hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

mehfil gidip te dügünden 1 ay once dıktırmıyceksın tabı kı
sanırım dugun gunu veya 1 gun once olmalı
oyle her doktor da o tarz dıkemıyormus valla bıldıgım kadarıyla
dıkkat et kendıne
adam dogulu fılansa bı de bosver sen onu

canım bence insan eşini kandırmamalı, seni o yüzden bırakacaksa da bıraksın.Olan olmuş.Millet neler yaşıyorda bir oralarına dokundurtmuyorlar bu mu namus, değil? Allah yardımcın olsun. O doktorlara da inanma,insanlığa ne estetik amaçlı bir hizmet veriyorlar, ne de tedavi amaçlı? Bu sosyal sorun kullanılıyor bence. Bol bol dua et. Bir ona sığın. Allahım benim karşıma bunu sorun yapmayacak birini çıkar de inancına göre tövbe et.Ne bileyim önce kendini içini ferahlat.
Allah yardımcın olsun canım.
Allah iyi insanları çıkarsın karşına, Selametle olumunekankayizsmile

haklısın belkıde kandırmamalı ewt ama şuanda cıktıgım insan sevdıgım ınsan bunu kabullenemem oolsa öyle bişey dedii diktirenıde anlarım fılan dıyınce benım dünyam başima yıkıldıı ya hiç evlenmıcem yanii ALLAHIM bana yardım etsın kotu bunalımdayım cokk herşeyden herkezden kacar oldumm basitlık de dıyebılırsınız ama ölümü bile düüşndümm ne olursa olsun evlenecegım ınsana bunu soyleyemem dıktırırım bıde kanamazsa ozaman da hayatım mahvolur yaşayamam .. bi insanın hayaıtını karartmak bukadar kolay işte burdan herkez ders cıkarsın kendıne

mehfil gidip te dügünden 1 ay once dıktırmıyceksın tabı kı
sanırım dugun gunu veya 1 gun once olmalı
oyle her doktor da o tarz dıkemıyormus valla bıldıgım kadarıyla
dıkkat et kendıne
adam dogulu fılansa bı de bosver sen onu

ewt 1 gun yada 2 gun once cok sağolun kızlar ıyıkı varsınızzzz

canım bence insan eşini kandırmamalı, seni o yüzden bırakacaksa da bıraksın.Olan olmuş.Millet neler yaşıyorda bir oralarına dokundurtmuyorlar bu mu namus, değil? Allah yardımcın olsun. O doktorlara da inanma,insanlığa ne estetik amaçlı bir hizmet veriyorlar, ne de tedavi amaçlı? Bu sosyal sorun kullanılıyor bence. Bol bol dua et. Bir ona sığın. Allahım benim karşıma bunu sorun yapmayacak birini çıkar de inancına göre tövbe et.Ne bileyim önce kendini içini ferahlat.
Allah yardımcın olsun canım.
Allah iyi insanları çıkarsın karşına, Selametle olumunekankayizsmile

cok sağol cnmm konuştugum doktor bı cok kişiyi dıktım bi sorum yaşamadımm dedii zamanında ve yerınde dıkım olursa kanrmişş.. vicdanlı bı doktor sa para ıcın bunu yapmaz yaparım der yapamaz ozaman ben mahvoldumm .

önsewişme anlamında herseyi yasamışş ama bekaretini koruyan insana kmse dokunmamış demek mi ya bu mantıgı anlayamıyorummm.. biriyle öpüşmek ya da beraber olma arasında cok ciddi bi fark yok bence!! sonuc olarak ikisinde de kendini bi baskasıyla paylasıyosun.. ama oyle bi toplumdayız kiiii! herseyi yapsın ama bekaretini korusun..bi anlamı war mı bununn bnce yoookkkk...

mehfil sakın onceden yaptırma canım
ben o evlenen arkadasa sorucam, sanırım aynı gun dıkılmesı gerekıyor
aylar once gunler once dıkılse acılabılır
doktora soyle duzgun dıksın, eşin nereli? egitim düzeyi ne? insallah sorun cıkmaz canım

mehfil sakın onceden yaptırma canım
ben o evlenen arkadasa sorucam, sanırım aynı gun dıkılmesı gerekıyor
aylar once gunler once dıkılse acılabılır
doktora soyle duzgun dıksın, eşin nereli? egitim düzeyi ne? insallah sorun cıkmaz canım

eşim karadenzli cnm eğitim düzeyi uni işletme okuyor 3, sınıfta.. böyle bişeyı kabul etmezz bende onu kaybetmek ıstemıyorumm napım başka carem yok:KK43: ewt cok yerleri okudum 2 gun once 3 gun once dıkılmesi gerekıoo dıkıldıkten sonrada kontrollere gıdıosunn bakalımm allahıma hergun yalvarıyorum benı bu dertten kurtarsınn .. bana yardımcı oldugun sağol ne kadar mutlu etttınn anlatamamŞeniz

karadeniz mi uuuwwww
2 gun once degıl canım aynı gun veya 1 gun once dıye bılıyorum
gıdıp 2-3 gun once yaptırıp basına ıs alma bence

cok sağol cnmm konuştugum doktor bı cok kişiyi dıktım bi sorum yaşamadımm dedii zamanında ve yerınde dıkım olursa kanrmişş.. vicdanlı bı doktor sa para ıcın bunu yapmaz yaparım der yapamaz ozaman ben mahvoldumm .

Ne ne? Vicdan mı? Kendinize gelin, saflaşmayın!
Bu ülkemizde devirde vicdanı olan bir insanını yaşayabileceğine inanmıyorum. Hele "doktor" olarak.

Forumda dediklerine göre 1 gün önce diktirilmeliymiş. Bende olduğu gibi düğün günü oluşan problemlerin (annemin kaprisleri) yüzünden adamın morali bozulurda 3 gün sonra beklenmedik bir anda ve yerde gerdek gecesinde yapmadığını yaparsa; işiniz zor, Allah kolaylık versin.
Sağlıkça kalın.

Son düzenleme:
haklısın belkıde kandırmamalı ewt ama şuanda cıktıgım insan sevdıgım ınsan bunu kabullenemem oolsa öyle bişey dedii diktirenıde anlarım fılan dıyınce benım dünyam başima yıkıldıı ya hiç evlenmıcem yanii ALLAHIM bana yardım etsın kotu bunalımdayım cokk herşeyden herkezden kacar oldumm basitlık de dıyebılırsınız ama ölümü bile düüşndümm ne olursa olsun evlenecegım ınsana bunu soyleyemem dıktırırım bıde kanamazsa ozaman da hayatım mahvolur yaşayamam .. bi insanın hayaıtını karartmak bukadar kolay işte burdan herkez ders cıkarsın kendıne

arkadaşım inşallah herşey gönlünce olur bir sorun yaşamazsın şu kırmızıyla aldığım kısım zoruma gitti açıkcası. senin sevgilin onu anlayacak kadar profesyonel mi??? madem okadar cinsel deneyimi olmuş senden bakire olmanı isteme hakkı var mı sence? sakın yanlış anlama sana değil lafım bu mantıktaki erkeklere. ayrıca sana bişey söyliyim ben de karadenizliyim ama bekaretini elletmeyipte üstünden 100lerce kişi geçen kızlarmı namuslu oluyor şimdi? benim öyle karadenizli erkek tanıdıklarım var ki olurya bir hata yapmıştır ben de ilk benim olsun isterim ama ona hakkım yok her haltı yedim diyen erkek tanıdıklarım var. ayrıca diktirilen bir zarı eğer işinin ehli yapmışsa şu kadarını söyliyim Rocco gelsin anlayamaz. bu tamamen psikolojine yönelik söylenmiş birşey olabilir. ama asla anlayamaz tabi işinin uzmanı yaparsa :))) opuyorumnanaktan bu ameliyatlar doğuda daha çok yapılıyormuş diye biliyorum oradakiler bile anlamıyor aşiret falan fıstık. kafanı rahat tut bir erkek açılmamış bir gonca istiyorsa önce aynaya bakmalı sonra yola çıkmalı diye birşey okumuştum bu söze katılıyorum. bu lafı söyleyen bir insan eğer aşıksa bekaretine önem vermeyecektir ama tabiki sen yinede diktir kafan rahat olsun canımmm kendine dikkat et :1hug: eğer günahsa dinimizde Allah katında erkeğede günah bu! kadınada! erkeğim deyip işin içinden kimse çıkamaz. en az kadın kadar erkekte kendine hakim olmalı ve en az kadın kadar erkeğin de namusu önemli bence!!!! bir de Uzmantv.com da video izlerken bu konulara denk gelmiştim izlemiştim oradaki jinekologa da bir bak istersen röpörtajını oku canım Allah kolaylık versin şansın yaver gitsin herşey gönlünce olsun :)))

Son düzenleme:
arkadaşım inşallah herşey gönlünce olur bir sorun yaşamazsın şu kırmızıyla aldığım kısım zoruma gitti açıkcası. senin sevgilin onu anlayacak kadar profesyonel mi??? madem okadar cinsel deneyimi olmuş senden bakire olmanı isteme hakkı var mı sence? sakın yanlış anlama sana değil lafım bu mantıktaki erkeklere. ayrıca sana bişey söyliyim ben de karadenizliyim ama bekaretini elletmeyipte üstünden 100lerce kişi geçen kızlarmı namuslu oluyor şimdi? benim öyle karadenizli erkek tanıdıklarım var ki olurya bir hata yapmıştır ben de ilk benim olsun isterim ama ona hakkım yok her haltı yedim diyen erkek tanıdıklarım var. ayrıca diktirilen bir zarı eğer işinin ehli yapmışsa şu kadarını söyliyim Rocco gelsin anlayamaz. bu tamamen psikolojine yönelik söylenmiş birşey olabilir. ama asla anlayamaz tabi işinin uzmanı yaparsa :))) opuyorumnanaktan bu ameliyatlar doğuda daha çok yapılıyormuş diye biliyorum oradakiler bile anlamıyor aşiret falan fıstık. kafanı rahat tut bir erkek açılmamış bir gonca istiyorsa önce aynaya bakmalı sonra yola çıkmalı diye birşey okumuştum bu söze katılıyorum. bu lafı söyleyen bir insan eğer aşıksa bekaretine önem vermeyecektir ama tabiki sen yinede diktir kafan rahat olsun canımmm kendine dikkat et :1hug: eğer günahsa dinimizde Allah katında erkeğede günah bu! kadınada! erkeğim deyip işin içinden kimse çıkamaz. en az kadın kadar erkekte kendine hakim olmalı ve en az kadın kadar erkeğin de namusu önemli bence!!!! bir de Uzmantv.com da video izlerken bu konulara denk gelmiştim izlemiştim oradaki jinekologa da bir bak istersen röpörtajını oku canım Allah kolaylık versin şansın yaver gitsin herşey gönlünce olsun :)))

canım benım msj okurken neden bilmıyorum gözlerım dolduu cok güzel yazdın anlattın bı nebzede olsa rahatladımm sağol ... ewt şu bi gercekkı gercek aşik olsa bekarete onem vermezdii ama ben kendımı rahatlatmak içn boyle bı amleıyata karar verdım

canım benım msj okurken neden bilmıyorum gözlerım dolduu cok güzel yazdın anlattın bı nebzede olsa rahatladımm sağol ... ewt şu bi gercekkı gercek aşik olsa bekarete onem vermezdii ama ben kendımı rahatlatmak içn boyle bı amleıyata karar verdım

yok tatlım sıkma canını sen sırf erkeğin egosu için bayanları bu duruma düşüren zihniyet utansın diyorum ben sen kafanı ferah tut maddiyatın varsa da git büyük hastanelerde yaptır ameliyatını işlevi bile olmayan bişeyi namus diye dayatıyorlar ya helal diyorum başka ne diyim. istanbuldasın sanırım memorial a ethica ya falan bak ya da büyük hastanelerdeki jinekologlarla görüş muaynehanesi olsun ama hastaneye de bağlı olsun doktorun umarım bu psikolojiden kurtulursun bak demin yine senin için uzman tv yi izledim kağan kocatepe diye bir jinekolog varmış ona da bir bak istersen psikolojik bir suçluluk duyma sakın karşındaki erkekte rahip değil anladığım kadarıyla en azından sen bir hata yapmışsın ve pişmansın ama o övünerek söylemiş yaptığını. demek zamanında o da kız bozmuş ki anlarmış dikiş mi değilmi! hah gülüyorum. anlayamaz canım senin de bağırıp çağırmaya hakkın var nasıl bana güvenmezsin vs vs diye çünkü o adam bunu hak ediyor oh olsun kendin için yap ne yapacaksan :1hug:

yok tatlım sıkma canını sen sırf erkeğin egosu için bayanları bu duruma düşüren zihniyet utansın diyorum ben sen kafanı ferah tut maddiyatın varsa da git büyük hastanelerde yaptır ameliyatını işlevi bile olmayan bişeyi namus diye dayatıyorlar ya helal diyorum başka ne diyim. istanbuldasın sanırım memorial a ethica ya falan bak ya da büyük hastanelerdeki jinekologlarla görüş muaynehanesi olsun ama hastaneye de bağlı olsun doktorun umarım bu psikolojiden kurtulursun bak demin yine senin için uzman tv yi izledim kağan kocatepe diye bir jinekolog varmış ona da bir bak istersen psikolojik bir suçluluk duyma sakın karşındaki erkekte rahip değil anladığım kadarıyla en azından sen bir hata yapmışsın ve pişmansın ama o övünerek söylemiş yaptığını. demek zamanında o da kız bozmuş ki anlarmış dikiş mi değilmi! hah gülüyorum. anlayamaz canım senin de bağırıp çağırmaya hakkın var nasıl bana güvenmezsin vs vs diye çünkü o adam bunu hak ediyor oh olsun kendin için yap ne yapacaksan :1hug:
:))))))))))))) öldum gülmekten...:1hug: rahipp:))) ay cnm valla cok ihtiyacım vardı buna ALLAH RAZI olsun ne dimm vallaaa dedııgn doktorları araştırcamm aynen ohh olsunnn :)))))))

:))))))))))))) öldum gülmekten...:1hug: rahipp:))) ay cnm valla cok ihtiyacım vardı buna ALLAH RAZI olsun ne dimm vallaaa dedııgn doktorları araştırcamm aynen ohh olsunnn :)))))))

erkek arkadasına baya bi laf soktum canım ahahah :KK70: ama hakediyor sen git yaptır istediğini yaşa hayatını suçluluk duygunda olmasın o da masum değil yani vicdanını acıtacak bir durum yok ortada bak doktorlara canım :))) :1hug:

ya çok zor bi durum, benimki durduğu halde ben ilk gece ilşkide ağladım, hemde allahım yardım et bi aksilik olmasın diye zırıldadım, eşim acıdan sanmış ama korktum bi sorun çıkar diye çocukluk işte cahillik..
ama sevgiline çok kızdım, tamam bakirelik çok önemli benim gözümde ama erkeğinde bakir olması çok önemli, bakir olmayan bi erkek bakire bi kızı aramasın bence...
ne demek diktirenide anlarım, kusura bakma ama demekki önceden ya bi yaşanmışlığı vardı yada blöf yapıyor...
allah yardımcın olsun, umarım bi sorun yaşamazsın..

öyle iyi anlıyorum ki sizleri
bu olayı yaşamadım yaşamam gerekmez anlamam için
çok sevdiğim kardeşten öte bi arkadaşım yaşadı. hala da travmalarını yaşıyo canım benim.
şerefsizin birinin tecavüzüne maruz kalmış çocuk yaşta korkudan diyememiş kimseye
baba yok başlarında 3 çocukla istanbulda tutunmaya çalışan bi anne..
kendini sahipsiz hisseden ve içinde bulunduğu durumun yükünü taşıyan birini tanıyorum.
sanki o tercih etmiş gibi bu olanları.. bi de utancını yaşıyo, utanması gereken en son insanken..
ben ne kadar desemde bu seni kirleten pisleten bişey değil layık görmüyo kendini kimseye..
doğru düzgün tutunamıyo bi ilişkiye..o bi türlü atamıyodu bu durumu üzerinden.. giden bi şeyi yerine de koymayı çok istiyodu..
diktirmek gibi..
ta ki ben evlenene kadar..
evlenene kadar hiç bi cinsel tecrübem bi yakınlaşmam olmadı karşı cinsle..
övünme meselesi değil kesinlikle
o kadar yakın hissetseydim birine kendimi belki de olurdu..
aslaaa gibi kesin kelimelerim olmadı bu konuda hiç bir zaman..
ben evlendim ve malum gecede kanamam olmadı benim..
kendimi bildiğim halde kötü hissettim.
öyle bi mantıkla yetişrilmişiz ki o an anladım bunu..
rahatsız oldum eşim olmamasına rağmen.
şaşkındım ben sordum ona neden olmadı ki acaba diye.
bu soruyu sorduğum için kızdı eşim bana..
ben senden şüphe etmiyorum eminim.
şart mıdır bi damla kan diye..
gerçekten seven ve güvenen insan namusun
o bi damla kan olmadığını biliyo..
güveniyosa eğer aklına gelmiyo..
allah karşınıza doğru insanları vicdanlı insanları çıkarsın
benim şansım da bu..
arkadaşıma gelince biraz daha rahat hissediyo kendini
benim yaşadığımdan sonra..
keşke bunu yapmak zorunda bırakılmasanız..
siz de olan yaralara bi yara da kendi ellerinizle açmasanız..
bütün bunları kendinizi yalnız mutsuz hissetmiyen kendinize haksızlık etmeyin
diye yazdım.. umarım faydası olur

ya çok zor bi durum, benimki durduğu halde ben ilk gece ilşkide ağladım, hemde allahım yardım et bi aksilik olmasın diye zırıldadım, eşim acıdan sanmış ama korktum bi sorun çıkar diye çocukluk işte cahillik..
ama sevgiline çok kızdım, tamam bakirelik çok önemli benim gözümde ama erkeğinde bakir olması çok önemli, bakir olmayan bi erkek bakire bi kızı aramasın bence...
ne demek diktirenide anlarım, kusura bakma ama demekki önceden ya bi yaşanmışlığı vardı yada blöf yapıyor...
allah yardımcın olsun, umarım bi sorun yaşamazsın..

size katılıyorum bi benzerlerini önceki sayfada yazmıştım arkadasa haklısınız sonuna kadar. üstelik diktirmelik bişeyi anlaması için senin erkek arkadasının KIZ bozması lazım öyle bi şerefsizlik yaptırsa kız istemeye hakkı yok! ve dediğim gibi diktirmeyi Rocco gelsin anlayamaz uzmanlar sadece kadın doğumun ve adli tıp uzmanlarının anlayabildiğini söylüyorlar blöf yapıyor kesin erkekler çok deneyimi zafer gibi görüyor ve senin erkek arkadasın çok egoistmiş belki kan gelmicek ama sen ilk onun olacaksın? hem ünv. öğrencisi diyorsun diktirip para harcama bu adam için :KK70: (burda demek istediğim bazı durumlarda kan gelmediğini az çok biliyor olabilmesi) gelmedi napim yani 5 parmağın 5ide bir değil falan dersin dedimya bağır çağır :KK70: hakkın var çünkü sinir oldum erkek arkadasına :umursamaz:

bi yerde okumuştum ibrahim aşkar sanırm bu operasyonu çok fazla ypıyomuş.

Son düzenleme:
size katılıyorum bi benzerlerini önceki sayfada yazmıştım arkadasa haklısınız sonuna kadar. üstelik diktirmelik bişeyi anlaması için senin erkek arkadasının KIZ bozması lazım öyle bi şerefsizlik yaptırsa kız istemeye hakkı yok! ve dediğim gibi diktirmeyi Rocco gelsin anlayamaz uzmanlar sadece kadın doğumun ve adli tıp uzmanlarının anlayabildiğini söylüyorlar blöf yapıyor kesin erkekler çok deneyimi zafer gibi görüyor ve senin erkek arkadasın çok egoistmiş belki kan gelmicek ama sen ilk onun olacaksın? hem ünv. öğrencisi diyorsun diktirip para harcama bu adam için :KK70: (burda demek istediğim bazı durumlarda kan gelmediğini az çok biliyor olabilmesi) gelmedi napim yani 5 parmağın 5ide bir değil falan dersin dedimya bağır çağır :KK70: hakkın var çünkü sinir oldum erkek arkadasına :umursamaz:

bak diyorum ya biz öyle yetiştirilmişizki, o gece ille kan gelecek, ve caarrttt diye zarın yırtıldığını hissedeceğiz kaydirigubbakcemile3
aman allahım o gecenin tadını bilem alamadım, bi insan acı çekerse ağlar değilmi, ama ben o acıyı bırak takmayı ya kan gelmezse diye ağladım...
bende inancım gereği karşıyım evlilik dışı ilişkilere ama asla kınamıyorum ve böbürlenmiyorum, dünya hali bu kimse kınadığı şeyi yaşamadan can veremez..
erkeklere çok kızıyorum, ne yaani sen yat kalk sonra iki damla kan ara ve BEN ANLARIM DİKİLMİŞ ZARI diye ahkam kes..
allahu teala namuslarınızı iffetlerinizi koruyun diye hem erkeğe hem kadını emretmiştir, sen erkeksin senin için önemli değil dememiştir..
ama saksağan beyinliler, maziideki ilişkilerini bir anda unutup namus abidesi kesiliyorlar..
neyse konuyubölmek istemesemde böldüm, arkadaşdan gelişmeleri bekliyorum...

bir arkadaş dürüstçe söeldi sevdiğine,6 ay sonra evlendıler,amaaa çocuk demişki bir gün acı içinde ağlayarak keşke söylemeseydın,bilmeseydım,diktirseydın demiş,ve çokda seviyor eşini,yanı bu doğal,o yüzden asla sölemeyın,ve durustluk diyoruz,ya itiraf edın kızlar,zorda kalınca hepimiz yalanı olur yanı,tabi en doğurus evlenmden ilişikiye girmemek,ama oluyor ınsan seviyor,sonra yarın bı kavgada hoopp sen zaten kız değildin,hele bide boşanmaya çıkılınca yaa zaten kıznız kız değildi,amannn allaha muhafaza,göze alan varsa dürüst olup sölesin...

X