HYMEN(kızlık zarı)

fiddan hanım yanlıs anlamıssınız olayı..ben esnek kızlık zarın olabilirlerden bahsediorum yoksa daha önce kızlık zarının yırtılması sonucu birşey olussa doktor ona evet kızsın demez sanki banamı gelecekte hak yiyeceğim lütfen konunun sayfaların hepsini okumadan yorum yapmayın.sayın mesmehin olayı farklı bir olay en bastada söyledim zaten rapor meselesini yoksa insan kandırmak haddimiz degil tamammı olayı çevirmeyelim.

doctor1982 biz senin ne demek istediğini anlatık takmaaaa canım

@doctor1982
Ablacığım tüm sayfaları ve tüm mesajları okumadan yorum yapacak kadar ham değilim. Ben sadece bu salığınızı sağlıklı bulmadığımı belirtmek istedim, alıntıladığım gibi 'Bu olay annen ile aranızda kalsın'. Bence annesinden önce koca adayı bilmeli her ne ise konu. Bu konu ister başa gelen kötü şeyler isterse de herhangi bir başka konu olur. 'Çevirme' tabiri sizce de biraz 'saldırgan' değil mi? O dediğiniz fiili yapmak için öncelikle kötü niyetli olmak gerekir. En fazla yanlış anlamış olabilirim ama yazdığımı okursanız bence bu söylemi kullanmanıza gerek olmadığını görürsünüz. Abla forumda yeni olduğumdan mesaj sayım, özel mesaj yazmaya elverir durumda değil. Mesajı yazmadan önce özel mesajla ulaşmak istedim ama gönderemediğimi öğrendim. Kötü bir niyetim yoktu ve nasıl olsun ki sizi hiç tanımıyorum.:sm_confused: Mesajınızdan sonra acaba yanlış bir dil mi kullanmışım acaba diye baktım malesef görmedim. Sevgiler...

@sunset
Size de sevgiler yerimseniben

Son düzenleme:

doktor hanıma haksızlık yapmayalım lütfen,olayı tam olarak okuyun öyle yorum yazın yada okuyacak vaktiniz yoksa yarım yamalak bilgilerle bilmişlik yapacağım die uğraşmayın

ben aydınlattığınız için saygı duydum açıkçası doctor1982 sonuçta bizim iyiliğimiz öyle tabi yani kulaktan dolma bilgilerle zarar görme endişesini hangi kız yaşamaz ki sonuçta...

bızde gecen gun bu konu oldu ben evlı degılım ama bı arkadasım evlı ve bırıde yaza evleneck konu buna geldı evlı olan nısanlı olana kendını kasma falan dıyordu ama kahverengı oldugunu soyledı sımdı pembe dıye okuyunca o geldı aklıma sormak ıstedım bu kahverengı akıntı nedır pekı?

Konu açıklığa kavuştuğuna göre sorun yok. Amacınızı da içten takdir ediyorum. Kolaylıklar dilerim. Ben sadece yoruma açık kalan bir yerin açıklağa kavuşmasını istedim. Etrafımda çok yaşanıyor bu durumlar. Kocasına önceki yaşantısıyla ilgili anlatması gerekenleri anlatmamış, kocası da güvenmiş kıza, sonra hopp diye boşanmalar başlıyor. Önceki yaşantısında söylemekten imtina ettiği bir şeyi olan kız, doktor kimliğinizin verdiği güven duygusuyla orayı okuyup yanlış bir anlam çıkartabilirdi. Kabaca 'doktorlar bile saklayın diyor' gibilerden.

doktor hanıma haksızlık yapmayalım lütfen,olayı tam olarak okuyun öyle yorum yazın yada okuyacak vaktiniz yoksa yarım yamalak bilgilerle bilmişlik yapacağım die uğraşmayın

:umursamaz: Size sanırım sizin üslubunuzla karşılık veremeyeceğim ama bi tavsiye koyayım ortaya alma gönüllüğüne sahipseniz yararlanırsınız. Doktor ablama herhangi bi haksızlık yaptığımı sanmıyorum, açıklığa kavuşması için alıntıladım o kadar. Önceki mesajımda tüm mesajları okuduğumu söylemiştim (sanki burdan Benim değil de sizin mesajları okumadığınız gibi bir anlam çıkıyor).
-Yarım-yamalak bilgi CADIARZU
-Bilmişlik CADIARZU
Bence daha nazik olunabilir!!! Size de sevgiler yerimseniben

Bayanlar cok cok tesekkür ediyorum hepinize güveninize bilhassa da..fidan hanım artık birşey demiyorum amacımı anlamadıgınıza inanıyorum..heryerde savunma şeklinde yazılar yazmıssınız basınızamı geldi de bu kadar savunuyorsunuz??Ben herzaman dogruluktan yanayım ve hiçbir genc kız basından gecen ufacık bir olayla hayatını karartmamalı diye temkinli olmaya ve saglıklı bilgiler vermeye calısıyorum cnkü nette ki sitelere bakıyorum doktorların cogu göz korkutmuş bazısı sadece saglıklı olumlu bilgiler paylaşmış.Olay bu büyütmeyin..

Canım sitede cok olumlu destekci ve mantıklısın..takdir ediyorum seni.Teşekkür ederim

rica ederim senin yazılarnı takip ediyorum son derece aydınlatıcı yorumlar yapıyorsun.:içelim:bekarlara makattan muayene yapılıyor ya rahimle nasıl bir bağlantı var :uhm:

rica ederim senin yazılarnı takip ediyorum son derece aydınlatıcı yorumlar yapıyorsun.:içelim:bekarlara makattan muayene yapılıyor ya rahimle nasıl bir bağlantı var :uhm:

Kızlık zarı baktırmak isteyenlerde makattan yapılmaz dudaktan çekerek gözlemlenir sayın sunset.Makattan muayene ile sadece içi gözlemler genişleterek fakat rahimle alakasını kuramadım soruyu net anlamadım canım ama rahim ultrason çekilerek daha net görüntülenir.Kısaca cinsel ilişki yaşamamıs yada sürtünme yaşamamıs kızlar da enfeksiyon yada rahim agzı kanseri gibi vaka bulunmaz o nedenle bakireleri alttan muayene etmek aslında dogru degildir bu bir ultrasonla izlenebilir.

şöyle canım dr bana makattan elle muayene yapmıştı da yumurtalıklarım için.yaptığı doğrumu acaba diye:uhm:öyle bakınca anlaşılıyor mu:uhm:

merhaba arkadaşlar gulsen nur arkadaşımız forumda kızlık zarı ile ilgili bilgi vermiş ne kadar doğru doktor arkadaşımızın anlattığından farklı geldi bana, yada ben anlayamadım;

"kızlık zarı idrar deliğinin hemen altındadır ve idrar deliğine yapışıktır internetteki fotoğraflerdan da çok iyi görebilirsiniz.kızlık zarı ile ilgili bilgi veren siteleerde de yazıyor kızlık zarı vajina içerisinde değil hemen vajinanın girişindedir.bazı arkadaşlar idrar deliğinin altında açıklık var, vajinal kasılmalarla açılıp kapanan bir açıklık var ordan 1-2 cm içerde olduğunu yazmışlar bu yanlış bir kere.kızlık zarı idrar deliğinin altındaki açıklığı çevreleyen ona yapışık bir oluşumdur. "

açıkçası ben doktor olduğunuza inanmıyorum. belki bir sağlık çalışanı olabilirsiniz ama açıklamalarınız bilimsel olmaktan çok uzak hatta amiyane tabirler içeriyor. hiçbir doktorun neden makattan PARMAKLADI gibi bir tabir kullanacağını sanmıyorum.ama sizin mesajlarınızdan biri bu cümleyi içeriyor.bence çok güvenilir bilgiler vermiyorsunuz.

Saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum yorumunuza biliyordum kadınlar kulübün de bir doktorun yanlıs yorumlanabilecegi..Fakat bana özel mesaj yazanlaa hep söylerim ben bilgi vermeden önce kendileri de söylerler gerekirse ben henüz asistanım yani doktor olmak için var daha tıp ögrencisiyim ve staj anlamında acil de çalısmaktayım.Buraya herşeyden önce kadının önceliğinden ve tıp okumadan önceki yaşadıklarımdan bunları burda anlatacak değilim ister inanın ister inanmayın sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…