- 2 Mart 2011
- 1.843
- 250
-
- Konu Sahibi mercimektanes
evet kanıyomuş hemencik o serbest et parçası olduğu için otururken yürürken yatarken yada o an ki haline göre içe doğru yada dışa doğru durabiliyor bende aynı soruyo sordum bana öle söledi doktor hatta dedim yırtılınca olmuyo mu serbest et parçası oda hayır dedi çentiklerde olabiliyor dedi
Aynen şekli zaten muntazam değil öle yusyuvarlak olanlar çok nadir genelde çoğu zarda çentik yada girinti çıkıntı oluyormuş. Ya inanırmısın bende psikopat gibi araştırdım adli tıp verilerini bile inceledim ama orada gördüm benm aklıma hep çentik üçgen mi olur o takılıyordu araştırdım buldum. Şimdi akışına bıraktım diyorm eğer birşey olmuş olsaydı o kadar doktora gittim birisinden biri derdi diye allaha bıraktım artık evlenicem yakında yaşayıp görcem ki şuda var yani bakire olup kanaması olmayan kişi çok fazla yani ama gel gelelim toplum olarak buna odaklandığımız için bu konu bu kadar önemli oluyo ve sorun teşkil ediyoBende hemen kaniyor diye biliyordum dogru biliyormusum dekki oyle anlik bi kanamam olmadi bu bile icimi rahatlatiyor bide dr un dedigi gibi sekline gore degisiyormus goruntusu o yuzden yanlis yoruluyorda olabilirim ben belkide o kadar grintilidegil ben bakis seklinden oyle goruyorum icine bi sey girmeden bi sey olmaz diyor herkes baya arastirdim cunku cok kurcalamamak lazim takinti oluyo sonra akisina birakalim bence
Aynen şekli zaten muntazam değil öle yusyuvarlak olanlar çok nadir genelde çoğu zarda çentik yada girinti çıkıntı oluyormuş. Ya inanırmısın bende psikopat gibi araştırdım adli tıp verilerini bile inceledim ama orada gördüm benm aklıma hep çentik üçgen mi olur o takılıyordu araştırdım buldum. Şimdi akışına bıraktım diyorm eğer birşey olmuş olsaydı o kadar doktora gittim birisinden biri derdi diye allaha bıraktım artık evlenicem yakında yaşayıp görcem ki şuda var yani bakire olup kanaması olmayan kişi çok fazla yani ama gel gelelim toplum olarak buna odaklandığımız için bu konu bu kadar önemli oluyo ve sorun teşkil ediyo
İnşaaallah allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni:) Evet bu duruma takarken resmen nişanlımla uzaklaştık ama artık kulak arkası ediyorum bu konuyu yaşamaya bakıyorum Evet herkes öle diyor kolay değil diyolar ama kazara bozulanlarda var onlarıda anlamıyorumO kadar doktordan onay almissin artik takma bence ve dedigin gibi girintli cikintili turleri var bende gordum bende artik arastirip bakmak istemiyorum benim suan evlenme durumum yok ama zamani gelince goruruz dedigin gibi kanamayan turlerde var ani yasayip bu gunumuzu zehir etmemek en dogrusu
Hatta burda okmustum biri daha cok tamiyomus hatta mast. Yapiyomus bekarken evlenmis hicte oyle kolay degilmis yirtilmasi yazmis kafama taktigima uzuluyorum yazmis bosuna kendimizi yiyoruz
Bu konuyu beynimizde kapatalim bence
Bu arada allah mesut etsin darisi benim basima
İnşaaallah allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni:) Evet bu duruma takarken resmen nişanlımla uzaklaştık ama artık kulak arkası ediyorum bu konuyu yaşamaya bakıyorum Evet herkes öle diyor kolay değil diyolar ama kazara bozulanlarda var onlarıda anlamıyorum
Yani bende duymadım sonuçta dediğin gibi bakire kalmazdı ama kimi zarlar çok ince oluyormuş onlar yırtılabiliyomuş mesela benm bi tarfı kalın bi tarafı ince bölede olabiliyor. Ama kaşımakla silmekle yada sporla bozulcak birşey değilmiş çapından daha geniş birşey girmesi gerekiyorAmin insallah
Ama soyle dusunnek lazim cok sert dusenler var sporda yada kazada bale gibi danslarda bacak acanlar seyinin ustune hop diye oturanlar v.s v.s o zaman bakire insan kalmazdi dimi ki bi sekilde duyulurdu kizlar spor yaparken dikkat etsin denirdi kasimayin hoplamayin denirdi ama boyle bi sey yok sen duydun mu hic ben duymadim
Yani bende duymadım sonuçta dediğin gibi bakire kalmazdı ama kimi zarlar çok ince oluyormuş onlar yırtılabiliyomuş mesela benm bi tarfı kalın bi tarafı ince bölede olabiliyor. Ama kaşımakla silmekle yada sporla bozulcak birşey değilmiş çapından daha geniş birşey girmesi gerekiyor
Al bendende o kadar yok zaten kalınlığı ince aynen dediğin gibi su akar yolunu bulur valla kaç aydır kafamda hayattan zevk alamaz oldum ki ne şen şakrak biriydim artık yüzüm sirke satıyo birşey yaşasam içim gam yemicek vallahi ama yok anam yok yaniBi videoda dinlemistim kagidin ortasindaki degigi genisletnek icin capindan buyuk bisey sokmaniz gerekiyor aynen boyle bi sey demisti ki matikende boyle orayi gericek bi sey olmali bu arada benimde bi tarafi ince gibi bi tarafi kalin gibi gordugum kadariyla ama o incelik capi degil kalinligidir bence
Aman hic takmayanlar daha rahat takmayalim bosver su akar yolunu bulur sıkildim bunu dusunmekten
Al bendende o kadar yok zaten kalınlığı ince aynen dediğin gibi su akar yolunu bulur valla kaç aydır kafamda hayattan zevk alamaz oldum ki ne şen şakrak biriydim artık yüzüm sirke satıyo birşey yaşasam içim gam yemicek vallahi ama yok anam yok yani
Ağustosta düğün daha var malesefTakma hic kafana nisanliligin tadini cikart bi sey olmayacak hersey guzel gidecek de dugun ne zaman
Ağustosta düğün daha var malesefsendede birşey yoktur bence yani bende aynı şikayetten gittim birşey yok dedi sendede yoktur o yüzden :)
İçin ferah olsun aynen öle kurcalamadıktan sonra birşey olmaz :)Daha varmis hayirlisi olsun
Bencede allahin izniyle bi sey yoktur diye dusunuyorum bi ara bakinca korktum ama yorulayamadigimiz icin kendi kendimize kuruntu yapiyoruz aslinda hic bakmiycan kafan rahat olacak ama yanlis bi hareket yapmadigim icin icim rahat yani biriyle bi sey yasamadim icinede bisey sokup kurcalamadim parmakta atmadim bunlarmis zaten bozan o yuzden icim ferahliyo :)
İçin ferah olsun aynen öle kurcalamadıktan sonra birşey olmaz :)
Evettt anı yaşıyoruz :)) inşallah diyelimAynen canim bu konuyu burda kapatiyoruz ve ani yasiyoruz
Evettt anı yaşıyoruz :)) inşallah diyelim
Ay çok sevindim canım benim valla aklına takılan birşey varsa sorabilirsin bu kadar doktordan sonra baya bilgi sahibi oldum :)İnsallah allah guzel gunler nasip etsin
Bu arada seninle konusmak iyi geldi biraz daha rahatladim sagol
Ay çok sevindim canım benim valla aklına takılan birşey varsa sorabilirsin bu kadar doktordan sonra baya bilgi sahibi oldum :)
Tamam canım ne zaman istersen :)Şimdilik baska bisey yok ama olursa sorarim :)
merhabalar aynı takıntıyı ben de yaptım bu takıntıdan kurtulabildiniz mi ben de sizin gibi peçeteyle sildiğimde kan gördüm doktora gittim ama kafamdan atamadım tekrardan başka bi doktora gitmeli miyim artık doktordan bile korkar oldum bir de muayeneyi hastanede mi yoksa özel muayenelerde mi oldunuz. Ben 6 ay öncesinde bir rahatsızlık geçirdim vajinamda aşırı yanma ve kaşınma vardı bende sürekli kaşıdım cahilce işte çünkü başıma ilk defa böle bir şey geldi. Ve ben tahrişten dolayı orayı kanattım ama çok küçük nokta nokta. Daha sonra çocukluğumuzdan beri hymen konusunda gerek aile gerek toplumsal baskılardan dolayı korkutalark yetiştirildiğimizden dolayı bende bir korku oldu ve o bölgeyi araştırmaya başladım ki 24 yıldır orası benim için gizli bir kutuydu.Daha sonra bir sitede kendimizin ayna yordamıyla görebileceğimiz yazıyordu bende bir gün bir cesaret baktım. Ve Orası küçük bir delik ve etrafı sanki parçalı gibi duruyordu. O kadar çok korktum ki elim ayağım titredi.Çünkü öle bir şey olmuş olsa bunu nasıl açıklarım nişanlıyım evlenicem bunu karşımdaaki insana nasıl sölerim bana inanır mı inanmaz mı bir sürü senaryo kurdum kafamda ve daha çok araştırdım okudukça korktum. Daha sonra bir doktora gittim özel klinikti kontrol etti birşey yok dedi normal dedi bu sefer içime kurt düştü acaba benim gördüğüm yapıyı gördü mü diye sonra tekrar gittim foto çekti o şekilde anlattı ama benim kafamda hep o etler nie öle üçgen üçgen duruyo (2 tane) bunu kafamdan atamadım hangi doktora gittiysem hepsi normal kanayacak türden dedi yolladılar beni nişanlımıda götürdüm giderken oda bişrey olmadığını duydu. En sonunda bir doktora gittim bana imada bulundu birşey yaşadın da mı bu kadar takıyosun korkuyosun dedi bu beni daha çok üzdü çünkü birşey yaşamış olsam bunun bilincinde olurum ve doktor doktor gezmezdim.ve dikim yapan bir doktorla görüşmem daha sağlıklı olucakmış çünkü kendisi pek anlamıyormuş. Gittim dikim yapan doktorada gittim hatta gittiğim doktor bakar bakmaz neye takıldığımı anladı o et parçacıklarının et fazlalığı olduğunu söledi ve onların oluşumunun doğal doğuştan olduğunu söyledi hiç bir sorun olmadığını ilişkimdede %100 kanamamın olucağını söyledi. Bunlara rağmen bende şu var ben kafamdan atamıyorum neden ben ?neden orası öle? ya doktorlar yalan sölüyorsa ? ya anlamamışlarsa? o etleri vucudumda istemiyorum mesela aklıma geldikçe sürekli ayağa kalkıp volta atıyorum kalbim sıkışıyo ve titriyorum ve şu 1 haftadır gece uyuyorum bu konu kafamda rüyamda bile sanki beynim bunu düşünüyor sabah kalktığımda bacaklarım kitli oluyo ve yine aynı düşünceler oluyo. Benim gibi olanlar var mı? Sevgili Kadınlar klübü üyeleri.