- Konu Sahibi doctor1982
-
şöyle canım dr bana makattan elle muayene yapmıştı da yumurtalıklarım için.yaptığı doğrumu acaba diye:uhm:öyle bakınca anlaşılıyor mu:uhm:[/QUOT
Anlaşılabilir canım elle hissedilerek bakılabilir yumurtalıkların durumuna bazı doktorlar makattan muayene ile o şekilde bakıyorlar normal yani endişelenme..
Saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum yorumunuza biliyordum kadınlar kulübün de bir doktorun yanlıs yorumlanabilecegi..Fakat bana özel mesaj yazanlaa hep söylerim ben bilgi vermeden önce kendileri de söylerler gerekirse ben henüz asistanım yani doktor olmak için var daha tıp ögrencisiyim ve staj anlamında acil de çalısmaktayım.Buraya herşeyden önce kadının önceliğinden ve tıp okumadan önceki yaşadıklarımdan bunları burda anlatacak değilim ister inanın ister inanmayın sevgiler.
şimdiden teşekkür ederim.
kadınlar kulübünde bir doktor yanlış yorumlanacak bir durum değil. burada soru yanıtlayıp bilgi veren ilk doktorda siz değilsiniz -hoş siz doktor yada tıp öğrencisi de değilsiniz de bence-. kendinize fazla önem yüklemeye çalışmayın.ben sadece bu topici okuyan arkadaşlara dikkatli olmalarını öneririm.
ben çok korkuyordum kızlık zarım yırtıkmı acaba degmeyle yırtılırmı falan hıç ılışkıye gırmedıgım halde teredutluyydumeyvahedigeldismile ben bırçok yerde sogan zarı gıbı hassas dıkkat etmek gerekır yazılarını duydukça ürper olmuştum allah razı olsunkı sızden içime soguk su serptiniz şimdi kaygılamnmama gerek kalmadı zemuszemus dide şey var bende aşırı istek varbunun tedavisi varmı pkolu oldugum içinmi bu sorunu yaşıyorum
Doctor1982,
Forumun bir saglikci gozunden degerlendirilmesi,konularin bilgiye dayali aciklanmasi en dogru yol göstericidir..Bunuda ictenlikle yapmaya çalıştığını düşünüyorum...
Daha önce sana bu konuyla ilgili bir kac soru sormustum..simdi kafami karistiran bir durum var..Bir buçuk ay önce fleep kaldirma yöntemi oldum..Bu yöntem hakkında bilgin var mı?! Açıklayabilirsen çok sevineceğim..Yani tam olarak nasıl yapılır?! Bir de Dr muayende tam ilişkinin olmadığını zedelenme olduğunu ama ileride ilişkinde ille kanama olsun diyorsan bu yöntemi kendisinin yapabileceğini söylemişti..
Zedelenen zar bozulmuş mu oluyor?! yani çok affedersin ama bunun olması için hepsinin girmesi gerekiyormuş sanırım..Dr bana muayenede sadece baş kısmının biraz girdiğini söylemişti..
merhaba doktor hanım çaresiz kalıp internette araştırma yaparken rastladım açtığınız konuya...rahatsız ediyorum belki ama gerçekten yol yordam bilen birinden gelebilecek en ufak yardıma bile ihtiyacım var şu an
benim bu yaz evlilik gibi bir planım var..ve sözlümle 4 yıl önce birlikte olduk ancak kan gelmedi...o an doktora gittik ve zarımda bulunan deliğin normalden daha geniş olduğu hatta bazı bölgelerinde sıfıra yakın olduğunu söyledi...velhasıl 4 yıl geçti hiç kan da gelmedi...gerçekten birbirini seven bir çiftiz ve paronayaların aramıza girmesini istemiyorum..ancak şu an evlilik arefesinde tekrar bu konu gündeme geldi, paronayalar başladı ve ben de gerekiyorsa bekaret raporu alırım dedim...sorunum şu? ben bu durumdayken bekaret raporu alabilirmiyim ve adli tıptan böyle bir belgeyi isteyebilirmiyim?
ne yapmalıyım sizce lütfen bana bir yöntem yol gösterin...
Bence sizde erkeksiniz ve kadınların bilinçlenmesi hosunuza gitmiyor.Ben burda bana bakın bana inanın diye yazmıyorum inanan sorar cevap alır inanmayana kendimi özellikle de size kanıtlayamam cinsiyetinizden cidden şüpheliyim.Daha fazla sayfayı mesgul etmeyin etsenizde bu size son cevabımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?