hymenoplasti yardım!!

tamam canım senden gelecek haberleri bekliyorum ben de harun beyi düşünüyorum benim de düğün yok
kızlar harun bey plastk cerrahimiş ama ? bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
bir de ben googledn arama yaptım ama dikim hakkında pek bişey cıkmadı hep başka estetk amelytlar cıktı da ?

kızlar birde bu kalıcı yöntemden sonra sürtünme yoluyla birlikleği de dikkat etmeniz gerekiyomuş sanırsam esneme olabiliyormuş :26:

Kızlar çok kafam karıştı lütfen yardım edin hangi doktora gideceğimi şaşırdım kim iyi kim kötü anlayamıyorum okudukça sıkıntı basıyor

Kızlar çok kafam karıştı lütfen yardım edin hangi doktora gideceğimi şaşırdım kim iyi kim kötü anlayamıyorum okudukça sıkıntı basıyor

canım sen hangi şehirdesin sana yakın olan şehirde yapan doktor bul kendini riske atma hadi son kontrole gitme durumun olmadı kötü sonuçla karşılaşmanı kimse istemez

canım sen hangi şehirdesin sana yakın olan şehirde yapan doktor bul kendini riske atma hadi son kontrole gitme durumun olmadı kötü sonuçla karşılaşmanı kimse istemez
malatyadayım buralarda imkansız böyle birşey napcam bilmiyorum isteyerek yaşamadımki ben bunları hayatım alt üst düğünüme kaldı 4 ay (((((

malatyadayım buralarda imkansız böyle birşey napcam bilmiyorum isteyerek yaşamadımki ben bunları hayatım alt üst düğünüme kaldı 4 ay (((((

canım malatya antepe yakın bir yer istersen sana yardımcı olabilirim doc.dr.özkan aydın leylek var burda yapan yaptıran arkadaşların kanaması oldu bence bi düşün taa istanbula gitme durumun yoksa kendini riske atma bende şartları zorlayacağım eğer olmazsa özkan hocaya olacağım

Bayanlar nasılsınız zaman az kaldıkça rüyalar kabuslar görmeye başladım. rüyamda karnımı harun özkan açıyordu sonra boydan boya dikiyordu. sıkıntı stres içindeyim telefonla nasıl randevu alıcam o bile bende stres yaratıyo birbirimizden destk mesajlarımızı esirgemeyelim arada acıp bakıyorum kimse bir şey yazmamış oluyor genital estetik formuna bende çıkıyorum. sağlıcakla kalın bayanlar.

Merrhaba kızlar üzülerek yazıyorum kanamam oldu .... Kontrolede gitmedim ... Düğün hazırlıklarımız hızlandı sadece ... Akın beye yaptırmıştım

Nişanlım düğünü bekleyemedi olan bu oldu ..

canım iyimi oldu kötümü olmuş dersen, bence iyi olmuş gözün aydın çok sevindim senin adına :) darısı başımıza inşallah nasıl gelişti peki canm çok detay olmadan anlatsan zorlandınmı

Ben ama ağladım ( nasıl olduğunu anlamadım bireden oldu herşey .. açık renk te kan geldi ... biraz sızı var o kadar.

Ben ama ağladım ( nasıl olduğunu anlamadım bireden oldu herşey .. açık renk te kan geldi ... biraz sızı var o kadar.

canım geçmiş olsun şükür atlatmşssın, bence bozma moralini derim düğün günü stresten düğünden bir şey anlamycaktn

Merrhaba kızlar üzülerek yazıyorum kanamam oldu .... Kontrolede gitmedim ... Düğün hazırlıklarımız hızlandı sadece ... Akın beye yaptırmıştım
Canim senn adina sevindim ins bir sorun olmadan dugununuz olur kendine cok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…