bilmiyorum tatlım artık doktorlarada inanmaz oldum belki dikmek içinde demiş olabilir diyorum herşeyi düşünür oldum
İnsanın aklına herşey geliyo tatlım haklısın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum tatlım artık doktorlarada inanmaz oldum belki dikmek içinde demiş olabilir diyorum herşeyi düşünür oldum
kızlar bu darlık meselesi.. vajinanın içmi girişi mi??
yani mesela kendi parmagmzla nasıl anlrz dar mı genş mi oldgunu
yasadım canım ..
:S
evet cnm görnmem gerek ... ama muhtemelen ebru hnıma gtcem o zmn hem muayne olurum .. ki muhtemelen daraltmada gerekcek bna .. gttgmde amelytı da olurum die düşünyrm ..
ebru hnm kayıt almıyr cnkü..
yasadgm sehrde de bi doktr buldm ama o sigrtayı da kullnmamz gerek dedi .. onu bi şeklde ailemn ögrenme ihtimali olur die gtmemeyi düşnyrm..
bilemiyrm ebru hnm konusnda tam anlmıyla emn olamayrm ama baska da carem yok yanii ankra da en cok onun adını dydum..
ebru hanımdan yapanlar cok memnun kalmıslar forumdan okudugum kadarıyla bende gorusmustum onunla ve rahatladım baya...banada daraltma olacak...vajınanın ıcınden mı dısınamı daraltmayı hıc bı fıkrım yok
Kızlar selam...İstanbul için önere bileceğiniz bir doktor varmı acaba??
tatlım şişli med yakında düğün varmı?
canım sen aldın mı randevu?sabırsızlıkla bekliyorum.benim düğün durumu seneye mayıs yada birkaç ay daha ilerisi eylül bile olabilir yani.size şimdiden yaptırsam mı?yoksa düğün konusu netleşsin ona göre daha yakın tarihtemi yaptırayım?Ben hiç dr da gitmedim daha
tatlım akın bey sadece işlemden sonra iyileşme sürecini takip etmek için bi kaç kere cagırıyo eğer çok yırtık ve genişleme yoksa vajinada daraltma yapmadan fleb yapiyolar ben korkut beye gittigmde daraltma yapmama gerek yok fleb uygularız dugunden 2 yada 3 gun oncede gelirsen sorun çıkmaz dedi ama ben akın beye gidicem forumda da okudum korkut beye gidenlerin hepsi son dikişte kanaması olmuş ama akın beyin hastalarına bakıyorum kontrollerde dikiş atmadan evlenen bi çok arkadaşımız var hepside olumlu
yaptırıp sonuc alanlar yokmu ya bana kanamıcak gibi gliyoo sankii bole kalı kalıcam ortada gibi gelio cok umtszm cok psmanm :/
canım sen aldın mı randevu?sabırsızlıkla bekliyorum.benim düğün durumu seneye mayıs yada birkaç ay daha ilerisi eylül bile olabilir yani.size şimdiden yaptırsam mı?yoksa düğün konusu netleşsin ona göre daha yakın tarihtemi yaptırayım?Ben hiç dr da gitmedim daha
canım nasıl yanii anlamadım benim ilişkim olmadı sadece biraz girdi ve hemen çekti kan geldi diktirmesek yine kan gelirmi
arkdaşım bnm de mayıs gibi olabilir düğün doktor 1 sene önce de 6 ay önce de tam zamanıdır uygundur dedi bana.bence 3-4 ay öncesi de uygundur