HYmen takıntısı

Benimde yıllar önce bi sevgilim vardı onun sen çok iyi bi insansın hakkını helal et demesinden sonra ki aramızda hiç birşey geçmediği halde takıntı yapmıştım acaba bana ilaç felan içirip bayıltıp tecavüzmü etti de bana yıllar sonra bunu diyo demiştim bende senin gibi vajinamı inceleyip duruyodum kadınlar klübünde yazdım felan ama hastalık gibi olmuştu acaba beni bayıltıp birşey mi yaptı acaba şöyle mi böyle mi diye.bende de senin dediğin gibi doğal çentik varmış 1 yerde ufak biyerdi 10tanr felan doktora gittim buyüzden hepsi hiçbişey yok dedi ama hala takıntı yapıyodum bunu psikolojim bozulmuştu resmen tekrar tekrar doktorlara gittim büyüteç kamera ile baktı doktor oda bana bu durumu şöyle açıkladı dudağını düşün bazısı kalemle çizilmiş gibi simetrik dümdüzdür bazılarında üst dudağın bi kenarı daha uzundur yada daha girintilidir dedi ama bu dudağa sen diyemezsin ki dudağın normal değil diye dedi. Yani o kızlık zarının deliği kimisinde küçücük ve sınırları çok düzgün kimisinde girintili çıkıntılı olabilirmiş. Ben ondan sonra takmayacam dedim çünkü bu bir obsesif bir hal alıyor kısır döngüye giriyorsun. Ve kızlık zarı öyle kolay yırtılacak birşey değil evlendikten sonra anladım 2hafta boyunca tam olarak ilişkiye giremedim bu sefer bende vajinusmus var asla yapamicam diye düşünüp bunu takıntı yaptım.çok şükür o takıntımdan da eşimin sayesinde kurtuldum. Yardım almanız doğru bir yaklaşım olmuş ben o dönem kendi kendimi çok fazla yıpratmıştım sonrasında dedimki 15 tane doktor yanlış görüyor biliyor olamaz birşey yok diyolarsa yoktur :))
aynı takıntıları ben de su an yaşamaktayım doktora gittim demişsiniz dktora ne diyeceğimi de bilemiyorum bu güne kadar benim de kimseyle ilşkim olmadı ama doktora saçma sorular sorarım beni tersler diye korkuyorum siz hangi şehirde muayne olmuştunuz bir de özel hastanede mi yoksa özel muayehanelerde mi

aynı takıntıları ben de su an yaşamaktayım doktora gittim demişsiniz dktora ne diyeceğimi de bilemiyorum bu güne kadar benim de kimseyle ilşkim olmadı ama doktora saçma sorular sorarım beni tersler diye korkuyorum siz hangi şehirde muayne olmuştunuz bir de özel hastanede mi yoksa özel muayehanelerde mi
Ya bende senin gibiyim. Parmağın gireceği kadar delik var ve centikler var. Doktora gittim hiç bir sorun yok dedi ama imalı imalı konuştu neden bu kadar takiyosun birşey mi yaşadın gibisinden. Regl olurken küçük o delik bayağı genisliyor. Ikınırken de çok geniş oluyor. Ikınırken baş parmağın gireceği kadar boşluğun olması normal mi diyorum o kadar taktım ki kafama uyuyamıyorum ders çalışamıyorum. Normalde serçe parmagim kadar delikli ve centikliyken ıkındığımda delik şişe kapağı kadar genişliyor.vajina esnek olduğu için kızlık zarı da esnek oluyormuş bundan dolayıymis ama doktor sadece bozuk değil dedi hiç birsey söylemedi. Benim kafama takılan şeyse bu kadar genişlemesi normal mi ikinirken

Ya bende senin gibiyim. Parmağın gireceği kadar delik var ve centikler var. Doktora gittim hiç bir sorun yok dedi ama imalı imalı konuştu neden bu kadar takiyosun birşey mi yaşadın gibisinden. Regl olurken küçük o delik bayağı genisliyor. Ikınırken de çok geniş oluyor. Ikınırken baş parmağın gireceği kadar boşluğun olması normal mi diyorum o kadar taktım ki kafama uyuyamıyorum ders çalışamıyorum. Normalde serçe parmagim kadar delikli ve centikliyken ıkındığımda delik şişe kapağı kadar genişliyor.vajina esnek olduğu için kızlık zarı da esnek oluyormuş bundan dolayıymis ama doktor sadece bozuk değil dedi hiç birsey söylemedi. Benim kafama takılan şeyse bu kadar genişlemesi normal mi ikinirken
Benimde oyle baktgm zamn benziyo dediginize basimdan bilimcsizce yaptgm bir hata gecti muayene oldum sorun yokmus ama yinede halen k9rkum var

. Ben 6 ay öncesinde bir rahatsızlık geçirdim vajinamda aşırı yanma ve kaşınma vardı bende sürekli kaşıdım cahilce işte çünkü başıma ilk defa böle bir şey geldi. Ve ben tahrişten dolayı orayı kanattım ama çok küçük nokta nokta. Daha sonra çocukluğumuzdan beri hymen konusunda gerek aile gerek toplumsal baskılardan dolayı korkutalark yetiştirildiğimizden dolayı bende bir korku oldu ve o bölgeyi araştırmaya başladım ki 24 yıldır orası benim için gizli bir kutuydu.Daha sonra bir sitede kendimizin ayna yordamıyla görebileceğimiz yazıyordu bende bir gün bir cesaret baktım. Ve Orası küçük bir delik ve etrafı sanki parçalı gibi duruyordu. O kadar çok korktum ki elim ayağım titredi.Çünkü öle bir şey olmuş olsa bunu nasıl açıklarım nişanlıyım evlenicem bunu karşımdaaki insana nasıl sölerim bana inanır mı inanmaz mı bir sürü senaryo kurdum kafamda ve daha çok araştırdım okudukça korktum. Daha sonra bir doktora gittim özel klinikti kontrol etti birşey yok dedi normal dedi bu sefer içime kurt düştü acaba benim gördüğüm yapıyı gördü mü diye sonra tekrar gittim foto çekti o şekilde anlattı ama benim kafamda hep o etler nie öle üçgen üçgen duruyo (2 tane) bunu kafamdan atamadım hangi doktora gittiysem hepsi normal kanayacak türden dedi yolladılar beni nişanlımıda götürdüm giderken oda bişrey olmadığını duydu. En sonunda bir doktora gittim bana imada bulundu birşey yaşadın da mı bu kadar takıyosun korkuyosun dedi bu beni daha çok üzdü çünkü birşey yaşamış olsam bunun bilincinde olurum ve doktor doktor gezmezdim.ve dikim yapan bir doktorla görüşmem daha sağlıklı olucakmış çünkü kendisi pek anlamıyormuş. Gittim dikim yapan doktorada gittim hatta gittiğim doktor bakar bakmaz neye takıldığımı anladı o et parçacıklarının et fazlalığı olduğunu söledi ve onların oluşumunun doğal doğuştan olduğunu söyledi hiç bir sorun olmadığını ilişkimdede %100 kanamamın olucağını söyledi. Bunlara rağmen bende şu var ben kafamdan atamıyorum neden ben ?neden orası öle? ya doktorlar yalan sölüyorsa ? ya anlamamışlarsa? o etleri vucudumda istemiyorum mesela aklıma geldikçe sürekli ayağa kalkıp volta atıyorum kalbim sıkışıyo ve titriyorum ve şu 1 haftadır gece uyuyorum bu konu kafamda rüyamda bile sanki beynim bunu düşünüyor sabah kalktığımda bacaklarım kitli oluyo ve yine aynı düşünceler oluyo. Benim gibi olanlar var mı? Sevgili Kadınlar klübü üyeleri.
Doktor doktor gezip vajinanıza baktıracağınıza keşke bir psikiyatıra gidip kafanıza baktırsaydınız.. Size ne söylediler nasıl etkilemişler sizi anlayamadım.. Nasıl bir korku bu.. Rica ediyorum kendinizi hırpalamaktan vazgeçin hastalıklı düşünüyorsunuz çok net ortada.. Bence gidin bir uzmandan yardım alın..

. Ben 6 ay öncesinde bir rahatsızlık geçirdim vajinamda aşırı yanma ve kaşınma vardı bende sürekli kaşıdım cahilce işte çünkü başıma ilk defa böle bir şey geldi. Ve ben tahrişten dolayı orayı kanattım ama çok küçük nokta nokta. Daha sonra çocukluğumuzdan beri hymen konusunda gerek aile gerek toplumsal baskılardan dolayı korkutalark yetiştirildiğimizden dolayı bende bir korku oldu ve o bölgeyi araştırmaya başladım ki 24 yıldır orası benim için gizli bir kutuydu.Daha sonra bir sitede kendimizin ayna yordamıyla görebileceğimiz yazıyordu bende bir gün bir cesaret baktım. Ve Orası küçük bir delik ve etrafı sanki parçalı gibi duruyordu. O kadar çok korktum ki elim ayağım titredi.Çünkü öle bir şey olmuş olsa bunu nasıl açıklarım nişanlıyım evlenicem bunu karşımdaaki insana nasıl sölerim bana inanır mı inanmaz mı bir sürü senaryo kurdum kafamda ve daha çok araştırdım okudukça korktum. Daha sonra bir doktora gittim özel klinikti kontrol etti birşey yok dedi normal dedi bu sefer içime kurt düştü acaba benim gördüğüm yapıyı gördü mü diye sonra tekrar gittim foto çekti o şekilde anlattı ama benim kafamda hep o etler nie öle üçgen üçgen duruyo (2 tane) bunu kafamdan atamadım hangi doktora gittiysem hepsi normal kanayacak türden dedi yolladılar beni nişanlımıda götürdüm giderken oda bişrey olmadığını duydu. En sonunda bir doktora gittim bana imada bulundu birşey yaşadın da mı bu kadar takıyosun korkuyosun dedi bu beni daha çok üzdü çünkü birşey yaşamış olsam bunun bilincinde olurum ve doktor doktor gezmezdim.ve dikim yapan bir doktorla görüşmem daha sağlıklı olucakmış çünkü kendisi pek anlamıyormuş. Gittim dikim yapan doktorada gittim hatta gittiğim doktor bakar bakmaz neye takıldığımı anladı o et parçacıklarının et fazlalığı olduğunu söledi ve onların oluşumunun doğal doğuştan olduğunu söyledi hiç bir sorun olmadığını ilişkimdede %100 kanamamın olucağını söyledi. Bunlara rağmen bende şu var ben kafamdan atamıyorum neden ben ?neden orası öle? ya doktorlar yalan sölüyorsa ? ya anlamamışlarsa? o etleri vucudumda istemiyorum mesela aklıma geldikçe sürekli ayağa kalkıp volta atıyorum kalbim sıkışıyo ve titriyorum ve şu 1 haftadır gece uyuyorum bu konu kafamda rüyamda bile sanki beynim bunu düşünüyor sabah kalktığımda bacaklarım kitli oluyo ve yine aynı düşünceler oluyo. Benim gibi olanlar var mı? Sevgili Kadınlar klübü üyeleri.
Arkadaşım alt tarafı bir zar. Onun tek görevi enfeksiyon oluşumunu engellemek vajina girişini korumak. Başka bir görev yükleme ona. Ayrıca geçmişin seni ilgilendirir. Bir şey yaşasan da yaşamasan da kimseye bir şeyi kanıtlamak zorunda değilsin ki sen yaşamamışsın. Namusuna mı ikna etmeye çalışacaksın? Sana inanmayacak adamla zaten evlenme. Yahu ben gittim kendi rızamla hymen zarımı aldırdım kocama sormadım bile. Çünkü bu benim vücudum ve o benle hayatını yaşamayı seçtiyse bana saygı duymak zorunda. Aynı şekilde bende ona. Bunlar kafaya takılacak şeyler asla değil. Bence asıl problem senin bunu takıntı haline getirmen. Kesinlikle psikolojik destek almalısın. Obsesif bir durumun var

Konuyu yıllar önce açmışsınız. Bilemiyorum sağlıklı bir cinsel yaşamınız var mı?

Ancak şunu demek için geldim.

Namus gerçekten önemli bir konu. Bir kadın yada erkek kendisini korumalı, yanlış insanların olur olmaz herkesin elleri ile bedenleri birleşmemeli.

Şöyle ki yarın bir gün evlat yetiştireceksiniz. Namus ile zarın arasındakş farkı önce kendinizin idrak etmesini sonrasında da toplumda böyle bir kanama korkusu yaşamadan yetiştireceğinşz evlatlar olsun. Namus bir zar değildir, duyuyoruz görüyoruz o zarı geçmeden namusunu hiçe sayan nice kadın nice erkek var. Kimseyle birlikte olmamış mı oluyor? Yada kimseye eli bile değmeyen kızın kanaması olmayınca namussuzlukla yargılanması haktan reva mı?

Kimden ne cevap aldınız okumadım ama şunu söyleyebilirim, kızlık zarı ‘sosyal’ bir oluşumdur. Zaten yırtıklı bir yapıya sahiptir ve kadınların çoğunda kanama olmayacağı gibi, az da olabilir, çok sonra da olabilir, doğumda da olabilir. Cinsel ilişki sonrası kanamanızın çok olması da zarınızın ‘patladığı’ anlamına gelmez. Zaten esnek ve delikli bir yapı patlamaz. Korku, endişe veya hazır olmamanızdan dolayı vajina içinde yapılar yırtılır ve bu iyi bir şey değildir. Cinselliğinizden korkmayın, et parçası diye bahsettiğiniz kısım vulva ayrıca herkesin farklı olabilir o etler bu sizin bedeniniz. Kaldı ki kendini yargılayacak tek insan sizsiniz. Biriyle hayatınızı birleştirecek olursanız cahil birini bulmayın bu size asla sıkıntı olmaz. Sevdikten sonra zar meselesine takılmak tamamen toplum baskısı ve erkeklerin egomanyası. Rayka Kumruyu takip etmenizi öneririm, sizi gerçeklerle tanıştaracaktır.

Özel hastaneye git ben orda olmuştum muayene

X