- Konu Sahibi doctor1982
-
hangi sıfatla bana sayfayı meşgul etmememi söyleyebiliyorsunuz anlamadım, istediğim her sayfaya ahlaki kurallar dahilinde istediğim mesajı yazabilirim.siz benim erkek olduğumu iddia edip burda dile getirecek kadar özgür hissediyorsanız kendinizi ben de sizin doktor olmadığınızı iddia etmekte özgürüm...
Ayy deniz hanım baya taktınızz yaaa burdakii erkekleri arastırsakkk ohoooo yanii.Bizler kızlık zarını takan kişileriz ve doktor hanım rahatlatıyor erkek olsa bukadar şeye cevap vereemezdiki...Lütfen işinize bakın herkes kendnden mesull kimse uyarılcak yasta deill bu sayfadaki inanan inanır kime ne
konuyu açan benm ve sayfamda yer almanızı istemiyorum tmmmı ben burdan maddi bir gelirmi saglıyorumda bukadar taktınız bana gerekli bilgileri bayan arkadaslarıma veriyorum ve cıkıyorum cokta kalmıyorum sizi neden bukadar enterese etti anlamıyorum kendinizi öldürdünüz valla resmen..inanan inanır size ne!Siz inanmıyorsanız okumayın da sormayında millete inanmayın die akıl vermek size düşmez kim size sordu ki inanıyımmı diye.
doktor 1982 verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. forumda az önce okudum bir arkadaşımıza verdiğiniz cevapda kızlık zarının "vajina girişi yani o küçük dudaklardan itibaren 1.5 2 cm içeridedir zar."yani kızlık zarı büyük dudakların hemen altındaki küçük dudaklardan 1-2 cm sonramı oluyor?lütfen kusuruma bakmayın.her yerde farklı bilgiler var.cevabınız için teşekkür ederim şimdiden.
konuyu sizin açmanız bu konuya kimlerin yorum yapabileceğini de sizin belirleyeceğiniz anlamına gelmiyor.istediğim yorumu yaparım.ben kimseye inanmayın falan demedim, ben inanmıyorum dikkatli olun diye uyardım.hala da inanmıyorum bu kadar...
bence çok güzell bilgiler veriyorr,bilinçlendiriyorrr,bu kadar güzel bilgileri nereden nasıl duyabilirdikki, burada o kadar çok çaresizzz o kadar yardıma ihtiyaç arkadaşlarımız var ki ,sağolsun doktor arkadaşımız edindiği bilgileri bizimle paylaşmaktan çekinmıyorrr..verdiği bilgiler doktor olmayan bi kişi veremez zatenn,ben size çok tşk.ediyorumm ...iyiki varsınızzz diyorummmmmmma.s.a.s.
dr olmasa zaten bu bilgileri veremez.ne zaman soru sorsam cevaplıyor sağolsuna.s.
sizi tebrik ediyorumm,boşverin kim ne derse desinn,meyve veren ağaç taşlanırrr:))))
ama lütfen bilgilerinizden bizi yoksun bırakmayınn...çok seviyomm sizi opuyorumnanaktan
arkadaşlar nette araştırma yaptım çok değişik resimler var bende mi anormallik var acaba?bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum kafam çok karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?