- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Niye mi öpüyorum ben annemden babamdan böyle gördüm. Bayram veya kandilde öpülür. Adet gelenek değil tabiki ama samimi gelir . Eşime de banada gelir çünkü kv de yapar aynısını bunun egoyla ne alakası var . Onun yerini ikimizde.biliriz zaten o yüzden o konuda ego yaptığını düşünmüyorumkocanın elini niye öpüyorsun? o ego o şekilde hayatta inmez.
Sen yeterki iste hemen yapiyorum paragraf .Sen ne gidiyorsun gel yemek ye elini öpeyim falan diye bırakailene gitmeye karışan adamdan bir şey olmaz oh ne ala kendi istediği gibi gitsin sen gidince lololo elinin tersiyle çakıcaksın böylelerine
Birde dümdüz yazmışsin bir paragraf yapsaydin bari zorlandım okurken
Bende öpüyorum bayramlardakocanın elini niye öpüyorsun? o ego o şekilde hayatta inmez.
Buna sinirden kuduruyorum ya senelerdir çıldıracak gibi oluyorum bu hakki kendinde nasıl buluyo hangi kafayla ? Sorun bende iste ama ben ne yapmaliyimBende öpüyorum bayramlardabiliyorsun benden küçk birde, bahşişi kapiyorum ama şaka bir yana adam adam olduktan sonra ayağınıda öpsen birşey farketmez canım bir erkek nasıl ailene gitme diyebilir aklım almıyor
Diyorlar vallahi canim hemde oyle utanmaz bir sekilde diyorlar ki... Ama bunu dedirten biz oluyoruz , taviz cok veriyoruz sonra ah vah ediyoruz.Bende öpüyorum bayramlardabiliyorsun benden küçk birde, bahşişi kapiyorum ama şaka bir yana adam adam olduktan sonra ayağınıda öpsen birşey farketmez canım bir erkek nasıl ailene gitme diyebilir aklım almıyor
Niye mi öpüyorum ben annemden babamdan böyle gördüm. Bayram veya kandilde öpülür. Adet gelenek değil tabiki ama samimi gelir . Eşime de banada gelir çünkü kv de yapar aynısını bunun egoyla ne alakası var . Onun yerini ikimizde.biliriz zaten o yüzden o konuda ego yaptığını düşünmüyorum
Bende öpüyorum bayramlardabiliyorsun benden küçk birde, bahşişi kapiyorum ama şaka bir yana adam adam olduktan sonra ayağınıda öpsen birşey farketmez canım bir erkek nasıl ailene gitme diyebilir aklım almıyor
Bendensin:)Bende öpüyorum bayramlardabiliyorsun benden küçk birde, bahşişi kapiyorum ama şaka bir yana adam adam olduktan sonra ayağınıda öpsen birşey farketmez canım bir erkek nasıl ailene gitme diyebilir aklım almıyor
Buna sinirden kuduruyorum ya senelerdir çıldıracak gibi oluyorum bu hakki kendinde nasıl buluyo hangi kafayla ? Sorun bende iste ama ben ne yapmaliyim
Buna sinirden kuduruyorum ya senelerdir çıldıracak gibi oluyorum bu hakki kendinde nasıl buluyo hangi kafayla ? Sorun bende iste ama ben ne yapmaliyim
Valla bilemiyorum hiç annemlere gidebilir miyim demedim bu zamana kadar yarin annemlere gidicem sende akşam gelirsin istersen yemek yer eve geceriz derim geneldeDiyorlar vallahi canim hemde oyle utanmaz bir sekilde diyorlar ki... Ama bunu dedirten biz oluyoruz , taviz cok veriyoruz sonra ah vah ediyoruz.
Valla tecrube konusuyor su an , ben de demiyordum ama anneme gecicem diyordum tamam aksam eve gel yemek yap mutlaka ben asiri yorgunum diyorduValla bilemiyorum hiç annemlere gidebilir miyim demedim bu zamana kadar yarin annemlere gidicem sende akşam gelirsin istersen yemek yer eve geceriz derim geneldebana ne işin var diyecek kendisi birdaha annesini zor görür
Benim ailemde de yok öylr birşey ama öpmeye yer arıyorsam herifimişaşkınım ben hiç görmedim öyle birşey..
hiç bir kuvvet bana eşimin elini öptüremez
Ay ne var yani öpsem ne olur dudağım mi aşınır bana çok eglenceli geliyor eşimde kendini büyük hissediyordur arada sevinsin garibanBendensin:)
Bibi tek farkımız libido :)Aynen tarzın tarzım :)Benim ailemde de yok öylr birşey ama öpmeye yer arıyorsam herifimigözünü öp sende
Ay ne var yani öpsem ne olur dudağım mi aşını bana çok eglenceli geliyor eşimde kendini büyük gizzediyordur arada sevinsin garibano sevdiğim gül kokulu ellerini öpüyorum birde ustune para veriyor dah ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?