• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuzluk

Tuqceeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
3
0
1
25
Kızlar merhaba
3 aylık kızım var dün geceden beri birden bire ağlamaya başlıyor sanki canı yanıyormuş gibi kucağımızda 5-10 dk durduktan sonra tekrar aynı şey çok yıprandım artık ağlamasına dayanamıyorum üzülüyorum 12 haftadayız atak haftası diyorlar sizcede öyle midir? Huzursuzluğu ağlaması

Böyle sürekli ağlaması normal olmaya da bilir fark ettiğiniz bı belirti falan yok mu, tuvaleti nasıl rahatladigi dklar ne oluyor mesela gaz çıkarıyor mu sancısı varsa gaz çıkınca rahatlar yada ne bileyim bı bölgesinde dokununca hassasiyet var mı, çiş yaparken artar mı ağlama, fark ettiğiniz birşey yoksa süreç böyle devam ederse doktor görmeli tedbiren

doktora görünün..gaz sancısı olabilir ya da idrar yolu enfeksiyonu kızımla aynı şeyi yaşadım doktora gidince öğrendik .meğer idrarını yaparken çığlığı basıyormuş yavrum..

Böyle sürekli ağlaması normal olmaya da bilir fark ettiğiniz bı belirti falan yok mu, tuvaleti nasıl rahatladigi dklar ne oluyor mesela gaz çıkarıyor mu sancısı varsa gaz çıkınca rahatlar yada ne bileyim bı bölgesinde dokununca hassasiyet var mı, çiş yaparken artar mı ağlama, fark ettiğiniz birşey yoksa süreç böyle devam ederse doktor görmeli tedbiren
Tuvaletimizle ilgili bir sıkıntı yok gazlarınıda çıkartıyor 10 gün önce rutin kontrole götürdük doktor sağlıklı hiç bir sorunu yok dedi

doktora görünün..gaz sancısı olabilir ya da idrar yolu enfeksiyonu kızımla aynı şeyi yaşadım doktora gidince öğrendik .meğer idrarını yaparken çığlığı basıyormuş yavrum..
Ben bütün testleri verdim herhangi bir ekfeksiyon çıkmadı çok şükür bir kaç defa altını değiştirirken idrar yapışına denk geldiğim oldu ama herhangi bir ağlaması olmadı

Back