Bende yazarımBen turgay karakayaya yaptırmıştım. Dışardan bariz bir fark var ama bu tuttuğu anlamı geliyor mu bilmiyorum? Benim kontrolde bayramdan sonra, yazarım burdan sonucu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yazarımBen turgay karakayaya yaptırmıştım. Dışardan bariz bir fark var ama bu tuttuğu anlamı geliyor mu bilmiyorum? Benim kontrolde bayramdan sonra, yazarım burdan sonucu.
Kime yaptırmıştınız?Kızlar merhaba 4 5 ay önce kalıcı yaptirmistim evlendim kanamam oldu merak eden soran vardi son dikis filan olmadı hatta kontrolu bile fotografla yaptı doktor. Bi sıkıntı çıkmadı merak edenlere
Fatih adanacioglunaKime yaptırmıştınız?
Son dikiş atıldı mı? Evlilik öncesi kontrole çağırdı mı?Fatih adanaciogluna
Bu son dikisi isteyen doktorlar bizi kandiriyor mu aklima gelmiyor degilKızlar merhaba 4 5 ay önce kalıcı yaptirmistim evlendim kanamam oldu merak eden soran vardi son dikis filan olmadı hatta kontrolu bile fotografla yaptı doktor. Bi sıkıntı çıkmadı merak edenlere
Gercektenmi insallahhh acaba riske atmamak amaclimi cagiriyorlarmerhaba arkadaşlar çok çok uzun zamandır forma girmiyordum en son nerde yazdım kime yazdım bilmiyorum..
2013 senesinde kalıcı işlem yaptırmıstım. kontrol e cağrılmıstım evlenmeden önce muhakkak kontrole gelmelısınız demıstı ıslemı yapan doktorum.. senelerdir her daim aklımda acabalar ile dönüp durdum. ama kızlar BUGUN NE KONTROL NEDE BAŞKA BİŞEY E GİTMEDEN KANAMAM GERÇEKLEŞTİ.. DARISI İŞLEMİ YAPTIRIP SONUÇ BEKLEYENLERİN BAŞINA..
Sizin adınıza çok sevindim darısı bizlerin başına kime yaptırdınız acaba ?merhaba arkadaşlar çok çok uzun zamandır forma girmiyordum en son nerde yazdım kime yazdım bilmiyorum..
2013 senesinde kalıcı işlem yaptırmıstım. kontrol e cağrılmıstım evlenmeden önce muhakkak kontrole gelmelısınız demıstı ıslemı yapan doktorum.. senelerdir her daim aklımda acabalar ile dönüp durdum. ama kızlar BUGUN NE KONTROL NEDE BAŞKA BİŞEY E GİTMEDEN KANAMAM GERÇEKLEŞTİ.. DARISI İŞLEMİ YAPTIRIP SONUÇ BEKLEYENLERİN BAŞINA..
Son dikiş hiç demedi sadece kontole gelirsin demisti onda da gidemedim whatsaptan fotograf attim olmus dedi ki zaten bakinca belli oluyordu tuttuguSon dikiş atıldı mı? Evlilik öncesi kontrole çağırdı mı?
Kandirmak degil de kendilerine guvenmiyorlar bence tam da bilemiyorum simdi benim yaptirdigim doktor hiç son dikis filan demedi yuzde 90 garanti veriyorum demiştiBu son dikisi isteyen doktorlar bizi kandiriyor mu aklima gelmiyor degil
Son dikiş hiç demedi sadece kontole gelirsin demisti onda da gidemedim whatsaptan fotograf attim olmus dedi ki zaten bakinca belli oluyordu tuttugu
korkut aslan a yaptırmıstım..Sizin adınıza çok sevindim darısı bizlerin başına kime yaptırdınız acaba ?
Benimki farkli şekilde bozulmustu ilk kez yasiyordum yani iliskiyi. Cok zor olduAğrınız oldu mu ? Yoksa ilk kez yaşıyor mu gibiydi? Ne güzel sanırım boşuna kafaya takıyoruz bir çok arkadaşımız güzel sonuçlar almış olumsuz olan pek Yok sanki ya da yazılmıyor
Çok sevindim darısı başımıza kime yaptırmıştınız? İlişki sırasında çok ağrınız oldu mu? İp vb düştü mü? Düğün sırasında oturmanıza kalkmanıza engel oldu mu?kızlar bende dügünden 2 gün önce gecici işlem yaptırdım ve kanamam oldu cok sükür darısı sizeeinsallah kurtulursunuz bu dertten