- Konu Sahibi zerenderen
-
kızlar merhaba
bu iki doktordan yaptırıp sonuç almış olan varmı hangisini önerirsiniz ve fiyatları hakkında bilginiz varmı ? ayrıca bu şişli med akın bey in soyadı nedir nette şişli med hastanesinin net adresi çıkmıyor yardımlarınızı bekliyorum.[/QUOTE
her ikisi de kontrole çağırıyor gitme durumun varsa ikisi de aynı işlemi yapıyor düğüne yakın gitmeme durumun varsa sana harun özkanı tavsiye ederim ona operasyon olanların hep kanaması oldu
kızlar merhaba
bu iki doktordan yaptırıp sonuç almış olan varmı hangisini önerirsiniz ve fiyatları hakkında bilginiz varmı ? ayrıca bu şişli med akın bey in soyadı nedir nette şişli med hastanesinin net adresi çıkmıyor yardımlarınızı bekliyorum.[/QUOTE
her ikisi de kontrole çağırıyor gitme durumun varsa ikisi de aynı işlemi yapıyor düğüne yakın gitmeme durumun varsa sana harun özkanı tavsiye ederim ona operasyon olanların hep kanaması oldu
ama oda fiyat olarak yüksek istiyormuş aynı işlemse neden fiyatları bu kadar farklı anlamadım
ama oda fiyat olarak yüksek istiyormuş aynı işlemse neden fiyatları bu kadar farklı anlamadım
canım korkut bey 2500tl akın bey 1700tl harun bey 2500tl ama harun bey üç flep yöntemi ile yapıyor kontrole gelmene yok diyor benim görüştüğüm kişiler kontrole gitmeden kanaması oldu ama akın bey ve korkut bey son kez görmek istiyor belki riske atmak istemiyordur hastalarını
Harun özkan 3.500 deilmiydi fiyatı bir arkadaştan öyle duydmştm sanki yanlşmda olabilir
hayır en son özgem yaptırdı 2500 tl verdi 250 tl de narkoz için vermiş ama siz istemeyin yapmasını diyordu ve sitede sürekli 2500tl lafı geçiyor sonuç olumlu olsun da paradan geçtim artık
inşallh ya harun özkandan memnun kalmayan varmı peki çok soru sordum ama bir yerde bir arkadaş yazmış bursada yaptrmş kanaması olmamış diye tedirgin oldum iyice erteliyorum sürekli parayı bahane edip
yok canım ben de ilk başta tedirgin oldum ama bence o doktor kalıcı adı altında geçici yapmıştır harun beye inan haftada mutlaka bir mail atarım kafama takılanları sorarım hiç bir mailimi karşılıksız bırakmadı çok babacan cevaplar veriyor rahatlıyorsunuz
siz oldunuzmu peki yada olmadıysanız kimi düşünüyorsunuz yazıları çok takip edemiyorum ne olur kusura bakmayın sizi sorulara boğdum.
ben olmadım canım ortada nişan düğün yok ama ben harun beyde karar kıldım inş. ona olmayı düşünüyorum[/QUOTE
harun bey yeri nerde canım özel muayanesi mi var yoksa klinikmi bide bu ayağını törpülemiş birinin haberlere çıkmıştı o doktor değilmi ?
canım korkut bey 2500tl akın bey 1700tl harun bey 2500tl ama harun bey üç flep yöntemi ile yapıyor kontrole gelmene yok diyor benim görüştüğüm kişiler kontrole gitmeden kanaması oldu ama akın bey ve korkut bey son kez görmek istiyor belki riske atmak istemiyordur hastalarını
ablacım 3 flep yöntminin resmini görmüştüm ben garanti gibi duruyor o .
ablacım 3 flep yöntminin resmini görmüştüm ben garanti gibi duruyor o .
bana da harun beyin anlattığı öyle garanti gibi inş ben bi yaptırabilirsem kendisine güveniyorum
bana da harun beyin anlattığı öyle garanti gibi inş ben bi yaptırabilirsem kendisine güveniyorum
Harun beyin iletişim adreslerini verebilir misiniz kızlar yardıma ihtiyacım varbir de korkut bey mi harun bey mi ikisinden de memnun kalanlar var siz hangisini tercih ettiniz ?
Korkut bey mi akin bey mi ikisinden de sonuc alanlar var? Kararsizim cok. Bir de kalici flep yontemi %90 gecici olani da %100 kanar diyor internette doktorlar.nasil risk alabiliriz ki o zaman neden butun doktorlar flep oneriyo risk varsa ??yardim edin(( kalici yaptirip cozum alanlar yazsin lutfen hangi doktor oldugunu (( harun ozkan telefonda sorulara cevabi bile tersleyerek verdi onu dusunmuyorum guvenemedim akin bey acikladi herseyi korkut beydr asistaniyla gorusturuyo sadece sorular icin siz ne diyosunuz?
canım harun hoca ile pazartesi günü görüştüm gayet iyi birisi çok iyi karşıladı bizi ters bi yanına denk gelmiştir çok yoğun birisi ondan belki çekinme tuttuktan sonra kesinlikle kanar son kontrol falan istemiyor ama senin son kontrole gitme durumun varsa diğer doktorları tercih edebilirsin ama tutan zarı gözlerimle gördüm o kadar dar kesin kanar benim son kontrole gitme durumum yok olsa da yine harun hocayı tercih ederdim adam 15 yıldır bu iş ile uğraşıyor cinsiyet değişikliği yapıyor ona hymen ameliyatları falan basit gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?