HYMEN(kızlık zarı)

Zeynepçim ben yardımcı olmaya çalışayım şimdilik.Kendi vücudunda bakabilirsin.Vajina girişi dediğimiz yer,zaten tek bir açıklık görünüyor ilk baktığın zaman göreceksin.İdrarını yaptığın yerde bu görünen delik içinde,adet olduğun yerde aynı yerde.Zaten adet hymen üzerindeki delikten geliyor adet kanı,çıkışı orası.İlk baktığın zaman gördüğün açıklık,delik vajina girişi,bu girişten 1-2cm sonra zar var.Eğer ayna yardımıyla bakarsan biraz ıkınarak görmen mümkün olabilir.

canım çok teşekkür ederim çok sağol. vajinismusu yendim ama tabiki halâ kasılma yaşıyorum o yüzden dediğin gibi olabilir..
gerçekten faydalı bir konu açmışsın ve herkese yardımcı oluyorsun. tekrar tşk ederim

haklısın arkadasım kesinlikle dogru kılcal damarda az olabilir zaten zarı kanatanda bu damardır.Bende teşekkür ederim canım actıgım konuya duyarlılıgın için..

Ferdacım vermiş oldugun bilgi dogrudur.kızlık zarı cok içerde olmasa bile önünde belli bazı yapılar vardır.

Merhaba arkadaşlar,
ben 7-8 aylık evliyim. Evliliğimin ilk gecesinde kanamam olmadı ve ilişiki çok ağrılıydı. yaklaşık bir ay boyunca bu şiekilde devam etti. ıçimde sanki bir yara yada bi kesik vardı sanki içimde bıçak çeviriyorlarmış gibi hissediyordum. doktora gittiğimde kızlık zarımın çok kalın olduğunu hala yırtılma olmadığını sadece küçük çatlaklar oluştuğunu söyledi doktor. ıstersem kızlık raporu bile alabilecek durumda olduğumu söyledi doktor espiri yaparak :) 2-3 ayda normale dönersin. ama istersen ufak bi operasyonla zarı alabiliriz dedi. ben 2-3 ay beklemeyi tercih ettim. şimdiki zamana gelirsek hala ilişki sırasında ağrılarım oluyor ve hala orgazm seviyesini bırakın zevk alma evrelerini bile rahat yaşayamıyorum. Bunun üzerine birde yeni bir sorun eklendi. bekarkende mantarım vardı. süreki sebametle yıkıyor travokort kullanıyordum hala devam ediyorum ama mantarım geçmedi. şimdi ilişki sırasında içimden bozuk yumurta gibi bir koku geliyor. kaşıntılarımda aynen devam ediyor. Uygun bir zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum ama henuz çorluda hangi doktora gitmem konusunda karar veremedim. burdaki tecrubeli bayanlar ve doktorlar bu konuda bana yardımcı olurlarsa sevinirim.. çok teşekkürler...

Doğrudur bazı zarlar o kadar kalındır ki bir cok ilişkiye ragmen duruyordur orda.yani etrafında önünde çizilmeler yırtık yada zede meydana gelebilir fakat tamamen yırtılmayabilir.Sayın sbilyana bence aldırın zarı ve kurtulun.O sizin düzenli bir ilişki kurmanıza mani olabilir.Ayrıca koku mantar kaynaklıdır.tedavisi mümkündür.evlisiniz muayene olun ve ihmal etmeyin tedavinizi.Laylon kilot giymeyn günlük ped kullanmayın.Birde normal saç şampuanı ile yıkayın.Bu sorununuz bir cok kadının sorunu.Fazla bekletmeden jinekologa gidin.ıyi günler.

merhabalar bende 10 yaşındayken tecavüz olayı yaşamıştım çok kötüydü psikolojikman zararını çok gördüm yakında nişanlancam inş. bu olayı söleyemedim bana acımasını falan düşünmek istemedim kuruntuyumdur ben gene sorun çıkarırdım o yüzden doktora gittim baktı kız değilsin dedi makattan parmağını soktu sonra tekrar baktı vajinan çok geniş ve zarın çentikli hiç bi zaman kanama olmaz tecavüzdede kanama olmadığna bahse girerim dedi ne yapmalıyım kanama olmucaksa dedi bu tecavüz olayını bile sölemene gerek yok bu durumdan utanıyosan benim rapor verme yetki yok adli tıptan alabilirsin ki mutlaka verecekler dedi tereddüte düştüm doktor hanım yardımcı olursa çok sevinirim

ilginiz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. hemen pazartesi günü randevu alıcam dr dan.. nette bazı sayfalarda bu kokunun kistin habercisi olacağına dair birtakım yazılar okudum.bu beni biraz korkuttu açıkcası.. ihtimali yüksekmidir acaba?

merhaba geçmiş olsun öncelikle.Makattan neden parmakladı anlamadım.Zar muayenesinde dudaklar ayrılır dışa çekilir.Bazen kızlık zarları çentikten yırtık sanılabiliyor.Ve şu da gercekki adli tıp dısında rapor alamazsınız canım özellerde yasaktır.Tecavüz biliyorsunuz normal bir durumda değil keşke ozaman gitseydiniz.Ailenizle..Şimdi tecavüzü kanıtlama yolunuzda olmaz sanıyorum.Geçmiş olsun tekrar yapacagım birsey yok gibi malesef

Kistiniz oldugunu sanmıyorum.Bana göre mantar akıntı gibi durum kaynaklı gecmiş olsun

bi tek annem biliodu anemde cahil bi kadındı makattan parmakla vajina genişliğime baktı o zaman kesin olarak bakiresin dedi hatta tecavüz olayını kimseye söylemene bile gerek tok anatomik olarak bakiresin dedi

ohaoldumsmile
bi tek annem biliodu anemde cahil bi kadındı makattan parmakla vajina genişliğime baktı o zaman kesin olarak bakiresin dedi hatta tecavüz olayını kimseye söylemene bile gerek tok anatomik olarak bakiresin dedi

Benden size bir tavsiye sayın mesmeh..Bu olay annen ile aranızda kalsın canım evlendiginde sizden kan bekleyen bir partneriniz olur ise doktora götür beni de kendinden cokca emin ol canım.doktor eşinize esnek yada normalden geniş ondan kan gelmiyor diyecektir tamammı.Anladım sizin probleminizi bunu unutmayın kendinizden emin olacaksınız tamammı

yok zaten sölemem bende yapı olarak o zaman onun yüzünde görürüm bu olayı hep o tamam dese ben kuruntu yapar biter evliliğim tekrar bi doktora gitcem çünkü kız arkdadaşımla gittik doktora normalden çok geniş bende gördüm etrafı tırtıklı bide merak eidyorum doktor üzülmeyim diye yalan sölememiştir herhalde dime saol yardım ve desteğin için başarılar

atlatmadım ki atlatsam korkarmıyım bu kadar sence o olaydan sonra okul hayatım sallandı olaydan sonra dışarı oynamaya çıkamadım ekmek almaya zoraki çıkarsam çıkıp arabalarından arkasında utanarak gitmek nefret etmek herkezten kolaymı anlatmışım sence nişanlım hayatıma doğan güneş kaybedersem tekrar o karanlığa dönmek istemiyorum çünkü onu çok seviyorum bütün kanımı uğruna akıtırım ama yok işte kahretsinki

canım suçlu sen değilsin bunu sana yapan.ne kadar ahlaksız bir adammışki 10 yaşındaki çocuğa sahip olmuş.işte aramızda böyle utanmaz insanlar var.keşke dr rapor falan alsaydın.neyse geçti artık nişanlınla yeni bir yol var önünde inş mutlu olursunopuyorumnanaktan

kızlık zarı idrar deliğinin hemen altındadır ve idrar deliğine yapışıktır internetteki fotoğraflerdan da çok iyi görebilirsiniz.kızlık zarı ile ilgili bilgi veren siteleerde de yazıyor kızlık zarı vajina içerisinde değil hemen vajinanın girişindedir.bazı arkadaşlar idrar deliğinin altında açıklık var, vajinal kasılmalarla açılıp kapanan bir açıklık var ordan 1-2 cm içerde olduğunu yazmışlar bu yanlış bir kere.kızlık zarı idrar deliğinin altındaki açıklığı çevreleyen ona yapışık bir oluşumdur.

Bi doktor olarak bunu söylemeniz son derece tedirgin etti beni. Bir insanı kandırmayı nasıl salık verirsiniz? Diyelim ki nişanlısı odunun teki, diyelim ki böyle şeyleri kafaya takacak kadar cahil biri. Ne olursa olsun, onu kandırmaya kimsenin hakkı yok. O kişinin hakkına girmiş oluruz. ınsanların eşlerini istedikleri gibi seçme haklarını ellerinden almak bence çok yanlış. Biz kendimiz bunlara önem vermiyorsak kendi eş seçimimizde buna riayet edebiliriz ama başkasıysa söz konusu onun yerine bir şey diyemeyiz diye düşünüyorum. Bence bu konuda bi düzeltme yapmalısınız. Sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…