Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dr. telefonda sorsaydın neden gelmiş olabilir acaba kontrole gitcekmisin? kendine çokk dikkat et canım
Ocak ayının ortalarında gitcem cnm kontrole. Sordun normal dedi:)
Ocak ayının ortalarında gitcem cnm kontrole. Sordun normal dedi:)
. Kızlar yaaa bgnde kahverengi akıntı geliyo kafayı yicem. nede n kahverengi bu yaa adetim yaklaştı acaba onunla mı alakası var? Ameliyatla bi alakası olduğunu düşünmüyorum gerçi ama neyin nesi bu?
ozgem nasılsın?
Kızlar Akın bey mi yoksa Harun bey mi karar veremiyorum, evet daha önceki yazılarımda Harun beyin güven vermediğini yazmıştım ama yanılıyorumdur belki.. Siz ne dersiniz? Lütfen yardımcı olun..
ozgem nasılsın?
Kızlar Akın bey mi yoksa Harun bey mi karar veremiyorum, evet daha önceki yazılarımda Harun beyin güven vermediğini yazmıştım ama yanılıyorumdur belki.. Siz ne dersiniz? Lütfen yardımcı olun..
ozgem, çok sevindim iyi olmana.. İki doktorla da telefonda görüştüm, yüz yüze görüşecek zamanım olmuyor malesef, harun bey bahsedildiği gibi kendine çok güveniyor %100 garanti veriyorum, kendi tekniğimle yapıyorum dedi.
google006, İstanbul uzak demişsin, Ankaradaysan veya yakınsan ebru hanıma git derim.
google006, son kontrol benim de canımı sıkıyor, o yüzden kendi bulunduğum şehirde tercih edeceğim, son kontrol zaten zor birde başka bir şehre gitmek daha da zor olur sanki.