- Konu Sahibi doctor1982
-
merhaba.. ilk gece canım çok acıdığı için tam bir birleşme yaşayamadık.. eşimi geri ittim.. kızlık zarım bozuldu ancak 3 haftalık evli olmamıza rağmen halen tam olarak olmadı benim korkularım yüzünden.. bir kere daha girmeyi denedi onda da aynı acıyı hissettim hemen geri ittim.. kendimi çok kasıyorum bu da daha fazla ağrı duymama sebep oluyor sanırım.. eşim şuan çok anlayışlı davranıyor ama onu üzmek istemiyorum.. bu konuda yardımlarınızı istiyorum..
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum. opuyorumnanaktangeçekten çok faydalı bir site. bende 7 yaşındayken bisikletin selesi çok sert bir şekilde genital bölgeme çarptı tuvalete gittiğimde 2-3 damla kan vardı ama çok acı hissettim çarptığım anda şimdi korkuyorum bişey olmuşmudur diye her yerde farklı şeyler yazıyor hangisi doğru anlamıyoruz ineternette bilgi kirliliği var.bazı doktorlar küçük dudaklara bağlı olduğunu söylemişler bazılarıda vajina girişinden 1-2cm içerde demişler.netteki resimlerde baktım mutlaka sizlerde bakmışsınızdır kızlık zarı idrar deliğine yapışık gözüküyor çok yakında duruyor kafam iyice karıştı.bu doktorların dediği vajina girişi dışdaki büyük dudaklarmı oluyor?onu anlayamadım doğrusu.büyük dudaklardan 2 cm sonramı zar var?bilen birisi varsa bizleri aydınlatırsa memnun olurum.kendinize iyi bakın.
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum. opuyorumnanaktangeçekten çok faydalı bir site. bende 7 yaşındayken bisikletin selesi çok sert bir şekilde genital bölgeme çarptı tuvalete gittiğimde 2-3 damla kan vardı ama çok acı hissettim çarptığım anda şimdi korkuyorum bişey olmuşmudur diye her yerde farklı şeyler yazıyor hangisi doğru anlamıyoruz ineternette bilgi kirliliği var.bazı doktorlar küçük dudaklara bağlı olduğunu söylemişler bazılarıda vajina girişinden 1-2cm içerde demişler.netteki resimlerde baktım mutlaka sizlerde bakmışsınızdır kızlık zarı idrar deliğine yapışık gözüküyor çok yakında duruyor kafam iyice karıştı.bu doktorların dediği vajina girişi dışdaki büyük dudaklarmı oluyor?onu anlayamadım doğrusu.büyük dudaklardan 2 cm sonramı zar var?bilen birisi varsa bizleri aydınlatırsa memnun olurum.kendinize iyi bakın.
merhaba..
öncelikle yardımlarınız için tşk ederim..
bn vajinismus hastasıydım ve parmak egzersizleriyle bu hastalığı yendim. ama ne egzersiz sırasında ne de ilişki sırasında hiç kan gelmedi. bunu nedeni esnek zara sahip olmam mıdır acaba yoksa yırtılsa bile kanamayan zarlar var mıdır, yada başka sebepleri var mı kan gelmemesinin? kızlık zarının yırtılması için vajinaya kesin bişey girmesi gerekiyor mu yoksa yüzeysel olarak da yırtılabiliyor mu? yardımcı olursanız sevinirim. tekrar tşk ederim..
Merhaba arkadaslar..
Ben yeni evliyim ve sanirim benim sorunumu yasayan olmamis.Ilk gecemizde herhangi bir sorun olmadan birlikte olduk ama kan gelmedi ilk iliskimdi ikinci birlesmemizde gecen seferden farkli olarak bu anlatim icin kusura bakmayin lutfen cunku kimseye soramiyorum.. gecen seferden farkli olarak daha ileriye itti ve normalde tamami giriyorken daha da itti ondan sonra tuvaletim geldi ve tuvalete gittigimde bes alti damla kan geldigini gordum sonra kanama durdu ve hic kanamadi ama yine iliskiye girdigimizde bi terslik var gibi hissettim canim yandi ve simdi vajinanin ici kasiniyor sanki icerisi pisik olmus gibi aciyor gorunurde herhangi birsey yok ama yinede icten ice bi kasinti aci ve kurumus gibi bi his var. Biz benim zarimi esnek saniyorduk ilk iliskiden sonra herhangi bir kan gelmedigi icin ama simdi boyle olunca kafamizda soru isaretleri olustu acaba bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmi? lutfen acil cevap verin cunku gercekten endiseleniyorum..
Şöyle belirteyim bu durumu: esnekse kanamaz bu bir..ilişki anında eger zar esnek degilse yine kanamıyorsa zorlanmamıstır yada vajinanız yanii ortası normalden geniştir yapı olarak oluyor bu.penis zara degmediginden yırtamıyor ve kanama olamıyor.Birde yüzeysel derken penis yada onun gibi sert bir cisim girdiyse tabi bozar.
cevabınız için çok teşekkür ediyorum..
bir de atlamışım.. şöyle bir durum daha olmuştu.. ilk ilişkiyi yaşadıktan sonra kan gelmedi demiştim. ilişki sırasında boşalmadım ama 2saat sonra yoğun ve kanla karışık bir sıvı geldi. bu zarın yırtılması sonucu olan kan olabilir mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?