• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

47 günlük bebeğim var lütfen bi fikir verin

Merhaba benimde bebeğim 2.5 ay boyunca böyleydi gündüz 1 2 saat uyudugu olurdu sadece ve çok aşırı ağlardı gece 11 12 gibi uyurdu sonra 2.5 aydan sonra kendiliğinden düzelmeye başladı ağlamalar azaldı şimdi 3 ay 10 günlük çok şükür o zamanlara göre çok rahat biraz sabır zamanla geçecek 🥰

N nerissa147258 Benim bebeğimde boyleydi aynı bide ben tek başıma baktığım için. Çok zorlanmıştim ama nacizane tavsiyem bende gaz yuzunden diye düşünüp gaz damlası icirmistim ama çocuk daha cok huysuz olup daha cok rahatsız oldu o gaz damlası iyi gelmiyor olabilir youtubta gaz masajları var sırayla deneyip bebeginize hangisi iyi geliyorsa onu uygulayabilirsiniz birde eğer destekli uyumaya alıştıysa ve uykusundan ağlayarak uyanıyorsa beni tekrar o şekilde uyut demek istiyormuş yani kucakta sallanarak uyumaya alisiksa uyandığında hemen kaldirilmamali tekrar destekle uykuya devam etmesini saglamalisiniz doktorum söylemişti ve cok faydasını gördüm çok rahatlamistik benim deneyimlerim bu şekilde faydalı olurum inşallah 🙏 youtubeda dr.osman gonulaldinin videolarida cok yardımcı oluyor onuda tavsiye ederim

Çok zor,benim de kızım öyleydi süt alerjisi çıktı.Yani gazdan bütün gün ağlar mi bilmiyorum,bir de hiç düşürdünüz mü ,doğumu normal mi oldu (kürek kemiği falan kırılmış olabilir mi diye ,doğumlarda kirilabiliyor çünkü ,en kolay kırılan kemik,)

Back