- Konu Sahibi doctor1982
Bi doktor olarak bunu söylemeniz son derece tedirgin etti beni. Bir insanı kandırmayı nasıl salık verirsiniz? Diyelim ki nişanlısı odunun teki, diyelim ki böyle şeyleri kafaya takacak kadar cahil biri. Ne olursa olsun, onu kandırmaya kimsenin hakkı yok. O kişinin hakkına girmiş oluruz. İnsanların eşlerini istedikleri gibi seçme haklarını ellerinden almak bence çok yanlış. Biz kendimiz bunlara önem vermiyorsak kendi eş seçimimizde buna riayet edebiliriz ama başkasıysa söz konusu onun yerine bir şey diyemeyiz diye düşünüyorum. Bence bu konuda bi düzeltme yapmalısınız. Sevgiler...
fiddan hanım yanlıs anlamıssınız olayı..ben esnek kızlık zarın olabilirlerden bahsediorum yoksa daha önce kızlık zarının yırtılması sonucu birşey olussa doktor ona evet kızsın demez sanki banamı gelecekte hak yiyeceğim lütfen konunun sayfaların hepsini okumadan yorum yapmayın.sayın mesmehin olayı farklı bir olay en bastada söyledim zaten rapor meselesini yoksa insan kandırmak haddimiz degil tamammı olayı çevirmeyelim.