hymenoplasti yardım!!

Hayat herkes için birgün yeniden başlarmış benimde hayatımın başladığı yer yeni hayatım evliliğim oldu ...ben baştan bozulduğunu bilseydim zaten beklemezdim söylerdim aradan dortyil geçti içimde kuşku vardı sadece ama hep diordum denedik olmadı yatakta kanda görmedik wc ye gttim kan görmedim vs dye bozulmadigni sandım çünkü Bihfta faln kanama oluyor diye biliyordum unuttum gtti Nisanlannca doktora gttm ozmdmnda geri dönemezdim söyleyemezdim bu aci içimi çok yakıyor öğrendigim gün ölmeyi çok istedim ama yapamadim köprünün başından aşağı baktım ama aileme yapamazdim bunu eşimin hayallerini yikamazdim ki onu kandırmakla ona belkide en büyük kötülüğü yaptım ama bazen ınsanin eli kolu bağlanio dili bağlanio engel olamio öyle ışte eşime solesem Eeet öldürebilir hayatini mahveder ofke kontrolü yok onun ..ailem bebegim esim artık yapamam ama bu aci nrzaman gecer onuda bilmiorm dünyaya birdaha gelsem tek başıma bunun gelmemesini isterdim...keşke birsürü kan gelse ve gorseydim bilseydim yada bu olay yasanmasydi ikisinden biri diorm ama ikiside artık imkansız vajinismus oldgm için hakarete uğradım kan yoktu ama bozulmus he bide sonra o şerefsiz ben ilk deildim sonda olmam nede olsa demişti bana allaha havale ediorm onu başka bsey olsa affedrdm ama bunu solemesydi tamam oda küçüktü ama bu sözleri etmemelydi...öyle ışte dua edin bana içimdeki acı geçsin hayata sikica baglanayim eşimden utanmiyim unutayim artık gecsinn bu aci yada ecelimle oleyim..ölüm kurtuluş benim için su beynimin kemirilmesinden kurtulus..

Diyorum Allah bile benim o pislikle evlenmemi istemedi ki onu okadar severken içime soğukluk verdi iş ciddiye binecegi zMan gözüm acildi karşıma yeni insanlar çıkardı etrafta düzgün insanlri gördükçe ondan tiksindim o kor asikligim yerle bir oldu ki daha önceki aldatma girişimlerinde öyle olmamisti sonradan tiksindim ya ondan çocuğum olsa ya evlenseydim dusunemiorm (( çünkü o yabancı biriyle evlendi çocuğu oldu sonra turkiyeye geri kaçtı çocuğuna sahip. Çıkmadı okdr vicdansiz bir pislik..sukrediorm bazende hamile kalabilrdm yada kzlgmn bozulmadgni saniodm bozuldugnu bilsem mecbur kalıp onla evlenebilrdm korkunç yani buna şükür...içimdeki aciyi da bir alsa Allahim.ben yalandan nefrt eden bir insanım yediremiyirum Heleki kocama söylemiş olmayi ve bir omur böyle yaşayacak olmayı.nolur bana dua edin (

bu konuyu ben açmıştım ve buradan devam etmek istiyorum.merak edenler sadece buradan baksın diye.
ben HARUN ÖZKAN'A yaptırdım bugün 11.günüm. hiç ağrı sızı kan falan hiçbişey olmadı şükür son 3 güündür çok açık pembe renkte bir iki damla kan vardı hepsi bu.sadece 2 gün popomun üstüne oturamamıştım. 1.ayda kontrole gitcem umarım herşey yolundadır. harun özkanı düşünen varsa eğer bence benim 1.ayımı beklesin. bakalım dr. ne dicek? ona göre aklınızda bir fikir olur sizinde.

ben anestezi aldım odadan çıkışıda ameliyathaneyide yukarı çıkışıda hiçbirşeyi hatırlamıyorum. uyandığımda odada yatakta yatıyordum. size tavsiyem anestezi almayın zor uyandım ve 1 gün kendime gelemedim. odada cesaret iğnesi yaptırın yetiyo o zaten. vurulur vurulmaz gözlerin gidiyo kafan güzel oluyo sarhoş gibi. uyuduğum için ameliyat psikolojisine hiç girmedim. 2 gün banyo yapma demişti. ben 1 hafta banyoya girmedim. sadece eğilip saçlarımı yıkadım. antibiyotik verdi. bitene kadar kullandım. bacağını açma germe elleme falan dedi. şuan bi problem yok gayet iyiyim. korkulacak birşey yok.. herşey gönlünüzce olsun...

NOT: sevgili kezbanlar buraya gelip ahlak dersi vermeyin. Sizi hiiiçç ilgilendirmez. öpüyorum hepinizi. ..

canım çok geçmiş olsun senin adına çok sevndm..

canım inş. bizlerde atlatırız şu sıkıntılı günleri gghothic gibi kanaması olan diğer arkadaşlar gibi ........ama benim hiç kanamam olmayacak gibi geliyor hep bu psikolojiyi atlatamadım dua edin

İlahi ozgem canimsin ya ınan çok güldüm kezbanlar yazmissin ya :)) moralim bozuktu gene takiyordum biliyorsun bugünde anneme geldim eski günler geldi aklıma ama senin yazdgini gordum hiç gulecegm yoktu ama güldürdün beni Rabbim gönlüne göre versin hiç böyle şeylerle ugrasmak zorunda kalmasak ama hayat ışte zorunda kaldik ozaman için mantıklı olan oydu.insallah çok mutlu olursun canım kocaman opuyorum

canım inş. bizlerde atlatırız şu sıkıntılı günleri gghothic gibi kanaması olan diğer arkadaşlar gibi ........ama benim hiç kanamam olmayacak gibi geliyor hep bu psikolojiyi atlatamadım dua edin

Canım kanaman olmasa bile kocan seni doktora goturse doktor bakire der dikilince merak etme .kan rahme akmıştır yeni bozulmuştur der kadın doğumcular anlamiyor ben vajinismustum ilk evlendim gittim kadın doğumcuya baktı iliskiye gremememjz vajinadanmi psikolojikmi diye bana vajinan müsait psikolojik dedi ve bakiresin hala dedi anlamadı düşün ki okadar denemistik :))

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inş sorunun olmaz.haberlerini bekliyoruz.senin yakında evlilik gibi birşey söz konusu mu bir de ne kadar ücret ödedin..

ama ben hangi doktora mail attıysam bilinir dedi önceden ameliyat olduğun bikmiyorum canım hiç iyi değilim kafamda o kadar sorular endişeler var ki hep ağlıyorum dua et bizde atlatalım canım

ama ben hangi doktora mail attıysam bilinir dedi önceden ameliyat olduğun bikmiyorum canım hiç iyi değilim kafamda o kadar sorular endişeler var ki hep ağlıyorum dua et bizde atlatalım canım

Beni bekleyin canlarım harun özkan bana 2 ay sonra hangi dr.a gidersen git anlamaz dedi. Bakalım 2 ay sona gitcem bende. Tipini öğrenebilir miyim dicem bakalım ne dicek? Operasyon geçirmişsin dicek mi bakalım? Harun beye dedimki benim alnımda dikiş izi var 20yıl önce dikildi. Ve dikildiği belli dedim. Dr.da senin alnının etiyle oranın dokusu aynı değil dedi. Gözkapağı estetiği gösterdi bak dedi bu gözkapağını ben yaptım belli mi dikiş izi görüyo musın dedi. Görünmüyodu hiç belli değildi. Hyr belli değil dedim. O da evet çünkü dikilen yerin dokusu ince o yüzden belli değil dedi.?? Tabi bilmiyorum ne kadar doğru?? 1 ay sonra bakalım ne dicek umarım herşey yolundadır korkuyorum

canım çok geçmiş olsun senin adına çok sevndm..

Sağol cnm bnm. Napalım yaptık bir hata. Cezamızı çekiyoruz şimdide. Beni öldürmeyen acı güçlendirir. Sende artık önüne bak geçmişi düşünme öpüyorumm

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inş sorunun olmaz.haberlerini bekliyoruz.senin yakında evlilik gibi birşey söz konusu mu bir de ne kadar ücret ödedin..

Sağol cnm darısı sizlerin başına. Evlilik tatihi henüz yok cnm ama en erken haziranda. Ben 2500 tl dr.a verdim. 250 tl.de anestezi için ödedim cnm. Ama dediğim gibi anesteziye boşuna para verdim çünkü son derece gereksizdi. Zaten cesaret iğnesi yaptırmıştım o yeterliydi. Neyse sorusuz atlatayımda giden para olsun.

ben kararszım özgem ne yapayım

Cnm dediğim gibi zamanın varsa beni bekle bakalım dr bana ne dicek ona göre sende önüne bakarsın. Dr. İyi bi dr. Seni yargılamıyo. Bana güvende verdi zaten. Yerinde olsam görüşürsüm yüzyüze zaten ücretsiz muayenesi. Ben rica etmiştim yaptığı 1-2 operasyonuda gösterdi gerçekten acayip fark vardı. Ve ona gelen teşekkür maillerini gördüm. Bizim forumda çok yok yaptıran. Ama dışardan bisürü insan var. Bi git görüş derim görüşmekten birşey çıkmazki. Aklında başka dr varsa onlarada git görüş aklına kim yatarsa ona yaptırırsın cnm.. Bnm hoşuma giden şeyde düğünden önce çağırmaması. Gerçi ben yinede gidicem. Bakalım 1 ay sonra be olcak

ozgem_, iyi olduğuna çok çok sevindim, umarım kontrolün de güzel geçer, ben de muayeneye gitmek artık bir yerden başlamak istiyorum. Eğer başka bir doktora kontrole gidilirse doktor dikim işlemini kendi de uyguluyorsa anlar gibi geliyor ama sıradan bir kadın doğumcu anlamayabilir..

Sağol cnm bnm. Napalım yaptık bir hata. Cezamızı çekiyoruz şimdide. Beni öldürmeyen acı güçlendirir. Sende artık önüne bak geçmişi düşünme öpüyorumm

COk güçlü ol çok mutlu ol canım insallah...bol şanslar diliyorum herşey gönlünce olsun...bende 200tl ilk görüşme için verdim :) 2200 ameliyat için :)400 de anestezi için...bayilmak istedim çünkü ben dokundurtamiyordum vajinismus olduğum için..ve hatirlamam için iyide oldu o anları gormemek sende iyiki bayılmissin aslında gerçi uyanınca insan sersem gibi oluyor ben sarhoş gbi olmuş baya aglamistim tansiyonumda dusmustu geride kaldı o günler ama zordu gerçekten çok zordu...Allah yasatmasin artık insallah kimseye böyle zorluklar bizede göstermesin..buarada ben okdr ugrasmistim ama kanama gene olmamıştı inatçı zar im :)) ne ameliyatla ne ameliyatsiz enteresan doktorun demesi kabizlik yüzünden esnemis neyse ... Sağlık olsun insallah gönlüne göre olur herşey canım ben düğünümden falan aci çekmekten dusunmektn bişey anlamadim ev esyami bile sevmedim psikologim bozuktu ama sen öyle yapma bikere olxak bunlar doya doya yasa herseyi istediğin gbi al yap

canım merhaba bende suan bekliyorum düğünden once çağırmaması iyimiş ama sen bana durumunda haber werirsen bende senn dr. giderim kesin emin olduğum yere gitmek istiyorum.. olan arkadaşlar sonucunda ne olduğunu yazmıyor ben senden haber bekliyorum canımm..kendine çok iyi bak herşey için saolll

rica ederim cnm ne demek.

kızlar benim bugün 2.haftam. sabah kahverengi leke vardı. bu leke ne lekesi olabilir sizce? adetime daha 1 hafta var. kafam karıştı dr olabilir endişe etme normal dedi. bilmiyorum sizin kaç gün kan sızıntınız olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…