Çok teşekkür ederim. Şöyle ben 6 aylık bir iş arama sürecindeydim iş bulamadım, işe girdim işten çıkarıldım. Çok stres yaptım, yazın evden dışarı çıkamadım, depresyona girdim aslında anladım kendimi,depresyona girdiğimi.
TAM stres yapmicam dedim, karın ağrım başladı. Gaz yapamadım, ishal kabız durumum oldu. Bütün Tahlilerim temiz çıktı. Tahlillerim temizdi ama ağrım vardı, hep ağlıyordum niye böyle oldum diye. Kolonoskopi oldum, ibs dedi doktor. Sen takıntılı bir insansın, panik, takıntı strese bağlı düzensiz bağırsak kasılması yaşıyorsun dedii.
İlk psikiyatri ye gittim verdiği ilacı bi tane içmemle çok kötü oldum.
İkinci psikiyatri ye gittim,ilk gittiğim psikiyatri doktorunun ilaçlarına baktı, bunlar çok ağır olmuş dedi anafranil 25 selectra 25 yazdı.. Almadım ilaçları, evet karın ağrım devam ediyor ama yiyorum, içiyorum, geziyorum bunların hiçbirini yapamıyordum. Bi de etrafımdakiler o ilaçlar uyuşturuyor diyor.
Üçüncü kez başka iyi bir psikiyatri ye gittim. Doktor çok iyiydi, tek antidepresan sana yeter dedi selectra 50 yazdı.
Yani gidiyorum doktora ama ilaca başlayamıyorum korkuyorum. Bi sitede okudum, adam gitmediğim dahiliyeci kalmadı en son psikiyatriye gittim iyi oldum yazmış. Bne kendime çok üzülüyorum niye böyle oldum diye. Daha 24 yaşındayım. Hayatımı bağırsaklarım yönetiyor. Tuvalete giidp dolu dolu dışkı yapıp rahatlayamıyorum. Bilgisayar kursuna başladım evde durmak istemiyorum.Kusura bakmayın uzun yazdım, biraz