HYmen takıntısı

aynı takıntıları ben de su an yaşamaktayım doktora gittim demişsiniz dktora ne diyeceğimi de bilemiyorum bu güne kadar benim de kimseyle ilşkim olmadı ama doktora saçma sorular sorarım beni tersler diye korkuyorum siz hangi şehirde muayne olmuştunuz bir de özel hastanede mi yoksa özel muayehanelerde mi

Ya bende senin gibiyim. Parmağın gireceği kadar delik var ve centikler var. Doktora gittim hiç bir sorun yok dedi ama imalı imalı konuştu neden bu kadar takiyosun birşey mi yaşadın gibisinden. Regl olurken küçük o delik bayağı genisliyor. Ikınırken de çok geniş oluyor. Ikınırken baş parmağın gireceği kadar boşluğun olması normal mi diyorum o kadar taktım ki kafama uyuyamıyorum ders çalışamıyorum. Normalde serçe parmagim kadar delikli ve centikliyken ıkındığımda delik şişe kapağı kadar genişliyor.vajina esnek olduğu için kızlık zarı da esnek oluyormuş bundan dolayıymis ama doktor sadece bozuk değil dedi hiç birsey söylemedi. Benim kafama takılan şeyse bu kadar genişlemesi normal mi ikinirken

Benimde oyle baktgm zamn benziyo dediginize basimdan bilimcsizce yaptgm bir hata gecti muayene oldum sorun yokmus ama yinede halen k9rkum var

Doktor doktor gezip vajinanıza baktıracağınıza keşke bir psikiyatıra gidip kafanıza baktırsaydınız.. Size ne söylediler nasıl etkilemişler sizi anlayamadım.. Nasıl bir korku bu.. Rica ediyorum kendinizi hırpalamaktan vazgeçin hastalıklı düşünüyorsunuz çok net ortada.. Bence gidin bir uzmandan yardım alın..

Arkadaşım alt tarafı bir zar. Onun tek görevi enfeksiyon oluşumunu engellemek vajina girişini korumak. Başka bir görev yükleme ona. Ayrıca geçmişin seni ilgilendirir. Bir şey yaşasan da yaşamasan da kimseye bir şeyi kanıtlamak zorunda değilsin ki sen yaşamamışsın. Namusuna mı ikna etmeye çalışacaksın? Sana inanmayacak adamla zaten evlenme. Yahu ben gittim kendi rızamla hymen zarımı aldırdım kocama sormadım bile. Çünkü bu benim vücudum ve o benle hayatını yaşamayı seçtiyse bana saygı duymak zorunda. Aynı şekilde bende ona. Bunlar kafaya takılacak şeyler asla değil. Bence asıl problem senin bunu takıntı haline getirmen. Kesinlikle psikolojik destek almalısın. Obsesif bir durumun var

Konuyu yıllar önce açmışsınız. Bilemiyorum sağlıklı bir cinsel yaşamınız var mı?

Ancak şunu demek için geldim.

Namus gerçekten önemli bir konu. Bir kadın yada erkek kendisini korumalı, yanlış insanların olur olmaz herkesin elleri ile bedenleri birleşmemeli.

Şöyle ki yarın bir gün evlat yetiştireceksiniz. Namus ile zarın arasındakş farkı önce kendinizin idrak etmesini sonrasında da toplumda böyle bir kanama korkusu yaşamadan yetiştireceğinşz evlatlar olsun. Namus bir zar değildir, duyuyoruz görüyoruz o zarı geçmeden namusunu hiçe sayan nice kadın nice erkek var. Kimseyle birlikte olmamış mı oluyor? Yada kimseye eli bile değmeyen kızın kanaması olmayınca namussuzlukla yargılanması haktan reva mı?

Kimden ne cevap aldınız okumadım ama şunu söyleyebilirim, kızlık zarı ‘sosyal’ bir oluşumdur. Zaten yırtıklı bir yapıya sahiptir ve kadınların çoğunda kanama olmayacağı gibi, az da olabilir, çok sonra da olabilir, doğumda da olabilir. Cinsel ilişki sonrası kanamanızın çok olması da zarınızın ‘patladığı’ anlamına gelmez. Zaten esnek ve delikli bir yapı patlamaz. Korku, endişe veya hazır olmamanızdan dolayı vajina içinde yapılar yırtılır ve bu iyi bir şey değildir. Cinselliğinizden korkmayın, et parçası diye bahsettiğiniz kısım vulva ayrıca herkesin farklı olabilir o etler bu sizin bedeniniz. Kaldı ki kendini yargılayacak tek insan sizsiniz. Biriyle hayatınızı birleştirecek olursanız cahil birini bulmayın bu size asla sıkıntı olmaz. Sevdikten sonra zar meselesine takılmak tamamen toplum baskısı ve erkeklerin egomanyası. Rayka Kumruyu takip etmenizi öneririm, sizi gerçeklerle tanıştaracaktır.

Özel hastaneye git ben orda olmuştum muayene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…