hymenoplasti için şişli med akın bey mi? korkut arslan mı ?

Kimde yaptırdınız.kanaman çok oldu mu ilk gün çok fazla kanamam var benim

Kimde yaptırdınız.kanaman çok oldu mu ilk gün çok fazla kanamam var benim
Simdi isim soylemekten korkuyorum ama sureci anlatirim benim kanamam yok denecek kadar az oldu ilk uc gun toplasan 5 6 damla ama agrim coktu agri kesici icmememi soyledi doktor kani sulandirdigi icin ben hala uzerine oturmadim kesinlikle orta bolgeye agirlik verme burda bi doktora gosterdim dikim yapan bi doktor cok begendi kesin kanar dedi o kadar hassas bi konu ki hala tedirginim

Haklisiniz sadece cok emin konustunuz diger doktorlari baya yerin dibine soktunuz dedim heralde sonuctan yuzdeyuz eminsiniz ben ist baska bi doktora yaptirip kendi ilimde dikim yapan bi doktora gosterdim bayan hayran kaldi ve ben hala emin degilim cok tedirginim
Yok yermedim sakın yanlış anlaşılmasın , ben randevu aldım 3 doktordanda burda çok kişi yazmış 3 doktordanda iyi sonuç alınmış . Harun Korkut ve akın dr . Ama ben trans med hastanesini araştırdım biraz gğvenmek istiyorum artık kafam bulandı psikolojim bozuldu

Yok yermedim sakın yanlış anlaşılmasın , ben randevu aldım 3 doktordanda burda çok kişi yazmış 3 doktordanda iyi sonuç alınmış . Harun Korkut ve akın dr . Ama ben trans med hastanesini araştırdım biraz gğvenmek istiyorum artık kafam bulandı psikolojim bozuldu
Sende haklisin insallah istedigin sonuc olur hepimiz icin

Simdi isim soylemekten korkuyorum ama sureci anlatirim benim kanamam yok denecek kadar az oldu ilk uc gun toplasan 5 6 damla ama agrim coktu agri kesici icmememi soyledi doktor kani sulandirdigi icin ben hala uzerine oturmadim kesinlikle orta bolgeye agirlik verme burda bi doktora gosterdim dikim yapan bi doktor cok begendi kesin kanar dedi o kadar hassas bi konu ki hala tedirginim
Üstüne oturmadın mı nasıl hep uyudun mu .benim agrım çok yok kanamam var. Bana c vitamini verdi agrı kesici ve antibiyotik verdi. İşlem esnasında afedersiniz çok açık yazıyorum ama iki yerede fitil taktı . Bide işlemden sonda iğne yaptılar

Üstüne oturmadın mı nasıl hep uyudun mu .benim agrım çok yok kanamam var. Bana c vitamini verdi agrı kesici ve antibiyotik verdi. İşlem esnasında afedersiniz çok açık yazıyorum ama iki yerede fitil taktı . Bide işlemden sonda iğne yaptılar
Yan tarafa oturuyosun geriye bacak bacak ustune atarak kesinlikle dik orta bolgeye agirlik vererk oturma bana fitil falan takilmadi igne yapti bi iki dakika sonra hissediyo musun dedi hayir deyince isleme basladim ama ben butun o ip gecislerini hissettim mesela acimiyo ama icinden gectigini hissediyosun evet bu bir hafta agrin batman olacak normal

Sende haklisin insallah istedigin sonuc olur hepimiz icin
Amin artık bu şeyi düşünmek istemiyorum , evimde çocuklarım yuvamda olmak istemiyorum. Nişanlım çok iyi ama bu olayı kabul etmiyor defalarca konuşmak için yeltendim birilerini örnek gösterdim . Ben kabul edemem diyo anlatamadım ve çok kısa sürede nişan oldu düğün olucak anlatamadım ve mecburen dikim yaptırdım artık olup olmayacağı da şans . Bunu yapıp evlenip kızlık zarı sorunundan büyük sorunları olanlar ayrılanlar var . Allah mutluluk ve vicdanımızı rahat etmeyi nasip etsin . Hatasız kul yok bunları unutmayı nasip etsin amin

Amin artık bu şeyi düşünmek istemiyorum , evimde çocuklarım yuvamda olmak istemiyorum. Nişanlım çok iyi ama bu olayı kabul etmiyor defalarca konuşmak için yeltendim birilerini örnek gösterdim . Ben kabul edemem diyo anlatamadım ve çok kısa sürede nişan düğün olucak anlatamadım ve mecburen dikim yaptırdım artık olup olmayacağı da şans . Bunu yapıp evlenip kızlık zarı sorunundan büyük sorunları olanlar ayrılanlar var . Allah mutluluk ve vicdanımızı rahat etmeyi nasip etsin . Hatasız kul yok bunları unutmayı nasip etsin amin
Ben keske anlatabilseydim benim dugunume bir ay kala nisanlim sehit oldu bi sene gecti aradan baska birine vereckler sevsem tanisam belki anlatirdim ama istemedigin birine anlatamiyosun cok zor

Yan tarafa oturuyosun geriye bacak bacak ustune atarak kesinlikle dik orta bolgeye agirlik vererk oturma bana fitil falan takilmadi igne yapti bi iki dakika sonra hissediyo musun dedi hayir deyince isleme basladim ama ben butun o ip gecislerini hissettim mesela acimiyo ama icinden gectigini hissediyosun evet bu bir hafta agrin batman olacak normal
Evet bende ipleri hissettim . Bu işlemi arkadaşlar ne çok geç yapın nede çok erken .düğündn en az 1 buçuk ay önce kalıcıda uzun süre elbet olur. Ama zamanla doku kanaması olup olmayacağı bilmiyorum . Taze yara doku kanar tahminimce . Ve en önemliside bunu sorun etmeyecek adamların artık var olması

A
Ben keske anlatabilseydim benim dugunume bir ay kala nisanlim sehit oldu bi sene gecti aradan baska birine vereckler sevsem tanisam belki anlatirdim ama istemedigin birine anlatamiyosun cok zor
ay canım benim Allah yardımcın olsun senin de. Sevmediğin biri içinde zor ☹️

Ne zaman düğün peki

Bilmem onlar ne zaman isterse benim istegim olmadigi icin bisey diyemiyorum ama zaman gectikce dikimin yarari olur mu kendi kendine bozulur mu ondan da emin degilim
İçini ferah tut korkma , iyi bir doktor sa ne operasyonlar var çok morelini bozma

Kızlar bende uzun süredir bu işlemi araştırıyorum 2 doktor arasında kaldım ama Şişlimed içime daha çok sindi. Telefonla arayıp doktorla görüştüm doktorun anlattıkları çok rahatlattı beni. Kısmetse cumartesi günü Akın beyle görüşmeye gideceğim ben şehir dışında olduğum için uygun olursa da o gün ameliyat olmak istiyorum ama tabi korkuyorum. Hepimiz için zor bir durum. Umarım sorunsuz çözülür bu durum.

Operasyon yaptıralı 11 gün oldu kızlar ama hiç korkulan gibi değil. İlk hafta kanamalar ve ağrılarım oldu ama şimdi yine ara ara ağrılarım oluyor umarım sonuç olumlu olur

Kızlar çok mutluyum kontrolüm oldu dün akşamda ilişki oldu kanamam oldu çok mutluyum, doktor bey istersen 10 sene sonra evlen flep tutmuş dedi. Sende çift kat flep yapmıştık ikiside tutmuş dedi artık darısı sizlerin başına

Back
X