olmuş dersen, bence iyi olmuş gözün aydın çok sevindim senin adına :) darısı başımıza inşallah nasıl gelişti peki canm çok detay olmadan anlatsan zorlandınmı
gözün aydın darısı başıma :)