- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi doctor1982
ne güzel keşke benim de esnek olsaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum. opuyorumnanaktangeçekten çok faydalı bir site. bende 7 yaşındayken bisikletin selesi çok sert bir şekilde genital bölgeme çarptı tuvalete gittiğimde 2-3 damla kan vardı ama çok acı hissettim çarptığım anda şimdi korkuyorum bişey olmuşmudur diye her yerde farklı şeyler yazıyor hangisi doğru anlamıyoruz ineternette bilgi kirliliği var.bazı doktorlar küçük dudaklara bağlı olduğunu söylemişler bazılarıda vajina girişinden 1-2cm içerde demişler.netteki resimlerde baktım mutlaka sizlerde bakmışsınızdır kızlık zarı idrar deliğine yapışık gözüküyor çok yakında duruyor kafam iyice karıştı.bu doktorların dediği vajina girişi dışdaki büyük dudaklarmı oluyor?onu anlayamadım doğrusu.büyük dudaklardan 2 cm sonramı zar var?bilen birisi varsa bizleri aydınlatırsa memnun olurum.kendinize iyi bakın.
Canım tabiki olabilir.Aslında hemen gelir kızlık kanı fakat sen sıkmışsın kendini içeri kaçmış o sıvıyla geldigi için zaten pembe rengni alıyor yoksa normal kan rengindedir kızlık zarı kanaması. yırtılmış ve kanaman olmuş senin geçmiş olsun
Ben de birşey eklemek istiyorum meslektaşımın anlattıklarına,bazen hymen üzerinde kılcal damarlar az olabilir ya da olmayabilir,böyle durumlarda da kanama olmaz.Olsa da ilişki sırasındaki sıvılarla karışacağı için siz bunu kan olarak görmezsiniz.ayrıca arkadaşıma da teşekkür ediyorum güzel bir konu açıp yardımcı olduğu için.
bir sitede okudum burayada eklemek istedim doktor arkadaşlarımızda doğru olup olmadığını söylerler aynen şöyle yazıyor "İç dudakların arasında idrar deliğinin arkasında yer alan ve kızlık zarına kadar devam eden birkaç santimetre çaplı açıklığa vajina girişi ya da vajina ağzı denir. Kızlık zarı, vajina girişi ile vajinayı birbirinden ayırır. İlk cinsel ilişki sonrası kızlık zarı yırtıldıktan sonra vajina girişi ile vajina birleşmiş olur."
Doğrudur bazı zarlar o kadar kalındır ki bir cok ilişkiye ragmen duruyordur orda.yani etrafında önünde çizilmeler yırtık yada zede meydana gelebilir fakat tamamen yırtılmayabilir.Sayın sbilyana bence aldırın zarı ve kurtulun.O sizin düzenli bir ilişki kurmanıza mani olabilir.Ayrıca koku mantar kaynaklıdır.tedavisi mümkündür.evlisiniz muayene olun ve ihmal etmeyin tedavinizi.Laylon kilot giymeyn günlük ped kullanmayın.Birde normal saç şampuanı ile yıkayın.Bu sorununuz bir cok kadının sorunu.Fazla bekletmeden jinekologa gidin.İyi günler.
merhabalar bende 10 yaşındayken tecavüz olayı yaşamıştım çok kötüydü psikolojikman zararını çok gördüm yakında nişanlancam inş. bu olayı söleyemedim bana acımasını falan düşünmek istemedim kuruntuyumdur ben gene sorun çıkarırdım o yüzden doktora gittim baktı kız değilsin dedi makattan parmağını soktu sonra tekrar baktı vajinan çok geniş ve zarın çentikli hiç bi zaman kanama olmaz tecavüzdede kanama olmadığna bahse girerim dedi ne yapmalıyım kanama olmucaksa dedi bu tecavüz olayını bile sölemene gerek yok bu durumdan utanıyosan benim rapor verme yetki yok adli tıptan alabilirsin ki mutlaka verecekler dedi tereddüte düştüm doktor hanım yardımcı olursa çok sevinirim
ilginiz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. hemen pazartesi günü randevu alıcam dr dan.. nette bazı sayfalarda bu kokunun kistin habercisi olacağına dair birtakım yazılar okudum.bu beni biraz korkuttu açıkcası.. ihtimali yüksekmidir acaba?
merhaba geçmiş olsun öncelikle.Makattan neden parmakladı anlamadım.Zar muayenesinde dudaklar ayrılır dışa çekilir.Bazen kızlık zarları çentikten yırtık sanılabiliyor.Ve şu da gercekki adli tıp dısında rapor alamazsınız canım özellerde yasaktır.Tecavüz biliyorsunuz normal bir durumda değil keşke ozaman gitseydiniz.Ailenizle..Şimdi tecavüzü kanıtlama yolunuzda olmaz sanıyorum.Geçmiş olsun tekrar yapacagım birsey yok gibi malesef
bi tek annem biliodu anemde cahil bi kadındı makattan parmakla vajina genişliğime baktı o zaman kesin olarak bakiresin dedi hatta tecavüz olayını kimseye söylemene bile gerek tok anatomik olarak bakiresin dedi
ohaoldumsmile
Benden size bir tavsiye sayın mesmeh..Bu olay annen ile aranızda kalsın canım evlendiginde sizden kan bekleyen bir partneriniz olur ise doktora götür beni de kendinden cokca emin ol canım.doktor eşinize esnek yada normalden geniş ondan kan gelmiyor diyecektir tamammı.Anladım sizin probleminizi bunu unutmayın kendinizden emin olacaksınız tamammı
mesmeh geçmiş olsun arkadaşım 10 yaşında çok küçükmüşsün bu kadar büyük bir tramvayı nasıl atlattın o yaşında? Psikolojik yardım aldın sanırım. Annen bu durumu biliyormuydu o zaman keşke söyleseydin sana bu ahlaksızlığı yapanı polise şikayet etseydin.sağlıcakla kal canım...hayatında hep mutlu ol inşallah.
atlatmadım ki atlatsam korkarmıyım bu kadar sence o olaydan sonra okul hayatım sallandı olaydan sonra dışarı oynamaya çıkamadım ekmek almaya zoraki çıkarsam çıkıp arabalarından arkasında utanarak gitmek nefret etmek herkezten kolaymı anlatmışım sence nişanlım hayatıma doğan güneş kaybedersem tekrar o karanlığa dönmek istemiyorum çünkü onu çok seviyorum bütün kanımı uğruna akıtırım ama yok işte kahretsinki
Bi doktor olarak bunu söylemeniz son derece tedirgin etti beni. Bir insanı kandırmayı nasıl salık verirsiniz? Diyelim ki nişanlısı odunun teki, diyelim ki böyle şeyleri kafaya takacak kadar cahil biri. Ne olursa olsun, onu kandırmaya kimsenin hakkı yok. O kişinin hakkına girmiş oluruz. ınsanların eşlerini istedikleri gibi seçme haklarını ellerinden almak bence çok yanlış. Biz kendimiz bunlara önem vermiyorsak kendi eş seçimimizde buna riayet edebiliriz ama başkasıysa söz konusu onun yerine bir şey diyemeyiz diye düşünüyorum. Bence bu konuda bi düzeltme yapmalısınız. Sevgiler...ohaoldumsmile
Benden size bir tavsiye sayın mesmeh..Bu olay annen ile aranızda kalsın canım evlendiginde sizden kan bekleyen bir partneriniz olur ise doktora götür beni de kendinden cokca emin ol canım.doktor eşinize esnek yada normalden geniş ondan kan gelmiyor diyecektir tamammı.Anladım sizin probleminizi bunu unutmayın kendinizden emin olacaksınız tamammı