• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HYMEN(kızlık zarı)

hangi sıfatla bana sayfayı meşgul etmememi söyleyebiliyorsunuz anlamadım, istediğim her sayfaya ahlaki kurallar dahilinde istediğim mesajı yazabilirim.siz benim erkek olduğumu iddia edip burda dile getirecek kadar özgür hissediyorsanız kendinizi ben de sizin doktor olmadığınızı iddia etmekte özgürüm...

konuyu açan benm ve sayfamda yer almanızı istemiyorum tmmmı ben burdan maddi bir gelirmi saglıyorumda bukadar taktınız bana gerekli bilgileri bayan arkadaslarıma veriyorum ve cıkıyorum cokta kalmıyorum sizi neden bukadar enterese etti anlamıyorum kendinizi öldürdünüz valla resmen..inanan inanır size ne!Siz inanmıyorsanız okumayın da sormayında millete inanmayın die akıl vermek size düşmez kim size sordu ki inanıyımmı diye.

Ayy deniz hanım baya taktınızz yaaa burdakii erkekleri arastırsakkk ohoooo yanii.Bizler kızlık zarını takan kişileriz ve doktor hanım rahatlatıyor erkek olsa bukadar şeye cevap vereemezdiki...Lütfen işinize bakın herkes kendnden mesull kimse uyarılcak yasta deill bu sayfadaki inanan inanır kime ne

Ayy deniz hanım baya taktınızz yaaa burdakii erkekleri arastırsakkk ohoooo yanii.Bizler kızlık zarını takan kişileriz ve doktor hanım rahatlatıyor erkek olsa bukadar şeye cevap vereemezdiki...Lütfen işinize bakın herkes kendnden mesull kimse uyarılcak yasta deill bu sayfadaki inanan inanır kime ne

ben erkek olduğunu iddia etmedimki,doktor olmadığını düşündüğümü söyledim..nasıl okuduysanız artık...

konuyu açan benm ve sayfamda yer almanızı istemiyorum tmmmı ben burdan maddi bir gelirmi saglıyorumda bukadar taktınız bana gerekli bilgileri bayan arkadaslarıma veriyorum ve cıkıyorum cokta kalmıyorum sizi neden bukadar enterese etti anlamıyorum kendinizi öldürdünüz valla resmen..inanan inanır size ne!Siz inanmıyorsanız okumayın da sormayında millete inanmayın die akıl vermek size düşmez kim size sordu ki inanıyımmı diye.

konuyu sizin açmanız bu konuya kimlerin yorum yapabileceğini de sizin belirleyeceğiniz anlamına gelmiyor.istediğim yorumu yaparım.ben kimseye inanmayın falan demedim, ben inanmıyorum dikkatli olun diye uyardım.hala da inanmıyorum bu kadar...

arkadaşlar kızlık zarı idrar deliğimizin hemen altındayımış yapışıkmış.vajina girişinden 1-2cm içerde değilmiş.bazı arkadaşlarımız idrar deliğinin altındaki açıklından 1-2cm içerde demiş aslında kızlık zarı idrar yaptığımız üretranın altındaki açıklık bende yazmışdım çok afedersiniz kasılıp ıkınmalarla açılan yer kızlık zarı oraya bağlıymış onun 1-2cm içinde değilmiş.

doktor 1982 verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. forumda az önce okudum bir arkadaşımıza verdiğiniz cevapda kızlık zarının "vajina girişi yani o küçük dudaklardan itibaren 1.5 2 cm içeridedir zar."yani kızlık zarı büyük dudakların hemen altındaki küçük dudaklardan 1-2 cm sonramı oluyor?lütfen kusuruma bakmayın.her yerde farklı bilgiler var.cevabınız için teşekkür ederim şimdiden.

doktor 1982 verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. forumda az önce okudum bir arkadaşımıza verdiğiniz cevapda kızlık zarının "vajina girişi yani o küçük dudaklardan itibaren 1.5 2 cm içeridedir zar."yani kızlık zarı büyük dudakların hemen altındaki küçük dudaklardan 1-2 cm sonramı oluyor?lütfen kusuruma bakmayın.her yerde farklı bilgiler var.cevabınız için teşekkür ederim şimdiden.

Evet.kızlık zarı vajina girişinin hemen altındadır.Fakat kişiye göre de değişebilir.Kimininki 1,5 2 cnm kiminin de 3cm olabilir buna takılmayın sizinki de daha içte olabilir.herkeste aynı değildir.

konuyu sizin açmanız bu konuya kimlerin yorum yapabileceğini de sizin belirleyeceğiniz anlamına gelmiyor.istediğim yorumu yaparım.ben kimseye inanmayın falan demedim, ben inanmıyorum dikkatli olun diye uyardım.hala da inanmıyorum bu kadar...

İnanın hiç umrumda değil inanıp inanmamanız yalvarmıyorum inanın diyene yaparsanız yapın dikkatimde ve muhattabımda değilsiniz. yazık.

bence çok güzell bilgiler veriyorr,bilinçlendiriyorrr,bu kadar güzel bilgileri nereden nasıl duyabilirdikki, burada o kadar çok çaresizzz o kadar yardıma ihtiyaç arkadaşlarımız var ki ,sağolsun doktor arkadaşımız edindiği bilgileri bizimle paylaşmaktan çekinmıyorrr..verdiği bilgiler doktor olmayan bi kişi veremez zatenn,ben size çok tşk.ediyorumm ...iyiki varsınızzz diyorummmmmmma.s.a.s.

bence çok güzell bilgiler veriyorr,bilinçlendiriyorrr,bu kadar güzel bilgileri nereden nasıl duyabilirdikki, burada o kadar çok çaresizzz o kadar yardıma ihtiyaç arkadaşlarımız var ki ,sağolsun doktor arkadaşımız edindiği bilgileri bizimle paylaşmaktan çekinmıyorrr..verdiği bilgiler doktor olmayan bi kişi veremez zatenn,ben size çok tşk.ediyorumm ...iyiki varsınızzz diyorummmmmmma.s.a.s.

Teşekkür ederim canım.Ben de asistanlık bitince sınavlara girip doktor olacagım fakat bu bilgiler hekim olunca ögrenilmiyor üniversitede derslerden en cok alıyoruz bu bilgileri o nedenle rahatca yazabiliyorum.Deniz hanım neden taktı bu denli anlamadım.

dr olmasa zaten bu bilgileri veremez.ne zaman soru sorsam cevaplıyor sağolsuna.s.

Sende sağol canım:) Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Ben en cok bazı sitelere takıldıgımdan burda bildiklerimi paylaşma ihtiyacı duydum özel mesaj cok almasam bu kadar kalmam.Ben insanlara dogru bilgiler verince mutlu olan ve hakkım olan bir meslekte bulundugumu hissederim ancak....

sizi tebrik ediyorumm,boşverin kim ne derse desinn,meyve veren ağaç taşlanırrr:))))
ama lütfen bilgilerinizden bizi yoksun bırakmayınn...çok seviyomm sizi opuyorumnanaktan

doktor hanım cevaplarınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız ALLAH razı olsun.bendende bıkmışsınızdır artık cinselliğin hiç konuşumladığı bir ortamda büyüdüğüm için bu konularda fazla bir bilgim yok ancak internetten araştırma yapabiliyorum çok şükür bu siteyi gördüm çok faydalı bilgiler öğreniyorum, bilmediğim neler varmış.ama kızlık zarı konusu çok kafamı karıştırıyor her sitede farklı bilgiler var vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor sizde öyle demişsiniz ama bu vajina girişi neresi oluyor yani nerden itibaren 1-2 cm.ben vajina girişi internette ve burda ki arkadaşlarımızın anlattığına göre idrar yaptığımız yerin altındaki açıklık vajina girişi oluyor.ama bazı istelerde küçük dudakların olduğu yer vajina girişidir yazıyor.herkes ayrı şeyler söylediği için hangisi doğru anlamıyorum.lütfen kusuruma bakmayın özel mesaj atma hakkım olmadığı için burdan yazıyorum anlayışınıza sığınıyorum arkadaşlar sizleri bu konuda çok meşgul ettim.hayırlı günler.

arkadaşlar benim 2 ay önce çok kaşıntım olmuştu doktor krem verdi.bu bantlı ağdalar tahriş yaptı bu ürünleri seçerken markalı kaliteli olanları seçin mutlaka.ilk defa ayna ile bakmıştım bende idrar deliğinin (üretra deniliyormuş) hemen altında sağlı sollu idrar deliğinin ucunda birleşiyor yaprak gibi bir açıklık gördüm ıkınınca çok genişliyor sanırım orası kızlık zarı benim çok genişledi sanırım esnek kızlık zarına sahibim çok açık açık yazdım kusura bakmayın arkadaşlar.internnette doktorlar gözükmez diyor ama ben çok net gördüm.çok özür dilerim.iyi günler.

arkadaşlar nette araştırma yaptım çok değişik resimler var bende mi anormallik var acaba?bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum kafam çok karıştı...

arkadaşlar nette araştırma yaptım çok değişik resimler var bende mi anormallik var acaba?bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum kafam çok karıştı...

canım ne sen ne ben anlayamayız.çünkü her işin uzmanı var onuda o bilir.çok merak ediyorsan eğer bir jinekoloğa gidebilirsin.böylece sana nasıl bir kızlık zarına sahip olduğunu söyler.kimi insanın esnekmiş,kimisinin doğuştan kızlık zarı olmayabilirmiş,kimisinin normal herkesinki farklı.vereliniortak

sunset cevabın için teşekkür ederim nette araştırma yapıyorum şimdi kızlık zarını kişi kendisi görmesi imkansızmış ben nasıl gördüm bende bir anormallik var o zaman!!

Back