- 22 Ağustos 2016
- 33
- 3
-
- Konu Sahibi mercimektanes
Evet sordum sanırım kişisel yargılarım yada ileride yaşayabileceğim kötü zamanları düşünüp korktum psikolojik destk alıyorum anksiyete bozukluğu var yani kaygı bozukluğu.
Zar zor götürdüm seninle gidersem rahatlıcam dedim tamam dedi gittik muayne oldm hiç birşey yok dedi doktor herşey normal dedi oda bak ben demiştim dedi. Evet ama benim zarım Anüler tipte sadeece aşağı tarafında 2 tane üçgen fazlalık et parçası var ve onların oluşum yeri biraaz oyuntulu doğal çentik deniyormuş. ve oralardan kanaman olucak dedi doktor . Bilmiyorum sürekli kendimi beynimin içinde asıp kesiyorum neden öle orası diyeTamam ozaman.
Tedavini aksatma.
1. Her kadinda ilk gece kan gelmez.
2. Kaşimakla hymen yirtilmaz
Nişanlin bu duruma ne diyor?
Zar zor götürdüm seninle gidersem rahatlıcam dedim tamam dedi gittik muayne oldm hiç birşey yok dedi doktor herşey normal dedi oda bak ben demiştim dedi. Evet ama benim zarım Anüler tipte sadeece aşağı tarafında 2 tane üçgen fazlalık et parçası var ve onların oluşum yeri biraaz oyuntulu doğal çentik deniyormuş. ve oralardan kanaman olucak dedi doktor . Bilmiyorum sürekli kendimi beynimin içinde asıp kesiyorum neden öle orası diye
yok yok uğraşmıyorum zaten 6 kez muayne oldum birde paronoya yapıp inanmıyorum oda bir sorun mesela yani benim sanki doktor da onlardan daha iyi bilcekmişim gibi saçma sapan düşüncelere kapılıyorum. doktorların sölediklerinden en olmayan şeyi cımbızla çekip alıyorum yani genele değil ayrıntı olan cümleye takılıyorum.Bu konuyuda piskologunla konuş. Ama sakin aksatma.
Kendini bukadar kasarsan bak vajinusmus olursun.
Istersen burdaki vajinusmus konularini oku.
Demek istedigim fazla ugraşma oranla.
zateb burada okuduğum şeyler beni teleşlandırdı peçeteyle sildim şöyle oldu düştüm şöyle oldu hiç bişey yaşamadım ama muayne oldm yırtık varmış bunları okumaktan paronaya oldu
Benimde yıllar önce bi sevgilim vardı onun sen çok iyi bi insansın hakkını helal et demesinden sonra ki aramızda hiç birşey geçmediği halde takıntı yapmıştım acaba bana ilaç felan içirip bayıltıp tecavüzmü etti de bana yıllar sonra bunu diyo demiştim bende senin gibi vajinamı inceleyip duruyodum kadınlar klübünde yazdım felan ama hastalık gibi olmuştu acaba beni bayıltıp birşey mi yaptı acaba şöyle mi böyle mi diye.bende de senin dediğin gibi doğal çentik varmış 1 yerde ufak biyerdi 10tanr felan doktora gittim buyüzden hepsi hiçbişey yok dedi ama hala takıntı yapıyodum bunu psikolojim bozulmuştu resmen tekrar tekrar doktorlara gittim büyüteç kamera ile baktı doktor oda bana bu durumu şöyle açıkladı dudağını düşün bazısı kalemle çizilmiş gibi simetrik dümdüzdür bazılarında üst dudağın bi kenarı daha uzundur yada daha girintilidir dedi ama bu dudağa sen diyemezsin ki dudağın normal değil diye dedi. Yani o kızlık zarının deliği kimisinde küçücük ve sınırları çok düzgün kimisinde girintili çıkıntılı olabilirmiş. Ben ondan sonra takmayacam dedim çünkü bu bir obsesif bir hal alıyor kısır döngüye giriyorsun. Ve kızlık zarı öyle kolay yırtılacak birşey değil evlendikten sonra anladım 2hafta boyunca tam olarak ilişkiye giremedim bu sefer bende vajinusmus var asla yapamicam diye düşünüp bunu takıntı yaptım.çok şükür o takıntımdan da eşimin sayesinde kurtuldum. Yardım almanız doğru bir yaklaşım olmuş ben o dönem kendi kendimi çok fazla yıpratmıştım sonrasında dedimki 15 tane doktor yanlış görüyor biliyor olamaz birşey yok diyolarsa yoktur :))Öyle yapmaya özen gösteriyorum fakat bir türlü kendimi alıkoyamıyorum sevgili tulumbachen
ahh beni anlayan bir insan benim gittiğim doktorda aynı buna benzer bir örnek verdi kimisi burnu kemerli olur kimisinin bir kulağı kepçe olur dedi bu bir oluşum dedi allah böyle yaratmış dedi. Aslında banada 1 tane çentik var dedi ama hiç bir şekilde zarın sağlamlığını bozmuyo dedi . Ama bende birde et fazlalığı var yani bana o çentikler derin gibi geliyo fazlalıktan dolayıo yüzden bu kadar takıntı yaptım birde doktor espiri bile yaptı emin olun bir hasar olsa sölerdim üzerinede dikerdim dediBenimde yıllar önce bi sevgilim vardı onun sen çok iyi bi insansın hakkını helal et demesinden sonra ki aramızda hiç birşey geçmediği halde takıntı yapmıştım acaba bana ilaç felan içirip bayıltıp tecavüzmü etti de bana yıllar sonra bunu diyo demiştim bende senin gibi vajinamı inceleyip duruyodum kadınlar klübünde yazdım felan ama hastalık gibi olmuştu acaba beni bayıltıp birşey mi yaptı acaba şöyle mi böyle mi diye.bende de senin dediğin gibi doğal çentik varmış 1 yerde ufak biyerdi 10tanr felan doktora gittim buyüzden hepsi hiçbişey yok dedi ama hala takıntı yapıyodum bunu psikolojim bozulmuştu resmen tekrar tekrar doktorlara gittim büyüteç kamera ile baktı doktor oda bana bu durumu şöyle açıkladı dudağını düşün bazısı kalemle çizilmiş gibi simetrik dümdüzdür bazılarında üst dudağın bi kenarı daha uzundur yada daha girintilidir dedi ama bu dudağa sen diyemezsin ki dudağın normal değil diye dedi. Yani o kızlık zarının deliği kimisinde küçücük ve sınırları çok düzgün kimisinde girintili çıkıntılı olabilirmiş. Ben ondan sonra takmayacam dedim çünkü bu bir obsesif bir hal alıyor kısır döngüye giriyorsun. Ve kızlık zarı öyle kolay yırtılacak birşey değil evlendikten sonra anladım 2hafta boyunca tam olarak ilişkiye giremedim bu sefer bende vajinusmus var asla yapamicam diye düşünüp bunu takıntı yaptım.çok şükür o takıntımdan da eşimin sayesinde kurtuldum. Yardım almanız doğru bir yaklaşım olmuş ben o dönem kendi kendimi çok fazla yıpratmıştım sonrasında dedimki 15 tane doktor yanlış görüyor biliyor olamaz birşey yok diyolarsa yoktur :))
Sizi çok iyi anlıyorum :) bende bunun dışında birşey düşünemez olmuştum rüyalarımda bile uğraşıyodum bu düşüncelerle ama inanın sadece kendinizi yıpratıyosunuz kafanızdan artık bu düşünceyi atın yani bırakın fazla bir kısım olsun zarınızda yada ufak bi çentik siz veya benim gibilerin yapısı farklı demekki :)) doktorunuzun da dediği gibi hepimizin burnu var ama kimisi kocaman şekilsiz kimisi kalkık hokka gibi:) hayatınızı zindan etmeyin kendinize aynı şeyleri yaşayan biri olarak bukadar rahat söylüyorumahh beni anlayan bir insan benim gittiğim doktorda aynı buna benzer bir örnek verdi kimisi burnu kemerli olur kimisinin bir kulağı kepçe olur dedi bu bir oluşum dedi allah böyle yaratmış dedi. Aslında banada 1 tane çentik var dedi ama hiç bir şekilde zarın sağlamlığını bozmuyo dedi . Ama bende birde et fazlalığı var yani bana o çentikler derin gibi geliyo fazlalıktan dolayıo yüzden bu kadar takıntı yaptım birde doktor espiri bile yaptı emin olun bir hasar olsa sölerdim üzerinede dikerdim dedi
Çok sağolun inşallah hayırlısıyla bir evleneyim ama eskisi kadar takmıyorum artık çünkü doktor dediğiniz gibi yalan sölicek hali yok onlardan iyi bilecek değilim sorun yok diyolarsa yoktur buna kendimi ikna edicem bakalım inş atlatırım bende çok teşekkür ederim yorumunuz için beni anladığınız içinSizi çok iyi anlıyorum :) bende bunun dışında birşey düşünemez olmuştum rüyalarımda bile uğraşıyodum bu düşüncelerle ama inanın sadece kendinizi yıpratıyosunuz kafanızdan artık bu düşünceyi atın yani bırakın fazla bir kısım olsun zarınızda yada ufak bi çentik siz veya benim gibilerin yapısı farklı demekki :)) doktorunuzun da dediği gibi hepimizin burnu var ama kimisi kocaman şekilsiz kimisi kalkık hokka gibi:) hayatınızı zindan etmeyin kendinize aynı şeyleri yaşayan biri olarak bukadar rahat söylüyorum
zateb burada okuduğum şeyler beni teleşlandırdı peçeteyle sildim şöyle oldu düştüm şöyle oldu hiç bişey yaşamadım ama muayne oldm yırtık varmış bunları okumaktan paronaya oldu
tecrübelerime dayanaraktan sölüyorum çentiğin derinliği önemli yani tabana kadar ulaşıyosa yırtık oluyo ama yüzeyselse girinti yapıp devam ediyorsa çentik çentik zaten doğuştan olan birşey kanaman olmadıysa çentiktir bence ben hala uğraşıyorum dokttora yine gittim Artık bıktırdım birşey yok diyip duruyolarMerhaba ya bende bu konuyu takinti yapanlardanim bi ara peceteyle set silme kasima olayini bende yaptim hic iliskim olmadi bi seyde sokmadim ama acayip takiyorum aynayla bende baktim senin dedigin gibi tek tarafta ama bi ücgen gibi bi girinti var iceriye dogru bu normalmiymis yani
Gorunce tirstim resmen
tecrübelerime dayanaraktan sölüyorum çentiğin derinliği önemli yani tabana kadar ulaşıyosa yırtık oluyo ama yüzeyselse girinti yapıp devam ediyorsa çentik çentik zaten doğuştan olan birşey kanaman olmadıysa çentiktir bence ben hala uğraşıyorum dokttora yine gittim Artık bıktırdım birşey yok diyip duruyolar
evet kanıyomuş hemencik o serbest et parçası olduğu için otururken yürürken yatarken yada o an ki haline göre içe doğru yada dışa doğru durabiliyor bende aynı soruyo sordum bana öle söledi doktor hatta dedim yırtılınca olmuyo mu serbest et parçası oda hayır dedi çentiklerde olabiliyor dediİce doruda tabandami bilmiyorum ama hic iliski yasamadim ki bi seyde sokmadim icini kurcaliycak bisey yapmadim yani nasil yirtilicak ki oyle anlik kanama falanda yasamadim bi ara cok kasimistim ama 2 gun sonra adet olur gibi 5 gun kanamam oldu doktora gittim yumurtaliklardan bazen olur boyle kanama dedi zaten yirtilinca hemen kaniyor dimi boyle bi sey olmadi