Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma cnm ebru hanım çok tecrübeli bu konuda renkli çarşaf sermeni tavsiye ederim bende flep olmayı düşünüyorum ebru hanıma.. sonucunu yaz mutlaka cnm ankarada mısın? Allah yardımcın olsun cnmHep topukluyla takilip dusecem de dikisler atacakmis gibi geliyor
Ankaradayim canim ama dugun memlekette.Calisiyorum ankarada dugunden iki gun once gidecem memlekete.Ben de flep dusundum ama baktim dugun oncesi firsatim olacak gecicide karar kildim.Yolculukta falan zarar gorur mu acaba? Sonucu yazacagim mutlaka.korkma cnm ebru hanım çok tecrübeli bu konuda renkli çarşaf sermeni tavsiye ederim bende flep olmayı düşünüyorum ebru hanıma.. sonucunu yaz mutlaka cnm ankarada mısın? Allah yardımcın olsun cnm
yalnız geçiciyi düğünden 2-3 gün önce yapıyorlar..düğünün ameliyattan 2-3 gün sonra mı canım? korkma yolculukta bişe olmaz.. düğünde de eğer çalgılıysa düğünün fazla oynamamaya dikkat et.. aslında geçici daha iyi bende fleple çok mu deforme olur diye düşünüyorum ama düğünden 2-3 gün önce ortadan kaybolmak .... bilmiyorum o zaman gelince düşünücem.. canım ankarada yaşıcaksan bana yardımcı olur musun bnmle ameliyata gelir misin benim ameliyat olmama daha çok var 3 yıl kadarAnkaradayim canim ama dugun memlekette.Calisiyorum ankarada dugunden iki gun once gidecem memlekete.Ben de flep dusundum ama baktim dugun oncesi firsatim olacak gecicide karar kildim.Yolculukta falan zarar gorur mu acaba? Sonucu yazacagim mutlaka.
yalnız geçiciyi düğünden 2-3 gün önce yapıyorlar..düğünün ameliyattan 2-3 gün sonra mı canım? korkma yolculukta bişe olmaz.. düğünde de eğer çalgılıysa düğünün fazla oynamamaya dikkat et.. aslında geçici daha iyi bende fleple çok mu deforme olur diye düşünüyorum ama düğünden 2-3 gün önce ortadan kaybolmak .... bilmiyorum o zaman gelince düşünücem.. canım ankarada yaşıcaksan bana yardımcı olur musun bnmle ameliyata gelir misin benim ameliyat olmama daha çok var 3 yıl kadar
Evlendin mi?canım malatya antepe yakın bir yer istersen sana yardımcı olabilirim doc.dr.özkan aydın leylek var burda yapan yaptıran arkadaşların kanaması oldu bence bi düşün taa istanbula gitme durumun yoksa kendini riske atma bende şartları zorlayacağım eğer olmazsa özkan hocaya olacağım
hamilelik durumu derken icinemi bosaldicanım günlerdir bütün formu okudum zaten karışık olan aklım daha bi karıştı.
birde hamile olabilirmiyim korkusuyla her gün test yapıorum.
zaman ne kadar işe yarar bilmiyorum ama canım yanlız olmadığımı da anladım burada okuyunca.
Desteğin içinde sana da çok teşekkür ederim. Zaten şu anda bana ulaşamıyor. tel numaramı değiştirdim.
bütün sanal sitelerden (facebook, twetter) üyelikerimi iptal ettim. zaten kendisi şehir dışında yaşıyo ailemdende arkadaşlarımdanda kimseyi tanımıyor o yüzden o yollada ulaşamaz bana.
Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın bir daha kötüye uydurmasın bizi.