Huylu huyundan vazgeçmez mi?

tek ve kesin cevap GEÇMEZ

İnanın artık yoruldum . Trip çekmekten böyle bi kısıtlamadan bu nasıl bi kafa zihnuyet düşünce. Düşündükçe çıldırıyorum. Herşey yerli yrrindeyken ne gerek var anlamıyorum. Defalarca alıp karşıma konuştum tık yok bu konuda. Nasil ki ben onun istediğini yapiyorum bir lütuf gibi beni aileme bi kaç gün rahat gönderdi. Şimdi yine ayni . Ben köle miyim? Veyahut bir köpek ödül ceza diye karar veriyor u düşünce ye. Aileme düşmanlığının sebebi bastan beri annemin bunlari ongorerek beni vermek istememesiydi . Ben cok isteyince diretri fakat verdi. Simdi anliyorum ki büyüklerin her zaman bi bildiği vardır demek lazımmış. Evlendik bana sahip çıkamadı ailesine ezdirdi insan olamadi ailem arkamda durdu beni vermediler ona ailem neden arkamda duruyo onun dayak atmasina veya ailesinin beni ezmesine izin vermedi diye ailem kötü oldu. Babam evden kovdu insan gibi davranmadiklari için. Gel gör ki yalvar yakar aylarca pesimde döndü durdu evliligime bu sansi vermek istedim ama karşılığına bakın! Ya alışacak ya alışacak. Yada gidecek. Geçen gün bir yazı gördüm. "Haklıysan hak yanındadır " diye artik buna inaniyorum . Ailem için gidecekse umrumda olmaz artik ben ona bu tavizi vermek istemiyorum. Ne kadar ciddi oldugumu farkederse bwlki geri adim atar . Atmazsada sonuc belli zaten . Kendimi buna alıştırmaya alıştırmaya çalışıyorum

Bu zihniyeti anlamaya calistikca insan çıldırıyor zaten.. Neresinden tutsan elinde kaliyor.. Bencil, kompleksli ve empati yoksunu insanlar yapiyor bunu ve oyle yaygin bi durum ki.. Ne yazik ki, degisecegini sanmıyorum.. Cocuk olursa daha da katlanacaktir bu baski, ailenin cocugunu sevmesi bile sorun olacaktir, adamin ailesi daha da cok tepenizde olacaktir..
Ailesi de guzel yonlendiren bi aile degil.. Adami bu hale getiren de onlarin zihniyeti zaten.. Kendi kizlari her gun yanlarinda ama baskasinin evladina gelince lololo.. Bu kafadaki insanlara bi şey anlatamazsin..
Ayrica ailen cok hakli, seni ezdirmediler diye mi suclu oldular? Eşin biraz mantikli baksa, onlarin da ana-baba oldugunu ve hakli olduklarini idrak eder.. Kendi hatalarinin bile suçlusu karşıdaki insanlar, boyle şey olabilir mi?
Cocuk isini kesinlikle ve kesinlikle ertele Hebehubele , guven yok sizin evliliginizde, tam manasiyla mutlu degilsin, isleri daha da cikmaz hale getirmenin manasi yok..

Su durumda olmasınin bi manası yok zaten. Hep bi acaba demek , gerçekten mutlu değilim

Su durumda olmasınin bi manası yok zaten. Hep bi acaba demek , gerçekten mutlu değilim
Aileni siler atarsan, hic lafini acmazsan sizden iyisi yok.. Boyle evlilik mi olur?
Inan kimseye bosan veya bosanma demem, vebaldir, korkarim ama esinin zihniyeti ve olanlar, olacaklar bunlar, bilip ona gore yolunu ciz istiyorum.. Uzun zamandir biliyorum cunku konularini..

Biliyorum Allah razı olsun .

El öpmeye takanlar olmuş ben eşimden 3 saat büyüğüm bayramda seyranda elini öper sarılırım. Eşimde bana harçlık verir sembolik bile olsa çok mutlu oluyoruz. Neyini yadırgadınız ki??

Konu sahibesine gelince huylu huyundan vazgeçmez canım. Değişeceğini sanmıyorum.

Bende anlamadim neden taktiklarina

Kız benimki para vermiyor, bak bir daha ki bayram ne yapacağım onu ben:):):)

Eşimle eşin aynı zihniyette.. aramızda tek kavga sebebi bu ailelere gitme meselesi.. neden böyle anlamıyorum he bir de tek göndermez illa yanımda gelir ve 2 saat oturup kalkarız yolda da tek tek akşamki davranışlarımın analizini yapar ay onlarla ne kadar da mutlusun öyle diye
Bu konu içinden çıkılmaz bir girdap.. çare bulursan bana da de kardeş

Ay resmen ayni evliliğimin ilk yılında öyleydi. Sen onunla ne güzel samimisin .yok annenin evindeki her eşyanın yerini biliyosun. Yok benimkilere mesafelisin. Yok annenlerle cok mutlusun derdi. Ağlardım özledim diye bana tavir yapardi . Mesafe koyardi hemen . Ben çok merak ediyorum ALLAH onlara beyinlerini kullansinlarndiye vermiş ne diye böyle davraniyolsr bilmiyorum . Sen ne kadarlik evlisin.?

Ben onu anlatmaya çalıştım bu konu yüzünden bi tarafı kalkmadi hic bi zaman diye.

2 yıllık evliyim. Bir de eşimin ailesine bilerek daha samimi davranıyorum ama yine de yaranamıyorum. Ailemin de hiç kabahati falan da yok ama buna kıskançlık nasıl denir insan ailesinden kıskanır mı eşini yahu.
Onlara gittiğimizde de köşede sus pus oturur tv ye bakar ben muhabbet ederim annesiyle babasıyla. Yani kendi evlatlık yapmaz kuklası gibi beni öne sürer ben yaparım.
He bir de telefonumda annemi anneciğim diye bile kayıt edemem olay çıkarır ama kendisi kral babam biricik annem diye kayıt eder.
evlenmeden önce ailesini kale almayan eşimin evlendikten sonra ana baba aşkı depreşti resmen.

Resmen, kardeşimle profil fotoğrafı yaparim wp da ooo bilmem ne der. Kendi babasiyla annesiyle yapar dediğin gibi bende oyleyim. Sen ailene yakin misin ne kadar sürede görüşüyosunuz sende her seferinde kavga ediyomusun?

Resmen, kardeşimle profil fotoğrafı yaparim wp da ooo bilmem ne der. Kendi babasiyla annesiyle yapar dediğin gibi bende oyleyim. Sen ailene yakin misin ne kadar sürede görüşüyosunuz sende her seferinde kavga ediyomusun?
İki aile de İstanbul'da Avrupa yakasında. Geçen sene Anadolu yakasındaydık , bu sene Avrupa'ya taşındık. Ama onun ailesine yürüme 5 dk uzaklıkta. Bunu bile ben ister gibi yaptım en azından bizimkiler de bi tramvay uzaklıkta diye (20 dk arabayla)
Haftada 1 onlara 1 kere de bize gidiyoruz. En azından düzen böyle oturdu ama her gidişten önce gerginlik ve stresle gidiyorum insanların yanına, nasıl davransam da göze batmasam diye
Yarın da gideceğiz bakalım neler olck
Ama çekilir dert değil her hafta aynı muhabbet gerçekten yaşlandım artık ve çözüm neden yok nedennnn
Ailem yine moral veriyor düzelir inŞAllah sabret diye..
Valla çok özeniyorum annesini istediği zaman görüp gezen tozanlara, özlediğinde yanında kalanlara.. ama bu hasretle beni yaşatıp annem babam öldükten sonra pişmanlık yaşatırsa ona bu konuda hakkımı helal etmeyeceğim net.

Bende böyle söylüyorum sana bu konuda hakkımı helal etmiyorum dedim içimde sürekli bir hasret var kıskanıyorum öyle insanlari gerçekten. Onlar benim annem babam koparmak kimin haddine. Madem öyle kendileri kopsun ailelerinden. Ben 2 haftada 1 gitmeye çalışırm aileme onunkine de genelde 2 haftada 1 mutlaka gideriz ama bazen haftada 2 bile gittiğimiz oluyo onunkilere. Benim aileme 3 haftada 1 tek başıma gider gelirim o gelmez 2 ayda anca gelir . Yıldım artik sirf bu yüzden bana yapmadığı kalmadı

Allah güzellikleriyle ıslah etsin hepsini..ne demeli.. bizim de kızımız var şimdi, ilerde aynısını elin oğlu yaptırırsa anlar herhalde. Ama öyle olmasın kızım mutlu olsun kimseler kırmasın bizden koparmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…