- 12 Ekim 2015
- 189
- 163
-
- Konu Sahibi lilyumkokusu
haklısınız.Bence haddini aşmaya başlamış, ona ne ki bu kadar sahiplenip yorum yapıyor? Çok yakın arkadaş olsalar bile insan arkadaşının eşine söylerken birazçekinir yanlış anlaşılır diye.
Siz iyi niyetle yaklaşıp samimiyet kurmuşsunuz bir de, esinizden kuşkunuz yoksa rahat olun kızın başka bir niyeti varsa zamanla anlarsınız zaten ama eşiniz hakkında sizden iyi tanır gibi yorum yapmaya devam ederse de ufaktan dişinizi gösterin.
Yok yok hiç de kendi kendinize hallenmemissiniz, bence çok da iyi niyetlisinizhaklısınız.
bu arada dediğim gibi bir kere eşimle konuştuk bu konuyu. boşverelim böyle şeyler konuşulmamalı diye kapattık sonra. dün gıcık olduğumu gördü muhtemelen tahmin etmiştir. sabah da şakayla karışık hafiften tripli davrandım ama açık açık konuşmadık. akşam da hiç bi şey olmamış gibi devam edeyim o zaman. zaten bi şey olduğu yok kendi kendime hallendim. :)
Çok iyi niyetlisin sen ne kadar tatlısın :) kendime benzettim bu benim de başıma gelebilirdi ama bana safsın derler :) her şeyin farkındayım ama konduramıyorum çoğu zaman... bence ilk başta mesafeyı koyması gereken kocan. Kocana kendisini yakın hissediyor ki bukadar özelinize giriyor. Pardon ama eşin şirkette böyle evde de böyle mi diye sormak nedir??? Sana ne la? Diyesim var... bu kocama göz dilmiş gibi ve kocan acil olarak mesafe koymazsa karşılıkla bir şey olduğuna inanacak bak gör... dikkat et...tanıyordum kızı. ben çekingen biriyimdir, biri iş yerimde bana öyle yardım etsin çok isterdim yeni girdiğimde. herhalde o yüzden eşime söyledim bilmiyorum.
bu arada herkes uyarın, tavrınızı belli edin demiş de NASIL yapayım? en çok o işi nasıl yapacağım konusunda yardıma ihtiyacım var. öyle sert ve kızın kalbini kıracak bir tepki vermek istemem açıkçası.
Canım benim senden tek ricam bukadar saf olma.... böyle bir niyeti olsaydı bunu yapar mıydı deme sakın. Bende böyle diye diye 2 sene boyunca bir şeytanı nerdeyse melek yerine koydum. Hep acıdım hep iyi nşyetli düşünmeye çalıştım, meğersem hislerim beni hiç yanıltmamış.... en basit örneği başka bir çift hakkında konu açıldığında "onların temiz olmadığını biliyoruz Allah aşkına ne kadar temiz olabilirler ki resmen adam evliyken görüşmeye başladı onla" bende "belki ama evlilik bitmişti bile ve ayrı yaşıyorlardı" dediğimde "ne olursa olsun resmî olarak daha evli bir adım lütfen cesi..." demişti bana... kendisi evli ve çoçuklu bir adamla görüştüğünü öğrendim sonrasında. Ama dışarıya doğru melek gibi. Ha tabi adam ama ona evet boşanıyorum seni alacağım sözünü vermediği için muhtemelen yanı sıra şansını her uygun bekar erkekte denedi. Ha bekar dediğim sevgilisi de olabilir tabi önemli olan sadece evli olmaması... bir evli adam yeter sanırım :)ay bilmiyorum ya bana kızacaksınız ama kötü niyeti olan bana bu şekilde yanlış anlaşılacak şeyler yazmazdı sanki. ben saflığına veriyorum. ama huzursuz oluyorum. yani ne gereksiz muhabbet bu diyorum. neyse işte dediğim gibi ölçüsüz. whatsapp grubundaki bir videoyu filan göstermek için eşim bazen gösteriyor grubu. komik muhabbetleri filan okuyorum gülmek için. diğer iş arkadaşlarıyla konuşmaları da bu şekilde seviyesiz. eşime karşı bir şey hissettiğini sanmıyorum bu yüzden. başka bir platoniği var gibi paylaşımlar yapıyordu, şöyle dedi böyle yaptık filan gibi sosyal medyada. muhabbet ilerlemesin diye hiç sormadım kim diye. o bahsettiği kişi eşim değil, neredeyse eminim. hatta tahminim var kim olduğuna dair. ama sonuçta yok eşim değil diye ohh demiyorum, huzursuzluk devam ediyor.
bir de iş ortamından size ne diyenler olmuş, siz arkadaşlarınıza iş yerinizle ilgili dertleşmiyor musunuz? arkadaşlarınız da size tavsiye vermiyor mu? eşim de bana hep anlatır ortamı, ben de ona. bu kız girince de zorlanıyorum filan demişti. ben de eşime yardımcı ol demiştim. hepsi bu.