Huylu huyundan vazgeçmez mi?

Ne kadar ilginç ben bile sinirlendim.. Bir arkadaşına gitmek istesen yine bir nebze(ki o bile saçma) ama aile bu yani..Benim ablam yıllardır evlidir haftada 3 gün bize gelir gider, gezer. Eşi asla laf etmez, ki edemez... Öyle bir durumda babam tavrını ortaya koyardı zaten. Seninde ailenden annen veya baban eşinle oturup güzel güzel konuşsa bu durumu, olmaz mı ki?

Esin sevmiyo aileni bence..kendi giderken iyi sen giderken gitme ole mi? Zikkimin kokunu yesin bide yemek yapip ne nazlandiriyosun bu okuzu? Agac kovugundan cikmadin ya? Kaldiki hayattayken onlar gormeli ziyarete gitmeli..

Haklisin fakat haksız duruma düşmüşsün. Bunun için ayrılacaksan ayrıl vs gibi şeyler demeseydin keşke çok fazla ayrılığı diline dolanaman gerekiyor aklınca sana ders vermeye çalışıyor sanirim umursama bi süre sonra oda sende yumuşarsınız barışırsınız şu an yemeğini falan o gelmeden ye kaldır . Yüzüğünü unuttun galiba de eğer takmıyorsa sende çıkar kısasa kisas yap ki geri adım atsin

Aile karıştırmak istemiyorum kaldı ki annem geçen yil aldi konuştu ağladı annem dayanamadı neden diyor anneem cevap vermeddi . Ailesinede söylüyorm ailesi oğluna destek veriyor kilit nokta bu bence.

Kimse anama babama sınır koyamaz.. Bu benim tavrım.. Siz karıştırmışsınız bunlara.. Bu saatten sonra ;
Madem ailelere eşit gidilecek, alırım elime çetele.. Aa evet kocacığım, haksızlık varmış, aileme gitmiyormuşum, iki gece kalarak telafi edeyim derim.. Usanmadan saat saat notumu tutarım..

Eve geri donene kadar cok dogru davranmissin ama dondukten sonra opmeye calismalar, yemek ye diye israr etmeler dalan hic olmamis. Suclu oyken alttan alan sen olmussun ve bu sekilde asla o ego inmez.

Bi ara başlamıştim sonra ne saçmalıyorum deyip bırakmıştim bunu da devam ettireceğim . Çünkü not tut bak bakalim diyordu. Tekrardan hatırladığım iyi oldu

Eve geri donene kadar cok dogru davranmissin ama dondukten sonra opmeye calismalar, yemek ye diye israr etmeler dalan hic olmamis. Suclu oyken alttan alan sen olmussun ve bu sekilde asla o ego inmez.
Bugün hiç konuşmadım. Yemek yemedi yoğurdu getirdi . Salatadan aliyodu ben yemegini bitirip herseyi topladim bi yogurt kaldi onunde . Arayip hesapta sormuyorum kendisi bilir

Hayir değildi yoldaydı. Düşünüyorum zaten . Kimse için bişey yapmayı düşünmüyorum. Bebeğim olcaksada Allah büyük. Bu konu yüzünden ayrilmak istiyorsa ayrılabilir hic gocunmam

Her seyden taviz veririm giyimden,kusamdan,yemekten,içmekten ama aileme gitmeme engel olacak büyük konuşmaktan Allah a sığınırım lakin bosanirim.Sagken kıymet bilinir,öldüklerinde zaten goremeyecez bir daha. Taviz vermeyin bu konuda size tam manasıyla eş oldugunda,opun elini şimdi değil.

Tepkini çok güzel göstermişsin.Sonunu getirememişsin.Havada kalmış.Hiç yanaşmasaydın keşke.Bağırıp çekilmeseydin.Konuşmasın,sen de konuşma.Yemesin,teklif bile etme.

Aileni görmene karışamaz.Görme sıklığını yarıştıramaz.İyice saçmalıyor bunlar artık.

sevabi mi varmis dinde yeri neymis yazik dinimize
Ben sevap yada dinimizde yeri var demedim . Yada gelenk vs de demedim ben annemden böyle gördüm hoşuma gider. Kv de kp yapar esimde böyle büyümüş bize tatli gelir yapmak zorunda degilsiniz

Ben sevap yada dinimizde yeri var demedim . Yada gelenk vs de demedim ben annemden böyle gördüm hoşuma gider. Kv de kp yapar esimde böyle büyümüş bize tatli gelir yapmak zorunda degilsiniz
el opmek yerine dudaktan opseydin belki degisirdi neticede anasindan ne gorduyse oyle yapiyor tibki sizin gibi ona sorsan o da ailesinden oyle gormus geline boyle davranilir der biraz degisseniz

el opmek yerine dudaktan opseydin belki degisirdi neticede anasindan ne gorduyse oyle yapiyor tibki sizin gibi ona sorsan o da ailesinden oyle gormus geline boyle davranilir der biraz degisseniz
Dudaktan da öpüyorum o benim esim sonucta gözünüzde ne canlandı bilmiyorum ama şikayetçi değilim ben bu konuda. Haketmezse yapmam olur biter .

Bende öperim oda benim elimi öper öpmezsede öptürürüm zorla

Konu sahibi esin acaba sendenmi bekledi bigünde onun ailesine onsuz gitmeni falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…