hymenoplasti yardım!!

canım dr. telefonda sorsaydın neden gelmiş olabilir acaba kontrole gitcekmisin? kendine çokk dikkat et canım

Son düzenleme:
Ocak ayının ortalarında gitcem cnm kontrole. Sordun normal dedi:)

sevındım tatlımm cokk sukur bı sorun olmasın bende buyuk ıhtımalle haru beye gıdıcem ocak ayında kontrolunden sonra haber verırsın canım bana.. Cok tesekkur ederım ıns bı sorun cıkmaz..

ozgem, ara ara bahsettiğin şekilde hafif kanama olmuştu başkalarının da yazmışlardı, ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum, umarım da olmaz canım.. kafana takma kendine dikkat et :)

. Kızlar yaaa bgnde kahverengi akıntı geliyo kafayı yicem. :KK43: nede n kahverengi bu yaa adetim yaklaştı acaba onunla mı alakası var? Ameliyatla bi alakası olduğunu düşünmüyorum gerçi ama neyin nesi bu?

. Kızlar yaaa bgnde kahverengi akıntı geliyo kafayı yicem. :KK43: nede n kahverengi bu yaa adetim yaklaştı acaba onunla mı alakası var? Ameliyatla bi alakası olduğunu düşünmüyorum gerçi ama neyin nesi bu?

ozgem, doktoru ara diycem ama yine sorun yok endişelenme diyecektir bence, biraz daha sabret iki hafta kaldı kontrolüne, bir sorun olduğunu düşünmüyorum canım, sen de olumlu düşün.

ozgem nasılsın?

Kızlar Akın bey mi yoksa Harun bey mi karar veremiyorum, evet daha önceki yazılarımda Harun beyin güven vermediğini yazmıştım ama yanılıyorumdur belki.. Siz ne dersiniz? Lütfen yardımcı olun..

ozgem nasılsın?

Kızlar Akın bey mi yoksa Harun bey mi karar veremiyorum, evet daha önceki yazılarımda Harun beyin güven vermediğini yazmıştım ama yanılıyorumdur belki.. Siz ne dersiniz? Lütfen yardımcı olun..

eğer istanbulda olsaydım hiç düşünmez harun beye giderdim eğer dikişler tutmazsa kontrolde tekrar dikiş atıyor atmir ediyor yani miarji kabiz olmuştu kontrolede tamir yaptı tekrar son kontrole de gitmeden kanaması da oldu ben istanbuldan çok uzağım ama düşünmüyor değilim harun beyi sadece çok uzak bilmiyorum hiç istanbulu ondan kararsızım ama sen yine de özgemim ayın 13de tam bir ay olacak bi kontrole gitsin kafanda daha da netleşir

Son düzenleme:
ozgem nasılsın?

Teşekkür ederim cnm çok iyiyim sen nasılsın?
İki dr.a git görüş bence cnm. Hangisi güven verirse ona yaptır. Forumda iki dr.un hastalarıda var olumlu sonuç alan. Bence sen git görüş. Kafana hangi dr yatarsa ona yaptır. Ve bence bnm kontrolümü bekle. Bakalım me dicek bana dr.

ozgem, çok sevindim iyi olmana.. İki doktorla da telefonda görüştüm, yüz yüze görüşecek zamanım olmuyor malesef, harun bey bahsedildiği gibi kendine çok güveniyor %100 garanti veriyorum, kendi tekniğimle yapıyorum dedi.

ozgem, harun bey hastanede isim girişi yapılması gerektiğini söyledi mecburen, sen naptın ismini verdin mi veya farklı bir isim verebilir miyiz kayıt olurken? İleride sıkıntı olmasın?

google006, İstanbul uzak demişsin, Ankaradaysan veya yakınsan ebru hanıma git derim.

ozgem, çok sevindim iyi olmana.. İki doktorla da telefonda görüştüm, yüz yüze görüşecek zamanım olmuyor malesef, harun bey bahsedildiği gibi kendine çok güveniyor %100 garanti veriyorum, kendi tekniğimle yapıyorum dedi.

bende araştıra araştıra kafa yıcem harun beyi düşünüyorum bnde :KK14::KK14:

google006, İstanbul uzak demişsin, Ankaradaysan veya yakınsan ebru hanıma git derim.

hayır canım ben antepdeyim ama olursa ucakla gelirim istanbula ama ben antep olsun istiyorum antepde 3 flep yöntemi ile yapan narmın yaptırdığı doktoru düşünüyorum hem burnunun dibinde hemde kontrolllere giderken sorun olmaz yolculuk yapmamış olurum bilmiyorum bende düşünme aşamasındayım siz ne dersiniz kendi bulunduğum şehir mi yoksa istanbul veya ankara mı ankarayı da biliyorum sorun olmaz gitmem ama kararsızım son kontrol canımı sıkıyor ebru hanımın antepdeki doktor son kontrole çağırmıyor çünkü düğünüm olursa memlekette olur antepde olmaz en erken düğünden iki hafta önce gidelirim bakalım hayırslısı çok sıkıntılı günler geçiriyorum dualarınızı bekliyorum kızlar...

google006, son kontrol benim de canımı sıkıyor, o yüzden kendi bulunduğum şehirde tercih edeceğim, son kontrol zaten zor birde başka bir şehre gitmek daha da zor olur sanki.

Kızlar bnm yarın 1.ayım. Şükür ağrım sızım kanamam yanmam olmadı şu 1 ay içinde. 2 gün oturamadım o kadar. Brnden hbr bekleyen arkadaşlar var biliyorum. Bi aksilik çıkmazsa haftaya ctsi gitmeyi düşünüyorum. Bana şans dileyin.. Hbr veririm zaten size. Randevu falan almadım henüz.. İşten izin alabilirsem haftaiçide gidebilirim. Bakalım.

Bir yola çıktık Allah yardımcımız olsun.haberlerini ve güzel gelişmelerini bekliyoruz hep birlikte.sende bize et inşallah bugünün hatrına zinamızı Allah kabul etsin hatalarımızı affetsin..

X