• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hymenoplasti için şişli med akın bey mi? korkut arslan mı ?

canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için ilgilendiğin için bnde işe başladım parayı denkleştireyim gidip olmayı düşünüyorum bnde ama ne bilim içimde bi korku var yinede :( yalnız mı gitmek daha iyi yoksabiriside olması gerekiyor mu yanında ?

Yalniz gitme bence canm yaninda guvendigin biri olsun.basi donup tansiyonu dusenler var:( sen kime yaptircaksin harun bey iyi gibi ama kayit tutuluyo.akin bey de son kontrle cagiriyo:( akin bey genel anastezi doku birlestrme yontemi ile yaparsa cagirmiyo sanirim gidip goruscem bakalim :(

Yalniz gitme bence canm yaninda guvendigin biri olsun.basi donup tansiyonu dusenler var:( sen kime yaptircaksin harun bey iyi gibi ama kayit tutuluyo.akin bey de son kontrle cagiriyo:( akin bey genel anastezi doku birlestrme yontemi ile yaparsa cagirmiyo sanirim gidip goruscem bakalim :(

poffff çok karışık yaaa kafam karıştı iyice harun beyi düşünüyordum korkut beyde var ama harun bey daha iyi diyorlar.nasıl kayıt tutuyor anlamadım.ssk ya mı işleniyor :(

poffff çok karışık yaaa kafam karıştı iyice harun beyi düşünüyordum korkut beyde var ama harun bey daha iyi diyorlar.nasıl kayıt tutuyor anlamadım.ssk ya mı işleniyor :(

Yok canm ssk degil hasta giris kaydi.kimlik istiyolar yani. Acaba baska hastaneye gittigimizde karsimiza cikar mi?Korkut bey okudugm kadariyla herkese 3 gun once dikis atiyoms akin beye kontrole gidemeyip kanamasi olan sekizkek arkadsimiz var. harun beye de kontrol derdi yok ve farkli yontemle yapiyo en garantili konusan o. anadan dogma gibi olucaksin korkma dedi.

Yok canm ssk degil hasta giris kaydi.kimlik istiyolar yani. Acaba baska hastaneye gittigimizde karsimiza cikar mi?Korkut bey okudugm kadariyla herkese 3 gun once dikis atiyoms akin beye kontrole gidemeyip kanamasi olan sekizkek arkadsimiz var. harun beye de kontrol derdi yok ve farkli yontemle yapiyo en garantili konusan o. anadan dogma gibi olucaksin korkma dedi.

ooo baya sert konuşmuş inşAllah dediği gibidir. ne zormuş yaw :( teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Merhaba bugün bende hymenoplas ameliyatı oldum. Hiç korkmayın. Sonuca henüz 35 gün var. Sadece çok dikkat etmek gerekiyor. Kanamam var ve az biraz yanmam var.ani hareketlerden kaçınmak lazım. İyi araştırın burdan doktor ismi veremiyorum özel hantabede oldum ben ve bu işin profesyoneligi öenemli , küçük bir operasyon ama işin sosyokültürel boyutu büyük , gere yazılana da kulak asmayın , çanınızı sıkmayın Herkese güven olmuyor.2100 e yaptım ve hemşire çok iyiydi beni güldürmek için uğraştı korkmayın çok uykusuz kaldım çok üzüldüm ama bakalım hayırlısı artık yazmaya çalışırım az kaldı zaten şimdi ne olacak onun sitrsi.

Yalniz gitme bence canm yaninda guvendigin biri olsun.basi donup tansiyonu dusenler var:KK43: sen kime yaptircaksin harun bey iyi gibi ama kayit tutuluyo.akin bey de son kontrle cagiriyo:KK43: akin bey genel anastezi doku birlestrme yontemi ile yaparsa cagirmiyo sanirim gidip goruscem bakalim :KK43:
Hayır ya ben tek Gittim , sadece doktor tercihi iyi oldumu seni rahatlatır saatlerce ağladım hemşire gözyaşımı sildi. Allahım sonuç alırım inşalalh hepinize burdan yazarım bazı doktorlar 3000 5000 ne dikiyor fırsatçılık resmen sinir bozucu

Hayır ya ben tek Gittim , sadece doktor tercihi iyi oldumu seni rahatlatır saatlerce ağladım hemşire gözyaşımı sildi. Allahım sonuç alırım inşalalh hepinize burdan yazarım bazı doktorlar 3000 5000 ne dikiyor fırsatçılık resmen sinir bozucu

Yazdıklarınızdan Turgay Karakaya’ya yaptırdınığınızı hissettim reklam gibi geldi bana

Kime yaptırdınız peki?

Geçen buraya üye oldum. Ve bi kaç isim araştırırdım yazdım kararsız kalmıştım. Şu salak bahsettiğiniz doktor ve şakiakçıları midemi bulandırıyordu onuda yorum yaptım üyeliğimi iptal ettiler . İsim versem üelim iptal olur diye korkuyorum

Bu kadar öenemli bi konuda reklam yapacakların Allah belasını versin zaten
Eğer bir yanlış anlaşılma söz konusu olduysa kusuruma bakmayın daha önce bir çok kez denk geldiğim için bu tür durumlara emin olamadım inşallah olumlu sonuç alırsınız

Biliyorum bende okudum çok fazla ve çok fazla canım sıkılmıştı ve bu yüzden çok geç te kaldım . Bi kişiye yardımcı olabilirsem benim için ne ala. Zor bir konu ve dönem ama başlıkta ki isimlerden biriydi doktor.3 doktordan randevu aldım ama araştırmalarıma göre Harun diye bi doktor var iyi ama kendi Hastanesi değil başka bi hastaneden randevu alıp yapacaktı. Korkut Aslan'da iyi diye araştırdım ben diğerinde yaptım

Biliyorum bende okudum çok fazla ve çok fazla canım sıkılmıştı ve bu yüzden çok geç te kaldım . Bi kişiye yardımcı olabilirsem benim için ne ala. Zor bir konu ve dönem ama başlıkta ki isimlerden biriydi doktor.3 doktordan randevu aldım ama araştırmalarıma göre Harun diye bi doktor var iyi ama kendi Hastanesi değil başka bi hastaneden randevu alıp yapacaktı. Korkut Aslan'da iyi diye araştırdım ben diğerinde yaptım
Peki daha sonucu almadan nasil bu kadar eminsiniz ben 50 gun oldu yaptirali baska bi doktora gosterip onay aldigim halde tedirginim nasil bu kadar eminsiniz

Peki daha sonucu almadan nasil bu kadar eminsiniz ben 50 gun oldu yaptirali baska bi doktora gosterip onay aldigim halde tedirginim nasil bu kadar eminsiniz
Emin değilim ki , sadece yaptıra bilmek için gecemi gündüzüme kattım yaptırmaları için cesaret olsun diye yoksa gecenin bi vakti bana ne der uyuyorum .

Kimde yaptırdınız.kanaman çok oldu mu ilk gün çok fazla kanamam var benim

Emin değilim ki , sadece yaptıra bilmek için gecemi gündüzüme kattım yaptırmaları için cesaret olsun diye yoksa gecenin bi vakti bana ne der uyuyorum .
Haklisiniz sadece cok emin konustunuz diger doktorlari baya yerin dibine soktunuz dedim heralde sonuctan yuzdeyuz eminsiniz ben ist baska bi doktora yaptirip kendi ilimde dikim yapan bi doktora gosterdim bayan hayran kaldi ve ben hala emin degilim cok tedirginim

Back
X