- 22 Haziran 2008
- 1.587
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence insan eşini kandırmamalı, seni o yüzden bırakacaksa da bıraksın.Olan olmuş.Millet neler yaşıyorda bir oralarına dokundurtmuyorlar bu mu namus, değil? Allah yardımcın olsun. O doktorlara da inanma,insanlığa ne estetik amaçlı bir hizmet veriyorlar, ne de tedavi amaçlı? Bu sosyal sorun kullanılıyor bence. Bol bol dua et. Bir ona sığın. Allahım benim karşıma bunu sorun yapmayacak birini çıkar de inancına göre tövbe et.Ne bileyim önce kendini içini ferahlat.
Allah yardımcın olsun canım.
Allah iyi insanları çıkarsın karşına, Selametle olumunekankayizsmile
mehfil gidip te dügünden 1 ay once dıktırmıyceksın tabı kı
sanırım dugun gunu veya 1 gun once olmalı
oyle her doktor da o tarz dıkemıyormus valla bıldıgım kadarıyla
dıkkat et kendıne
adam dogulu fılansa bı de bosver sen onu
canım bence insan eşini kandırmamalı, seni o yüzden bırakacaksa da bıraksın.Olan olmuş.Millet neler yaşıyorda bir oralarına dokundurtmuyorlar bu mu namus, değil? Allah yardımcın olsun. O doktorlara da inanma,insanlığa ne estetik amaçlı bir hizmet veriyorlar, ne de tedavi amaçlı? Bu sosyal sorun kullanılıyor bence. Bol bol dua et. Bir ona sığın. Allahım benim karşıma bunu sorun yapmayacak birini çıkar de inancına göre tövbe et.Ne bileyim önce kendini içini ferahlat.
Allah yardımcın olsun canım.
Allah iyi insanları çıkarsın karşına, Selametle olumunekankayizsmile
mehfil sakın onceden yaptırma canım
ben o evlenen arkadasa sorucam, sanırım aynı gun dıkılmesı gerekıyor
aylar once gunler once dıkılse acılabılır
doktora soyle duzgun dıksın, eşin nereli? egitim düzeyi ne? insallah sorun cıkmaz canım
cok sağol cnmm konuştugum doktor bı cok kişiyi dıktım bi sorum yaşamadımm dedii zamanında ve yerınde dıkım olursa kanrmişş.. vicdanlı bı doktor sa para ıcın bunu yapmaz yaparım der yapamaz ozaman ben mahvoldumm .
haklısın belkıde kandırmamalı ewt ama şuanda cıktıgım insan sevdıgım ınsan bunu kabullenemem oolsa öyle bişey dedii diktirenıde anlarım fılan dıyınce benım dünyam başima yıkıldıı ya hiç evlenmıcem yanii ALLAHIM bana yardım etsın kotu bunalımdayım cokk herşeyden herkezden kacar oldumm basitlık de dıyebılırsınız ama ölümü bile düüşndümm ne olursa olsun evlenecegım ınsana bunu soyleyemem dıktırırım bıde kanamazsa ozaman da hayatım mahvolur yaşayamam .. bi insanın hayaıtını karartmak bukadar kolay işte burdan herkez ders cıkarsın kendıne
arkadaşım inşallah herşey gönlünce olur bir sorun yaşamazsın şu kırmızıyla aldığım kısım zoruma gitti açıkcası. senin sevgilin onu anlayacak kadar profesyonel mi??? madem okadar cinsel deneyimi olmuş senden bakire olmanı isteme hakkı var mı sence? sakın yanlış anlama sana değil lafım bu mantıktaki erkeklere. ayrıca sana bişey söyliyim ben de karadenizliyim ama bekaretini elletmeyipte üstünden 100lerce kişi geçen kızlarmı namuslu oluyor şimdi? benim öyle karadenizli erkek tanıdıklarım var ki olurya bir hata yapmıştır ben de ilk benim olsun isterim ama ona hakkım yok her haltı yedim diyen erkek tanıdıklarım var. ayrıca diktirilen bir zarı eğer işinin ehli yapmışsa şu kadarını söyliyim Rocco gelsin anlayamaz. bu tamamen psikolojine yönelik söylenmiş birşey olabilir. ama asla anlayamaz tabi işinin uzmanı yaparsa :))) opuyorumnanaktan bu ameliyatlar doğuda daha çok yapılıyormuş diye biliyorum oradakiler bile anlamıyor aşiret falan fıstık. kafanı rahat tut bir erkek açılmamış bir gonca istiyorsa önce aynaya bakmalı sonra yola çıkmalı diye birşey okumuştum bu söze katılıyorum. bu lafı söyleyen bir insan eğer aşıksa bekaretine önem vermeyecektir ama tabiki sen yinede diktir kafan rahat olsun canımmm kendine dikkat et :1hug: eğer günahsa dinimizde Allah katında erkeğede günah bu! kadınada! erkeğim deyip işin içinden kimse çıkamaz. en az kadın kadar erkekte kendine hakim olmalı ve en az kadın kadar erkeğin de namusu önemli bence!!!! bir de Uzmantv.com da video izlerken bu konulara denk gelmiştim izlemiştim oradaki jinekologa da bir bak istersen röpörtajını oku canım Allah kolaylık versin şansın yaver gitsin herşey gönlünce olsun :)))
canım benım msj okurken neden bilmıyorum gözlerım dolduu cok güzel yazdın anlattın bı nebzede olsa rahatladımm sağol ... ewt şu bi gercekkı gercek aşik olsa bekarete onem vermezdii ama ben kendımı rahatlatmak içn boyle bı amleıyata karar verdım
:))))))))))))) öldum gülmekten...:1hug: rahipp:))) ay cnm valla cok ihtiyacım vardı buna ALLAH RAZI olsun ne dimm vallaaa dedııgn doktorları araştırcamm aynen ohh olsunnn :)))))))yok tatlım sıkma canını sen sırf erkeğin egosu için bayanları bu duruma düşüren zihniyet utansın diyorum ben sen kafanı ferah tut maddiyatın varsa da git büyük hastanelerde yaptır ameliyatını işlevi bile olmayan bişeyi namus diye dayatıyorlar ya helal diyorum başka ne diyim. istanbuldasın sanırım memorial a ethica ya falan bak ya da büyük hastanelerdeki jinekologlarla görüş muaynehanesi olsun ama hastaneye de bağlı olsun doktorun umarım bu psikolojiden kurtulursun bak demin yine senin için uzman tv yi izledim kağan kocatepe diye bir jinekolog varmış ona da bir bak istersen psikolojik bir suçluluk duyma sakın karşındaki erkekte rahip değil anladığım kadarıyla en azından sen bir hata yapmışsın ve pişmansın ama o övünerek söylemiş yaptığını. demek zamanında o da kız bozmuş ki anlarmış dikiş mi değilmi! hah gülüyorum. anlayamaz canım senin de bağırıp çağırmaya hakkın var nasıl bana güvenmezsin vs vs diye çünkü o adam bunu hak ediyor oh olsun kendin için yap ne yapacaksan :1hug:
:))))))))))))) öldum gülmekten...:1hug: rahipp:))) ay cnm valla cok ihtiyacım vardı buna ALLAH RAZI olsun ne dimm vallaaa dedııgn doktorları araştırcamm aynen ohh olsunnn :)))))))
ya çok zor bi durum, benimki durduğu halde ben ilk gece ilşkide ağladım, hemde allahım yardım et bi aksilik olmasın diye zırıldadım, eşim acıdan sanmış ama korktum bi sorun çıkar diye çocukluk işte cahillik..
ama sevgiline çok kızdım, tamam bakirelik çok önemli benim gözümde ama erkeğinde bakir olması çok önemli, bakir olmayan bi erkek bakire bi kızı aramasın bence...
ne demek diktirenide anlarım, kusura bakma ama demekki önceden ya bi yaşanmışlığı vardı yada blöf yapıyor...
allah yardımcın olsun, umarım bi sorun yaşamazsın..
size katılıyorum bi benzerlerini önceki sayfada yazmıştım arkadasa haklısınız sonuna kadar. üstelik diktirmelik bişeyi anlaması için senin erkek arkadasının KIZ bozması lazım öyle bi şerefsizlik yaptırsa kız istemeye hakkı yok! ve dediğim gibi diktirmeyi Rocco gelsin anlayamaz uzmanlar sadece kadın doğumun ve adli tıp uzmanlarının anlayabildiğini söylüyorlar blöf yapıyor kesin erkekler çok deneyimi zafer gibi görüyor ve senin erkek arkadasın çok egoistmiş belki kan gelmicek ama sen ilk onun olacaksın? hem ünv. öğrencisi diyorsun diktirip para harcama bu adam için (burda demek istediğim bazı durumlarda kan gelmediğini az çok biliyor olabilmesi) gelmedi napim yani 5 parmağın 5ide bir değil falan dersin dedimya bağır çağır hakkın var çünkü sinir oldum erkek arkadasına :umursamaz: