HYMEN(kızlık zarı)

merhaba arkadaşlar gulsen nur arkadaşımız forumda kızlık zarı ile ilgili bilgi vermiş ne kadar doğru doktor arkadaşımızın anlattığından farklı geldi bana, yada ben anlayamadım;

"kızlık zarı idrar deliğinin hemen altındadır ve idrar deliğine yapışıktır internetteki fotoğraflerdan da çok iyi görebilirsiniz.kızlık zarı ile ilgili bilgi veren siteleerde de yazıyor kızlık zarı vajina içerisinde değil hemen vajinanın girişindedir.bazı arkadaşlar idrar deliğinin altında açıklık var, vajinal kasılmalarla açılıp kapanan bir açıklık var ordan 1-2 cm içerde olduğunu yazmışlar bu yanlış bir kere.kızlık zarı idrar deliğinin altındaki açıklığı çevreleyen ona yapışık bir oluşumdur. "

kadınlar kulübünde bir doktor yanlış yorumlanacak bir durum değil. burada soru yanıtlayıp bilgi veren ilk doktorda siz değilsiniz -hoş siz doktor yada tıp öğrencisi de değilsiniz de bence-. kendinize fazla önem yüklemeye çalışmayın.ben sadece bu topici okuyan arkadaşlara dikkatli olmalarını öneririm.

arkadaşlar lütfen benim sorularıma cevap verin neolur? çevremde kimseye soramıyorum kaçgünüdr yazıyorum kimse cevap vermiyor.yukarıda yazdım.:kedi:

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar gulsen nur arkadaşımız forumda kızlık zarı ile ilgili bilgi vermiş ne kadar doğru doktor arkadaşımızın anlattığından farklı geldi bana, yada ben anlayamadım;

"kızlık zarı idrar deliğinin hemen altındadır ve idrar deliğine yapışıktır internetteki fotoğraflerdan da çok iyi görebilirsiniz.kızlık zarı ile ilgili bilgi veren siteleerde de yazıyor kızlık zarı vajina içerisinde değil hemen vajinanın girişindedir.bazı arkadaşlar idrar deliğinin altında açıklık var, vajinal kasılmalarla açılıp kapanan bir açıklık var ordan 1-2 cm içerde olduğunu yazmışlar bu yanlış bir kere.kızlık zarı idrar deliğinin altındaki açıklığı çevreleyen ona yapışık bir oluşumdur. "

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar vestibulum vajina ne demek?

Bence sizde erkeksiniz ve kadınların bilinçlenmesi hosunuza gitmiyor.Ben burda bana bakın bana inanın diye yazmıyorum inanan sorar cevap alır inanmayana kendimi özellikle de size kanıtlayamam cinsiyetinizden cidden şüpheliyim.Daha fazla sayfayı mesgul etmeyin etsenizde bu size son cevabımdır.

doktor1982 çok teşekkür ederim canım cevabın için. bir arkadaşım vestibulum vajina küçük dudakların olduğu yer dedi. burdan bir arkadaşda çok effedersiniz idrar yaptığımız deliğin altındaki açıklık kasılmalarla açılıp kapanan yer orasının vestibulum vajina olduğunu söyledi.kızlık zarının idrar yaptığımız deliğin altındaki açıklığın 1-2 cm içerde olduğunu söyledi. forumda başka bir arkadaşımız gulsen hanımda kızlık zarı idrar yaptığımız yerin altındaki açıklığın kızlık zarı olduğunu orayı çevrelediğini söylemiş hangisi doğru cevabın için şimdeden teşekkürler.

doktor arkadaşımız bize çok faydalı bilgiler veriyor, çevremizde kimseye soramadıklarımızı burda rahatça soruyoruz ALLAH RAZI OLSUN. daha fazla üzmeyin arkadaşımızı.

ben çok korkuyordum kızlık zarım yırtıkmı acaba degmeyle yırtılırmı falan hıç ılışkıye gırmedıgım halde teredutluyydumeyvahedigeldismile ben bırçok yerde sogan zarı gıbı hassas dıkkat etmek gerekır yazılarını duydukça ürper olmuştum allah razı olsunkı sızden içime soguk su serptiniz şimdi kaygılamnmama gerek kalmadı zemuszemus dide şey var bende aşırı istek var bunun tedavisi varmı pkolu oldugum içinmi bu sorunu yaşıyorum

Doctor1982,

Forumun bir saglikci gozunden degerlendirilmesi,konularin bilgiye dayali aciklanmasi en dogru yol göstericidir..Bunuda ictenlikle yapmaya çalıştığını düşünüyorum...

Daha önce sana bu konuyla ilgili bir kac soru sormustum..simdi kafami karistiran bir durum var..Bir buçuk ay önce fleep kaldirma yöntemi oldum..Bu yöntem hakkında bilgin var mı?! Açıklayabilirsen çok sevineceğim..Yani tam olarak nasıl yapılır?! Bir de Dr muayende tam ilişkinin olmadığını zedelenme olduğunu ama ileride ilişkinde ille kanama olsun diyorsan bu yöntemi kendisinin yapabileceğini söylemişti..

Zedelenen zar bozulmuş mu oluyor?! yani çok affedersin ama bunun olması için hepsinin girmesi gerekiyormuş sanırım..Dr bana muayenede sadece baş kısmının biraz girdiğini söylemişti..

Hayır sorununuzdan kaynaklı bir isteklilik degil dogal yapınız bu gayette normaldir..Ayrıca zar tabiki degmeyle silmeyle bozulmaz arkadaşlar incecik denen zar sogan zarı gibi değildir..Bildiginiz et kıvamında kalın doku..

Fleep kaldırma yöntemi en güvenilir yöntemdir..Kalan dokuları kaldırma yeniden oluştırma gibi bir yöntemdir.Kalıcıdır ve uzun yıllar gecsede sonuc degişmez.Yüz güldürücü olup kanama ihtimali cok cok yüksektir..Zedelenen zar bozulmus olmuyor.Cünkü kızlık zarının heryeri aynı anda bozulmaz..Yırtık her geçen günkü ilişkide daha büyüdügü için kanama 2-3 gün devam edebilir.Ayrıca doktorun sana dogru bilgiyi vermiştir canım cünkü seninki zede görmüştür fakat kızlık zarının kalan yarısı sığ ve esnekse kanamazdı..Bunu gözlemlemiştir..O nedenle dogru olan yöntemi eminim uygulamıstır.

merhaba doktor hanım çaresiz kalıp internette araştırma yaparken rastladım açtığınız konuya...rahatsız ediyorum belki ama gerçekten yol yordam bilen birinden gelebilecek en ufak yardıma bile ihtiyacım var şu an
benim bu yaz evlilik gibi bir planım var..ve sözlümle 4 yıl önce birlikte olduk ancak kan gelmedi...o an doktora gittik ve zarımda bulunan deliğin normalden daha geniş olduğu hatta bazı bölgelerinde sıfıra yakın olduğunu söyledi...velhasıl 4 yıl geçti hiç kan da gelmedi...gerçekten birbirini seven bir çiftiz ve paronayaların aramıza girmesini istemiyorum..ancak şu an evlilik arefesinde tekrar bu konu gündeme geldi, paronayalar başladı ve ben de gerekiyorsa bekaret raporu alırım dedim...sorunum şu? ben bu durumdayken bekaret raporu alabilirmiyim ve adli tıptan böyle bir belgeyi isteyebilirmiyim?
ne yapmalıyım sizce lütfen bana bir yöntem yol gösterin...

Anladım.Genelde adli tıpta taciz,tecavüz gibi güç vakalarda rapor veriliyor.Özellerde ise doktorun istegine baglı rapor alınabiliyor..Anladım ki kızlık zarının ortasındaki delik normalden geniş ise bu dogustandır baska bir ilişkiniz olmadıysa eger..Biz şuan özel hastane de asistanız canım fakat bu durumla alabilirmisiniz sanmıyorum.Bence nişanlınız ile beraber gidin ve durumu doktor ona anlatsın.

hangi sıfatla bana sayfayı meşgul etmememi söyleyebiliyorsunuz anlamadım, istediğim her sayfaya ahlaki kurallar dahilinde istediğim mesajı yazabilirim.siz benim erkek olduğumu iddia edip burda dile getirecek kadar özgür hissediyorsanız kendinizi ben de sizin doktor olmadığınızı iddia etmekte özgürüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…