- Konu Sahibi doctor1982
-
Bi doktor olarak bunu söylemeniz son derece tedirgin etti beni. Bir insanı kandırmayı nasıl salık verirsiniz? Diyelim ki nişanlısı odunun teki, diyelim ki böyle şeyleri kafaya takacak kadar cahil biri. Ne olursa olsun, onu kandırmaya kimsenin hakkı yok. O kişinin hakkına girmiş oluruz. İnsanların eşlerini istedikleri gibi seçme haklarını ellerinden almak bence çok yanlış. Biz kendimiz bunlara önem vermiyorsak kendi eş seçimimizde buna riayet edebiliriz ama başkasıysa söz konusu onun yerine bir şey diyemeyiz diye düşünüyorum. Bence bu konuda bi düzeltme yapmalısınız. Sevgiler...
fiddan hanım yanlıs anlamıssınız olayı..ben esnek kızlık zarın olabilirlerden bahsediorum yoksa daha önce kızlık zarının yırtılması sonucu birşey olussa doktor ona evet kızsın demez sanki banamı gelecekte hak yiyeceğim lütfen konunun sayfaların hepsini okumadan yorum yapmayın.sayın mesmehin olayı farklı bir olay en bastada söyledim zaten rapor meselesini yoksa insan kandırmak haddimiz degil tamammı olayı çevirmeyelim.
@doctor1982fiddan hanım yanlıs anlamıssınız olayı..ben esnek kızlık zarın olabilirlerden bahsediorum yoksa daha önce kızlık zarının yırtılması sonucu birşey olussa doktor ona evet kızsın demez sanki banamı gelecekte hak yiyeceğim lütfen konunun sayfaların hepsini okumadan yorum yapmayın.sayın mesmehin olayı farklı bir olay en bastada söyledim zaten rapor meselesini yoksa insan kandırmak haddimiz degil tamammı olayı çevirmeyelim.
@doctor1982
Ablacığım tüm sayfaları ve tüm mesajları okumadan yorum yapacak kadar ham değilim. Ben sadece bu salığınızı sağlıklı bulmadığımı belirtmek istedim, alıntıladığım gibi 'Bu olay annen ile aranızda kalsın'. Bence annesinden önce koca adayı bilmeli her ne ise konu. Bu konu ister başa gelen kötü şeyler isterse de herhangi bir başka konu olur. 'Çevirme' tabiri sizce de biraz 'saldırgan' değil mi? O dediğiniz fiili yapmak için öncelikle kötü niyetli olmak gerekir. En fazla yanlış anlamış olabilirim ama yazdığımı okursanız bence bu söylemi kullanmanıza gerek olmadığını görürsünüz. Abla forumda yeni olduğumdan mesaj sayım, özel mesaj yazmaya elverir durumda değil. Mesajı yazmadan önce özel mesajla ulaşmak istedim ama gönderemediğimi öğrendim. Kötü bir niyetim yoktu ve nasıl olsun ki sizi hiç tanımıyorum.:sm_confused: Mesajınızdan sonra acaba yanlış bir dil mi kullanmışım acaba diye baktım malesef görmedim. Sevgiler...
Ciden tartısılacak bir mevzu yok sayın fidan hanım.Ben o kelimeyi şu maksattan kullandım bazen erkek duyunca şüphe içinde kalıyor ilk gecede kız kendini ispatlasa dahi kafasında soru işaretleri olusuyor annen ile aranızda kalsın dediğim bu yani olayı abartma manasında tamam tecavüz yada taciz büyük birşey zira söyledigim şu erkeklerin düşünce yapı ve kültürel özelliklri değişken hepsi bir olamıyor malesef.bazen kızlgım gitti diyenler dahi bakire çıkabiliyor..O nedenle amacımın kötü yada yanlıs oldugunu sanmayın burdaki amaç genc kızların endişelerini gidermek ve saglıklı bilgiler vermek.sevgiler..
doctor1982 biz senin ne demek istediğini anlatık takmaaaa canım
bızde gecen gun bu konu oldu ben evlı degılım ama bı arkadasım evlı ve bırıde yaza evleneck konu buna geldı evlı olan nısanlı olana kendını kasma falan dıyordu ama kahverengı oldugunu soyledı sımdı pembe dıye okuyunca o geldı aklıma sormak ıstedım bu kahverengı akıntı nedır pekı?Canım tabiki olabilir.Aslında hemen gelir kızlık kanı fakat sen sıkmışsın kendini içeri kaçmış o sıvıyla geldigi için zaten pembe rengni alıyor yoksa normal kan rengindedir kızlık zarı kanaması. yırtılmış ve kanaman olmuş senin geçmiş olsun
Ciden tartısılacak bir mevzu yok sayın fidan hanım.Ben o kelimeyi şu maksattan kullandım bazen erkek duyunca şüphe içinde kalıyor ilk gecede kız kendini ispatlasa dahi kafasında soru işaretleri olusuyor annen ile aranızda kalsın dediğim bu yani olayı abartma manasında tamam tecavüz yada taciz büyük birşey zira söyledigim şu erkeklerin düşünce yapı ve kültürel özelliklri değişken hepsi bir olamıyor malesef.bazen kızlgım gitti diyenler dahi bakire çıkabiliyor..O nedenle amacımın kötü yada yanlıs oldugunu sanmayın burdaki amaç genc kızların endişelerini gidermek ve saglıklı bilgiler vermek.sevgiler..
doktor hanıma haksızlık yapmayalım lütfen,olayı tam olarak okuyun öyle yorum yazın yada okuyacak vaktiniz yoksa yarım yamalak bilgilerle bilmişlik yapacağım die uğraşmayın
bızde gecen gun bu konu oldu ben evlı degılım ama bı arkadasım evlı ve bırıde yaza evleneck konu buna geldı evlı olan nısanlı olana kendını kasma falan dıyordu ama kahverengı oldugunu soyledı sımdı pembe dıye okuyunca o geldı aklıma sormak ıstedım bu kahverengı akıntı nedır pekı?
Sayın jua;Normalde bu dedigim renktedir canım.Ve bu kızlık zarı bozulunca normal renkte kırmızı kahve tonu yada sarımsı bir akıntı gibide gelebilir..Bize bu şekilde gelenlere izah ediyoruz ya adet dönemine yakındır ya yeni bitmiştir ya da gercekten kızlıktan gelmiştir dogaldır yani.Olabilir.
bızde gecen gun bu konu oldu ben evlı degılım ama bı arkadasım evlı ve bırıde yaza evleneck konu buna geldı evlı olan nısanlı olana kendını kasma falan dıyordu ama kahverengı oldugunu soyledı sımdı pembe dıye okuyunca o geldı aklıma sormak ıstedım bu kahverengı akıntı nedır pekı?
Sayın jua;Normalde bu dedigim renktedir canım.Ve bu kızlık zarı bozulunca normal renkte kırmızı kahve tonu yada sarımsı bir akıntı gibide gelebilir..Bize bu şekilde gelenlere izah ediyoruz ya adet dönemine yakındır ya yeni bitmiştir ya da gercekten kızlıktan gelmiştir dogaldır yani.Olabilir.
tesekurler cevap ıcın:) arkadasım ıgne batması gıbı bısey hıssettgını bı 10 dk falan sonrasında kahvrengı bı akıntı geldıgını soylmıştı bende dun yazıda pembe okuyunca sormak ıstdım tekrar tskkurler cevap ıcın:)
Canım sitede cok olumlu destekci ve mantıklısın..takdir ediyorum seni.Teşekkür ederim
rica ederim senin yazılarnı takip ediyorum son derece aydınlatıcı yorumlar yapıyorsun.:içelim:bekarlara makattan muayene yapılıyor ya rahimle nasıl bir bağlantı var :uhm:
tesekurler cevap ıcın:) arkadasım ıgne batması gıbı bısey hıssettgını bı 10 dk falan sonrasında kahvrengı bı akıntı geldıgını soylmıştı bende dun yazıda pembe okuyunca sormak ıstdım tekrar tskkurler cevap ıcın:)
Aynen öyle canım iğne batması gibi bir acıdır zaten..
Kızlık zarı baktırmak isteyenlerde makattan yapılmaz dudaktan çekerek gözlemlenir sayın sunset.Makattan muayene ile sadece içi gözlemler genişleterek fakat rahimle alakasını kuramadım soruyu net anlamadım canım ama rahim ultrason çekilerek daha net görüntülenir.Kısaca cinsel ilişki yaşamamıs yada sürtünme yaşamamıs kızlar da enfeksiyon yada rahim agzı kanseri gibi vaka bulunmaz o nedenle bakireleri alttan muayene etmek aslında dogru degildir bu bir ultrasonla izlenebilir.
açıkçası ben doktor olduğunuza inanmıyorum. belki bir sağlık çalışanı olabilirsiniz ama açıklamalarınız bilimsel olmaktan çok uzak hatta amiyane tabirler içeriyor. hiçbir doktorun neden makattan PARMAKLADI gibi bir tabir kullanacağını sanmıyorum.ama sizin mesajlarınızdan biri bu cümleyi içeriyor.bence çok güvenilir bilgiler vermiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?