huzursuz bir gecenın ardından

haklısınız.

bu arada dediğim gibi bir kere eşimle konuştuk bu konuyu. boşverelim böyle şeyler konuşulmamalı diye kapattık sonra. dün gıcık olduğumu gördü muhtemelen tahmin etmiştir. sabah da şakayla karışık hafiften tripli davrandım ama açık açık konuşmadık. akşam da hiç bi şey olmamış gibi devam edeyim o zaman. zaten bi şey olduğu yok kendi kendime hallendim. :)

İş hayatında kafamı vura vura öğrendiğim en önemli şey hiç kimseye aman işi hemen öğrensin diye yardımcı olmayacaksın. Nankör oluyorlar azıcık öğrenince.
Sizinki iyice farklı boyuta taşınmış evde yemekler falan. Dışarıda görüşün eve niye çağırırsın kocanın iş yerinden arkadaşını. Ben sevmem öyle şeyleri çok yakın iş arkadaşlarımla bile dışarıda yemek yedik hep kimse kimseyi eve davet etmek mecburiyetinde değil.
Ama o kızın daha ilk mesajında diyecektin ki bu seni ilgilendirmez. Ne demek destek olmuş ama yetmemiş sen kimsin ki yeteceksin diyecektin.
Direk bak gülüp geçiyordum ama artık yeter böyle saçma mesajlar atma ben eşimin nasıl biri olduğnu sence bilmiyor muyum de geç.

Yok yok hiç de kendi kendinize hallenmemissiniz, bence çok da iyi niyetlisiniz öyle pireyi deve yapan kıskançlardan olmadığınız belli ama kızın hadsizligi yüzünden aklınıza düşmüş doğal olarak.

Ortada bir şey yok evet ama kız eşinizin ona işi öğretirken gösterdiği ilgiyi yanlış yorumlamış olabilir. Sizin ricanizdan haberdar mi bilmiyorum, kendince bi şeyler düşünmüş olabilir. Yine sahiplenici tarzda yorumlara devam ederse tatlı sert tepki koyarsanız, sen orda bir dur bakalım iması yaparsınız

Hata sizde.
Bi defa eşinizin işini iş arkadaşları ile konuşmanız işleyişin bu kadar içinde olmanız uygunsuz.
Size ne ki? işe yeni başlayan biri için eşinize akıl veriyorsunuz.
Kaldı ki bu kişi sizin yakınınız bile olsa, işe alınmasını siz rica etmiş olsanız eşiniz vesile olmuş olsa bile müdahil olmak size düşmez.
Kedi başınıza iş almışsınız, nasıl toparlarsınız bilmedim.

Kız anasının gözü diyorum o kadar.

Çok dikkatli olun konu sahibi, bu işin sonu pek ışıklı görünmüyor

İşi bilmiyorsa işe girmeyecek!! İşi öğrette ne? Yok mu ki başkası yardımcı ol diyorsunuz anlamıyorum.

Eşinizde birşey olmaz ama kadında vardır belki, tanımadan neden böyle girişimlerde bulunuyorsunuz? Bence acil tedbirinizi alın derim ben. Tamamen kıskandırma amaçlı, sizi kışkırtıp eşinizin üzerine gitmenizi sağlayacak cümleler. Eşiniz de ayyy o çok iyi niyetli bir kız diyecek, belki abi de diyordur eşinize..

Eşin evde de boyle mi ?
Ben cabaladim ama sen de evde destek ol !
Bunlar nasil mesaj ya ?!
Evimizin icinden sanane derdim. Nerde duracagini bilmeyen ,esinizin yakinligini da boyle konusmaya firsat gormus bir kisi kendisi belli ki

Çok iyi niyetlisin sen ne kadar tatlısın :) kendime benzettim bu benim de başıma gelebilirdi ama bana safsın derler :) her şeyin farkındayım ama konduramıyorum çoğu zaman... bence ilk başta mesafeyı koyması gereken kocan. Kocana kendisini yakın hissediyor ki bukadar özelinize giriyor. Pardon ama eşin şirkette böyle evde de böyle mi diye sormak nedir??? Sana ne la? Diyesim var... bu kocama göz dilmiş gibi ve kocan acil olarak mesafe koymazsa karşılıkla bir şey olduğuna inanacak bak gör... dikkat et...

Son düzenleme:
ay bilmiyorum ya bana kızacaksınız ama kötü niyeti olan bana bu şekilde yanlış anlaşılacak şeyler yazmazdı sanki. ben saflığına veriyorum. ama huzursuz oluyorum. yani ne gereksiz muhabbet bu diyorum. neyse işte dediğim gibi ölçüsüz. whatsapp grubundaki bir videoyu filan göstermek için eşim bazen gösteriyor grubu. komik muhabbetleri filan okuyorum gülmek için. diğer iş arkadaşlarıyla konuşmaları da bu şekilde seviyesiz. eşime karşı bir şey hissettiğini sanmıyorum bu yüzden. başka bir platoniği var gibi paylaşımlar yapıyordu, şöyle dedi böyle yaptık filan gibi sosyal medyada. muhabbet ilerlemesin diye hiç sormadım kim diye. o bahsettiği kişi eşim değil, neredeyse eminim. hatta tahminim var kim olduğuna dair. ama sonuçta yok eşim değil diye ohh demiyorum, huzursuzluk devam ediyor.
bir de iş ortamından size ne diyenler olmuş, siz arkadaşlarınıza iş yerinizle ilgili dertleşmiyor musunuz? arkadaşlarınız da size tavsiye vermiyor mu? eşim de bana hep anlatır ortamı, ben de ona. bu kız girince de zorlanıyorum filan demişti. ben de eşime yardımcı ol demiştim. hepsi bu.

Canım benim senden tek ricam bukadar saf olma.... böyle bir niyeti olsaydı bunu yapar mıydı deme sakın. Bende böyle diye diye 2 sene boyunca bir şeytanı nerdeyse melek yerine koydum. Hep acıdım hep iyi nşyetli düşünmeye çalıştım, meğersem hislerim beni hiç yanıltmamış.... en basit örneği başka bir çift hakkında konu açıldığında "onların temiz olmadığını biliyoruz Allah aşkına ne kadar temiz olabilirler ki resmen adam evliyken görüşmeye başladı onla" bende "belki ama evlilik bitmişti bile ve ayrı yaşıyorlardı" dediğimde "ne olursa olsun resmî olarak daha evli bir adım lütfen cesi..." demişti bana... kendisi evli ve çoçuklu bir adamla görüştüğünü öğrendim sonrasında. Ama dışarıya doğru melek gibi. Ha tabi adam ama ona evet boşanıyorum seni alacağım sözünü vermediği için muhtemelen yanı sıra şansını her uygun bekar erkekte denedi. Ha bekar dediğim sevgilisi de olabilir tabi önemli olan sadece evli olmaması... bir evli adam yeter sanırım :)
Yani....... melek yüzlü şeytanlar okadar çok var ki. Biz onları saf sanırken asıl onlar bizle dalga geçiyorlar...

Off hiç sevmem böyle laubali insan da.. yüz bulup astar istemek bu kızın yaptığı mesafe koyun kimseye güven yok bu devirde

ay haklısınız insan herkesi kendi gibi sanıyor. mesela ben yanlış anlaşılır diye bekar erkeklerden ziyade hep evlilerle konuşmayı tercih ederdim kendim bekarken. yanlış anlaşılma ve hemen yakıştırma modundan nefret ettigim icin. bir de bekar kadınlara hemen kocamda gözü var muamelesi yapılmasından da cok rahatsız oluyorum. o yüzden bu kızı alttan ala ala bi hal oldum. dediğiniz gibi hic sorun olmasa bile, art niyet olmasa bile rahatsız olunabilecek bir durum. daha net mesafe koyayım en iyisi. samimiyeti kesmeye karar verdiğimde söyle yapmıştım; siyasi olarak farklı goruslerdeyiz. sürekli köşe yazısı atar. ben de cevap yazmazdım. bi ara hep aksini düşündüğümü belirten seyler yazıyordum. bi baktım hopp burdan yeni muhabbetler açılıyor. benden cok daha atesli olarak benim bulunduğum tarafı savunuyor... yine susmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…