hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

evet cnm görnmem gerek ... ama muhtemelen ebru hnıma gtcem o zmn hem muayne olurum .. ki muhtemelen daraltmada gerekcek bna .. gttgmde amelytı da olurum die düşünyrm ..
ebru hnm kayıt almıyr cnkü..

yasadgm sehrde de bi doktr buldm ama o sigrtayı da kullnmamz gerek dedi .. onu bi şeklde ailemn ögrenme ihtimali olur die gtmemeyi düşnyrm..

evet cnm görnmem gerek ... ama muhtemelen ebru hnıma gtcem o zmn hem muayne olurum .. ki muhtemelen daraltmada gerekcek bna .. gttgmde amelytı da olurum die düşünyrm ..
ebru hnm kayıt almıyr cnkü..

yasadgm sehrde de bi doktr buldm ama o sigrtayı da kullnmamz gerek dedi .. onu bi şeklde ailemn ögrenme ihtimali olur die gtmemeyi düşnyrm..

en iyisi ebru hanım tatlım

bilemiyrm ebru hnm konusnda tam anlmıyla emn olamayrm ama baska da carem yok yanii ankra da en cok onun adını dydum..

ebru hanımdan yapanlar cok memnun kalmıslar forumdan okudugum kadarıyla bende gorusmustum onunla ve rahatladım baya...banada daraltma olacak...vajınanın ıcınden mı dısınamı daraltmayı hıc bı fıkrım yok

tatlım şişli med yakında düğün varmı?

canım sen aldın mı randevu?sabırsızlıkla bekliyorum.benim düğün durumu seneye mayıs yada birkaç ay daha ilerisi eylül bile olabilir yani.size şimdiden yaptırsam mı?yoksa düğün konusu netleşsin ona göre daha yakın tarihtemi yaptırayım?Ben hiç dr da gitmedim daha:KK43:

canım sen aldın mı randevu?sabırsızlıkla bekliyorum.benim düğün durumu seneye mayıs yada birkaç ay daha ilerisi eylül bile olabilir yani.size şimdiden yaptırsam mı?yoksa düğün konusu netleşsin ona göre daha yakın tarihtemi yaptırayım?Ben hiç dr da gitmedim daha:KK43:

bu ayın 11inde gidicem tatlım size yazıcam

tatlım akın bey sadece işlemden sonra iyileşme sürecini takip etmek için bi kaç kere cagırıyo eğer çok yırtık ve genişleme yoksa vajinada daraltma yapmadan fleb yapiyolar ben korkut beye gittigmde daraltma yapmama gerek yok fleb uygularız dugunden 2 yada 3 gun oncede gelirsen sorun çıkmaz dedi ama ben akın beye gidicem forumda da okudum korkut beye gidenlerin hepsi son dikişte kanaması olmuş ama akın beyin hastalarına bakıyorum kontrollerde dikiş atmadan evlenen bi çok arkadaşımız var hepside olumlu

burcu diye bi dr varmıs onu duydunzmuu bakırköydeyms yeri ? o bana güvnlr gldi biraz

yaptırıp sonuc alanlar yokmu ya bana kanamıcak gibi gliyoo sankii bole kalı kalıcam ortada gibi gelio cok umtszm cok psmanm :/

arkdaşım bnm de mayıs gibi olabilir düğün doktor 1 sene önce de 6 ay önce de tam zamanıdır uygundur dedi bana.bence 3-4 ay öncesi de uygundur

Son düzenleme:
canım nasıl yanii anlamadım benim ilişkim olmadı sadece biraz girdi ve hemen çekti kan geldi diktirmesek yine kan gelirmi

kızlar ben de deneyimiminden bahsedeyim

ben pe..is den çok korkuyordum egzersizle aştım bunu.vajinusmustum yani. önce serçe parmak sonra işaret parmak sonra iki parmak soktum. bu egzersiz oluyor vanismus hastaları için ve 2ay kadar sürüyor yani bir anda bu saydıklarımı sokamadım korkak olduğum için..ve kızlığım bozulmadı, eşimle pen..s denemesi yaptık uzun da sürdü. ama ben yine kanamadım . eşimde niye kanamadın demedi, sonra 1 hafta sonra 2. denemeyi yaparken biraz kanadı, kan gördüğümüze şaşırdık. sonra 3. dede kanadı.bu arada egzersize başlamadan önce eşim biraz baskı yaptı hala mı kanamıyo nasıl kurtulcam ben diye ağlamıştım, sonra bir ara hızlı yaptı bir damla kan geldi buna rağmen yırtılmadım ( doktora gitmedim bilmiyorum tam olarak) evlendikten 4 ay sonra egzersize başladım, 2 ay sonra da sonunda yırtıldı..

arkadaşım 1 hafta boyunca her gün kanamış
2 arkadaşım hiç kanamamış

ben uzun süre ilişkiye girmediğimde vajinanın daraldığını hissediyorum, erkekler bu kadar detayı ne bilecek, fazla takıyorsunuz galiba.

Son düzenleme:
arkdaşım bnm de mayıs gibi olabilir düğün doktor 1 sene önce de 6 ay önce de tam zamanıdır uygundur dedi bana.bence 3-4 ay öncesi de uygundur

Canım sen neresi ile görüştün?Her an düşünmekten bıktım artık.Sonuç almayan var mıdır?Yani kontrollere falan gidipte ogün kanaması olmayan var mıdır acaba?Ben pek rastlamadım.Benim daha 1 var düğün olaylarına.Acaba yaptırsamda kurtulsam mı diyorum.Yada düğüne biraz daha yakın zamanda yaptırsam da en azından yakın zamanda daha mı iyi olur bilemedim.Doktora kontrolede gitmedim.Paramı hazırlayıp gitmek istiyorum.Yani gittiğimde olur derse yaptırıp çıkarım.Yok olmaz yakın tarih derse elimde param hazır olur atarım kenara zamanı beklerim.Birde ben 3 4 yıl önce doktora gitmiştim kanama olmadığından dolayı,doktor bana zar yapımın yarım ay şeklinde olduğunu bir ilişki anında belki birgün kanayacağını belkide doğumda ancak bozulacağını söylemişti.Bu işlemi sadece kanama olması için yaptırıcam.Yani kanama olsun o gece stres yaşamıyım.Acaba bu zar yapısında bir sıkıntı olur mu,birde onu düşünüyorum.

X