Huylu huyundan vazgeçmez mi?

Aminnnn . Nasıl anlarlar hata yaptıklarını bilmiyorum. Benimde 2 görümcem var kv eşime hep söylerken duydum yeni evlisiniz annesinin evinde ne işi var diye. Dua ediyorum bütün evlatlarina hasret kalsin kv olacak kadın. Ve eşim de ailesine ömür boyu hasret kalsin belki o zaman anlar.

Allaha havale etmek en mantıklısı .
Bu arada vazgeçmez

Ayy okurken ben burda deli oldum o ne ya...böyle birinden cocuk falan yaparsan işin zor..ne o öyle kreş cocuğu gibi tartişma yapiyor sizinle benim ailem senin ailen diye.....belliki rahatlik batiyor eşinize..ona cadi bi eş lazimdi ara sira süpürge sapini kafasina indirecek..kuzu gibi olur giki cikmazdi.. siz bence cok şimartmişiniz eşinizi..hem el öpme neymiş öyle..ben 16 senelik evliyim eşimin elini öptüğümü hatirlamiyorum ..dedelerin ninelerin elini öperimde kocamin elini niye öpeyim yahu ...birde yemeye gelmiyormuş beyfendi naz da yaparmiş....o tencereyi kafaya gecirmek lazimya neyse....

....yol kiz...ellerin dert görmez inşallah..

Sizin tavırlı olmanız lazım bide o mu size kusuyo sınır oldum bende evlendikten sonra hergun giderdim annemlere hatta annem evlenince yüzünü gördük derdi adam akıllı kahvaltı yapabildik çünkü çalışıyordum iş okul dershane hep dışarıdaydım oğlum olana kadar hatta kiz gelene hava soğuyana kadar gidiyordum bi kaç kez eşim laf arasında derdi hergun gidiyorsun diye bende derdim evde bi eksiklik var mı yok yemek temizlik falan gibi sen gelmeden evdeyiz diye şimdi oglum hasta oluyodiye bırakmıyorlar hiç gidim gecem gün gittim esimin babası bi ton laf yaptı yok sen götürsün hasta ettin falan hala da yapar götürme diye sanki sadece orda mi hasta oluyo oğlum ne alaka dedim patladım bende artik neyse iste şimdi karışmaya başladılar bize o da torundan onlar istiyo ki sadece biz sevelim bizim olsun öyle bi tipler esin şimdiden böyleyse çocuk olunca ne olacak mesafede uzun bizim mesafe 10 dk bide yani düşünün annem uzuluyo ağlıyo gelemiyorum diye

Maalesef yetiştirilme tarzı böyle bazı erkeklerin. Kadının ailesini hiçe saydıkları için erkekte aynı kafada oluyor, eşinizin bunu anlaması için çaba sarfedin ancak işiniz zor..

Kırıldığınızı belli edin ama karşılıklı bağırış çağırıştan ziyade, sakince karşınıza alın eşinizi. Böyle devam etmesini istemediğinizi, eşinizi çok sevip çok önemsediğinizi, ailenizin de sizin için ne kadar kıymetli olduğunu, ve onun desteğine oldukça ihtiyaç duyduğunuzu, bir aile olduğunuzu ve beraber bir duruş göstermeniz gerektiğini, dahası bunun ikinize de iyi hissettireceğine inandığınızı anlatın ona. Empati kurması için elinizden geleni yapın. Erkekler bu konularda istisnalar dışında gerçekten sıkıntılı. Yine de her fırsatta sakin dialog içerisinde kendinizi ifade etmenizi öneririm.

Görümcelerin bu şekilde rahat fikir beyan edebilmeleri bile sıkıntı olduğunu gösteriyor. Herkes içinde büyüdüğü aileden bir şeyler alarak büyüyor işte, sonra sıkıntısını eşler çekiyor.

Umarım çözümlersiniz.

Şayet elinizden geleni yaptıktan sonra istediğiniz gibi olmadıysa da ailenizle vakit geçirirken rahat davranın artık.

O noktadan sonra ne sitem edin, ne de tavrınızdan ödün verin. Samimiyetle kırgın olduğunuzu gördükten sonra da ısrar ediyorsa onun kabahati, neticede herkesin kendi tercihidir.

Sevgiyle,

ya bu erkekler neden bu kadar bencil anlayamıyorum gerçekten .Bu ne saygısızlık ya sizi büyütmüş sizin dünyaya gelmenizi sağlamış insanları başüstünde tutacağına dahada ailenizle görüştüğünüz için size tavır alıyo.oturun konuşun neden böyle davranıyormuş ama iletişim kurabilirmisiniz bilmiyorum muhtemelen ben erkeğim benim dedim olacak deyip kestirip atacaktır.

O kadar güzel anlatmışsınız ki . Keşke anlayacağını bilsem anlatmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…