- Konu Sahibi mercimektanes
aynı takıntıları ben de su an yaşamaktayım doktora gittim demişsiniz dktora ne diyeceğimi de bilemiyorum bu güne kadar benim de kimseyle ilşkim olmadı ama doktora saçma sorular sorarım beni tersler diye korkuyorum siz hangi şehirde muayne olmuştunuz bir de özel hastanede mi yoksa özel muayehanelerde miBenimde yıllar önce bi sevgilim vardı onun sen çok iyi bi insansın hakkını helal et demesinden sonra ki aramızda hiç birşey geçmediği halde takıntı yapmıştım acaba bana ilaç felan içirip bayıltıp tecavüzmü etti de bana yıllar sonra bunu diyo demiştim bende senin gibi vajinamı inceleyip duruyodum kadınlar klübünde yazdım felan ama hastalık gibi olmuştu acaba beni bayıltıp birşey mi yaptı acaba şöyle mi böyle mi diye.bende de senin dediğin gibi doğal çentik varmış 1 yerde ufak biyerdi 10tanr felan doktora gittim buyüzden hepsi hiçbişey yok dedi ama hala takıntı yapıyodum bunu psikolojim bozulmuştu resmen tekrar tekrar doktorlara gittim büyüteç kamera ile baktı doktor oda bana bu durumu şöyle açıkladı dudağını düşün bazısı kalemle çizilmiş gibi simetrik dümdüzdür bazılarında üst dudağın bi kenarı daha uzundur yada daha girintilidir dedi ama bu dudağa sen diyemezsin ki dudağın normal değil diye dedi. Yani o kızlık zarının deliği kimisinde küçücük ve sınırları çok düzgün kimisinde girintili çıkıntılı olabilirmiş. Ben ondan sonra takmayacam dedim çünkü bu bir obsesif bir hal alıyor kısır döngüye giriyorsun. Ve kızlık zarı öyle kolay yırtılacak birşey değil evlendikten sonra anladım 2hafta boyunca tam olarak ilişkiye giremedim bu sefer bende vajinusmus var asla yapamicam diye düşünüp bunu takıntı yaptım.çok şükür o takıntımdan da eşimin sayesinde kurtuldum. Yardım almanız doğru bir yaklaşım olmuş ben o dönem kendi kendimi çok fazla yıpratmıştım sonrasında dedimki 15 tane doktor yanlış görüyor biliyor olamaz birşey yok diyolarsa yoktur :))