- 13 Ocak 2012
- 682
- 331
- 73
anladım fiyatı nedir peki
yanı onu 60 tl civarı almıştım. fiyat olarak sıfır ve hıc kullanılmadığı ıcın 25 dıye dusunuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım fiyatı nedir peki
yanı onu 60 tl civarı almıştım. fiyat olarak sıfır ve hıc kullanılmadığı ıcın 25 dıye dusunuyorum.
benden istediğin ayakkabı 25 tl imiş baktım tekrar sayfama .siyah beyaz ben 54 kiloyum bolmu olur acaba çok diye düşündüm .senin boyun kaç nerene geliyor elbise.
benım boyum 1,64 dızlerımın 3-4 cok az ustunde oluyor. ölçebilirsin istensen kemıklerınden aşağı 45 cm etek boyu
anladım kot etek nerene geliyor peki..elbiseyi kaç kilolarda giymiştin canım hatırlıyo musun
canım elbıseyı 58/60 kılo ıken gıymıstım. Kot etek ıse dızlerımın 5 cm aşağısına gelıyor. Arkasında yırtmacı var. Ben aldıktan sonra uzun sure gıymedım sonrasında bır gıydım kılo aldıgım ıcın olmuyor. O yuzden etek hıc kullanılması. Elbıseyı ıse 1 kez dugunde gıydım yıkadım. Koydum duruyor.
üstünde duruşu falan var mı elbisenin canım ben zaten uzun giymiyorum kot uzunsa öyle sewmem canım .
dugunden kalma fotolar varmı bılemıyorum. bakmak lazım. ama bulabılecegımı zannetmıorum. bılgısayarımda 3000 ın uzerınde foto var.
canım o elbise ve taçları gönderirisin o zman.bi de tüylü bolero gibi bişi var o da olabilir bişi ekliceksen yanına.
çanta ve ayakkabıyı gönderirim bende.sanada uyarsa.
tamam olur ben ptt kargo ıle kendım ödeyerek gönderırım kargoyu tacın taşları dusmesın dıye de pıt pıtlı poşete sarar koyarım. ınsallah kargoda herhangı bısı olmaz. fotolarını da gördun zaten taslarında dusme falan hıc bır sey yok. yarın kargonu yapmaya çalışırım. ödemesini kendim yapıcam. ordan da sen ödersın.
tamam olur ben ptt kargo ıle kendım ödeyerek gönderırım kargoyu tacın taşları dusmesın dıye de pıt pıtlı poşete sarar koyarım. ınsallah kargoda herhangı bısı olmaz. fotolarını da gördun zaten taslarında dusme falan hıc bır sey yok. yarın kargonu yapmaya çalışırım. ödemesini kendim yapıcam. ordan da sen ödersın.
canım o zman elbise ve taçları gönderirisin.bende siyah çanta ve ayakkabıları göndericem..(sende fantazi gecelik tarzı bişiler var öle bişi de ekleyebilirsin yanına ekleme işini sana bırakıyorum canım kafana göre bakarsın. tamam bende kargonu ödeyerek göndericem canım
tamam canım anlastık. dedıgım gıbı ekleme ısını en olur uzerınden yapıcam.
tamam canım ben de takılar var bak beğenirsen ekliyim içlerinden.ama fantazi gecelik tarzı şeyler olursa çok daha makble geçer oluru varsa tabi...
tamam canıım bakarım.
mavı spor ayakkabının yasnındakı kahverengı bagcıklı spor ayakkabı senın kargon hazır 9 gıbı verıcem kargoyacanım ayakkabı sütlü kahve gibi olan dimi beğendiğin senin.
canım ayakkabı sütlü kahve gibi olan dimi beğendiğin senin.
canım gunaydın an itibari ile kargon yola cıkmış bulunmakta.
bir de hediye koydum sana umarım begenırsın. sıfır hıc kullanılmadı. sadece kutusunu bulamadıgım ıcın kutusuz koydum. tamam kargon yarın öglen gıbı en yakın postane de olur. öptum.
tamam canım benim çok tşk ederim burda bugün yağmur vardı çok yarın vericem kargonu bende kısmetse.özelden takip nosunu atar mısın canım bir de ödeyrek mi gönderdin ona göre bende öle gönderim
evet canım ödemesini ben burdan yaptım. özelden yazıyorum.